- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мъже, дайте да си ги премерим.
еми мноо е странно! Когато го вдигна както хората(на пълна мощност) е 21, а иначе 18-19. Всъщност не моа преценя колко ми е пълната мощ, щото не съм достатъчно тъп, че да го меря в леглото с момиче![]()
che momichetata vlaabe maq e nqakde okolo 14-do-16 zavosi ot vazbudata apak s1m chuvalgalishteto im bilo okolo 12 sm taka che vsichko otgore e v nash plus![]()
da SE poprava za otgovara po otgore.
maq e nqakde okolo 14-do-16 zavosi ot vazbudata apak s1m chuval
che na momicheto vlagalishteto bilo okolo 12 sm taka che vsichko otgore e v nash plus
Abe 7-8 sm sa dostatachni da napravqt edno momiche da si govori samo, ako znaete kak da gi izpolzvate beee!C c c, nqmam dumi 17-18 kvi ste vie ? Negri li ? Normalno li e edin pich na 12-13 da mu e 18 sm. Anomalii nqkakvi! Spored men e normalno 14-16 sm, do 17, poveche prosto e lakolmiq na gradskite kurvi! Peace !
ми моя пък е някъде около 16см...са зависи колко е надървенаре 17 да го кажем макс..ама нали знаете за диаметъра..и тва съм го чувал от мн жени.. бтв съм чел и са ми казвали че едно момиче като има постоянен партниор и матката и се наглася спрямо пениса така че да я задоволява(са неможе да свикне на някъв конски и после да се задоволо с някое маимунско пишле) и обратното пък ще боли :P така че колкото и да си ги мерим жените се ще са недоволни от нещо...така че по добре да обурнем внимание и на другите неща вместо да се притесняваме за размера си..като каза един човек по напред "и 8см им стигат стига да знаем как да го използваме" някои казват че свършват по бързо с пръсти...еми нормално
ако контролираме и пениса си толкова добре колкото пръстите на ръцете друго ще говорят, така че практика му е маиката
Beat The Bastards!!!
17 и малко ама какъв е смисъла от по-голям замислете сеМаточната тръба е 15 см и ако и вкараш повече от 16-17 нея почва да я боли пък ти не можеш да си напраиш кефа да си го вкараш целия
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на подпис/ забрана за ползване на такъв/
emiii moq e kam 16 s obikolka 15 nqkade a sam na 15 godini xaxa![]()
Първоначално написано от Анонимко
ABSOLUTNO SI PRAV BATE .. tuka se luje iako
lelee e to izleze 4e na vsi4ki mom4eta k*ra im e super mnoo golqm...basi goleminite....dosta sumnitelno mi se struva vsi4ko tovaПървоначално написано от Анонимко
osven tova e PREKALENO GOLEMIQT k*r pri4inqva bolka...abe za kfo tolkova se per4ite i fukate s teq "Izmisleni" majabi...qsno e 4e jenite haresvat po-golemite....nooo 4ak puk tolkoz
![]()
18см дължина и като гледам 147мм обиколка![]()
![]()
![]()
Ей гледам тука всеки ги вади големи, пък аз за мойте 19г само 15см, малко като гледам другите с тез мерки малко се притеснявам, ама какво да направя колкото толкова![]()
Да не ти пука има хора на по 15 години с 19 см ама като незнаят как да го ползват няма ползаПървоначално написано от Gosten4o
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на подпис/ забрана за ползване на такъв/
смях смях смях, размера нямал значение? глупости .. колкото повече толкова по добре.. при 15 см не се чуствам доволна..при 18 вече си е друго.Ако някоя женка ви каже че не и трябват повече от 15 см жестоко ви лъже.
..е все пак под "повече" нямам предвид няква конска пищка 20 см..
![]()
NAPALNO SI PRAVПървоначално написано от Oyama-no problem
![]()
HAHA
*не може да се оважава лесна жена, както неподбиращ мъж.
*живота е такав какавто е ,а не такав какавто искаш да е!!!
16 god. 17,5cm spored men mi e dostatu4en
На 16 съм... Аз гласувах за 15-20... иначе е 17... иначе е доволно дебел
:P :P :P
15 cm ma stiga tolkokolkoto tolkova
ами да взема и аз да се изкажа, понеже доста момичета го направиха.Дължината наистина няма голямо значение, по-важна е обиколката (от нея зависи удоволствието)за свършването... то пък хич не зависи от това,а повече от позата и оттам от точките,които се стимулират. тей че не се тревожете много![]()
Ако любовта беше избор, кой би избрал толкова изтънчена болка?
Чуй как още твойта нежност плаче в мен....
Ако тук някое от децата си е дало точния размер, аз съм готов да изям гората![]()
Но нищо, има време, някой ден ще се научите че не е важно магическата пръчка колко е голяма, по-важно е колко е вълшебна :P
Radioactive cat has eighteen half-lifes
18,5
Koito ne me haresva nqma vkus,a koito me haresva ne me zaslujava.
aMI NA MOQ PRIQTEL MU E 18-19 NQKADE!
7"
И аз това се чуда... тази тема е тъпа.. секи е надарен различно защо секи трябва да се присмива и да се фали с по голямия си !! Може да ти е по голям но ако си "Полов Инвалид" пак няма да свърши работа на партниорката![]()
Armin van Buuren - A State of Trance 328 (2007)
Уж 16 ама елате премерете за по сигурно![]()
mi 15 ama se pka sym na 14 o6te![]()