- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мъже, дайте да си ги премерим.
18![]()
Казвайте кой за колко гласува, че не е интеретно иначе.
Аз че си траемпоказвам го само на 4 очи (ама не се брои пред огледалото
)
Не че се хваля ма от 17 досега не са се оплаквали![]()
![]()
![]()
![]()
17 e ......ne se oplakvam se pak ne iskam nqkva konska patka...xhahxhahx![]()
Badi GaD za ne te e qD
samo i e lybopitno i da vi popitam a ve kak si gi merite kato sa v nadarveno sastoqnie ili kogato sa v normalno.
a ti spish li dobre stvoita nova jena?kak obi4am te az....
Много ясно, че ги мерим в надървенио състояние. Моя е точно 17.5см ама ми се иска да е повече...
![]()
![]()
и Интер
golemiq penis a noj s dve ostiete hem kefi ponqkoga hem i dosta boliПървоначално написано от gazovia
a ti spish li dobre stvoita nova jena?kak obi4am te az....
18.5![]()
![]()
Секс без любов е безсмислено преживяване, но както е при повечето безсмислени преживявания, е адски добро !!!
То в крайна сметка по-важна е дебелината, отколкото дължинатаПървоначално написано от baby_one
![]()
![]()
![]()
и Интер
Сигурно повече от година не съм следил за размера..ама беше към 15-16см.
хех 18-ка съм...
Мъжете с малки пениси са по-интелигентни, досещате се защо...
Аз ще гласувам за 15-20, той моя в тези цифри варира - колкото си го направи момичето.![]()
Левски шампион але але!
16cm, 14rog.
Първоначално написано от XPuCTo
18.498778 pribilizitelno 18.5 abe kvo vi puka kolko vi e tva ne moga da razbera kolkoto i da vash si e!?nema da imate drug ?!
Е забравил съм да поясня, аз моя в покой съм го мерил. Не ви питам за надървени бе пичове.Първоначално написано от baby_one
Devoiki ... ne moga da vi razbera shto se oplakvate i nedovolstvate ot tva che si gi merim...
V temata za negrite, sigurno 100 ot vas se zaplesvaha po golemite polovi organi na negrite, i samo zaradi tova bihte spali s negyr![]()
Kolkoto i da go otrichate za vas razmera ima znachenie, moje i minimalno, ama ima ...i ne moje da me ubedite v protivnoto.
Ta sega ni ostavete da si pogovorim myjki raboti, i da si spodelim goleminata na dostoinstvata bez da se vmykvate v myjkiq razgovor tochka
Секс без любов е безсмислено преживяване, но както е при повечето безсмислени преживявания, е адски добро !!!
Ма не, самия факт че в тема за пишки се изсипаха повече жени показва за какво мислят по цял ден тия девойкиправат се че няма значение
ама всъщност само чакат да го набарат в гащите на мъжът им.
Моя е 11см(((. За което съжалявам но няма какво да се прави на която не и стигат прав и патя.
ПЕРФЕКТНИЯ ХУЙ ОТ МЕН ДА ГО ЗНАЕТЕ Е ДЪЛЪГ, ТЪНЪК И МЕК. СЕГА ЩЕ ОБЯСНЯ ЗАЩО. ЗАЩОТО КАТО СЕ СГЪНЕ НА НА ДВЕ СТАВА КЪС ДЕБЕЛ И СЕ ПРАЗНИ НАВЪН!
![]()
![]()
Мнението ти е несериозно!
Moderated by BABY_SEXY_GIRL
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Perfektno-znachi tolkova ti e ykyla...Aide da ne kazvam vie za kvo si mislite-plius tva shto trqqq da slagame vsichki momi4eta pod edin obsht znamenatel???Първоначално написано от Oyama-no problem
Uraaaa nai nakraq 6e si gi merim.Mi moq e 18 - to nqkoi hora ot tozi forum znaqt 4e naistina e taka i mogat da go potvyrdqt![]()
![]()
![]()
Нали беше 18кво стана, то и аз съм от чернобил тиим ама твойто е странно вече.
Hranila me maika mi - porasnal sym!!!Tam kydeto trqbva
![]()
![]()
![]()