.

Виж резултатите на анкетата: Колко е гоуем?

Гласували
257. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • до 10?

12 4,67%
  • 10-15?

57 22,18%
  • 15-20?

161 62,65%
  • над 20?

27 10,51%
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 141
    Guest
    еми мноо е странно! Когато го вдигна както хората(на пълна мощност) е 21, а иначе 18-19. Всъщност не моа преценя колко ми е пълната мощ, щото не съм достатъчно тъп, че да го меря в леглото с момиче

dude_
    Guest
    che momichetata vlaabe maq e nqakde okolo 14-do-16 zavosi ot vazbudata apak s1m chuvalgalishteto im bilo okolo 12 sm taka che vsichko otgore e v nash plus

dude_
    Guest
    da SE poprava za otgovara po otgore .
    maq e nqakde okolo 14-do-16 zavosi ot vazbudata apak s1m chuval
    che na momicheto vlagalishteto bilo okolo 12 sm taka che vsichko otgore e v nash plus

Guest
    Abe 7-8 sm sa dostatachni da napravqt edno momiche da si govori samo, ako znaete kak da gi izpolzvate beee!C c c, nqmam dumi 17-18 kvi ste vie ? Negri li ? Normalno li e edin pich na 12-13 da mu e 18 sm. Anomalii nqkakvi! Spored men e normalno 14-16 sm, do 17, poveche prosto e lakolmiq na gradskite kurvi! Peace !

Град
    on the island of the sun
    ми моя пък е някъде около 16см...са зависи колко е надървен аре 17 да го кажем макс..ама нали знаете за диаметъра..и тва съм го чувал от мн жени.. бтв съм чел и са ми казвали че едно момиче като има постоянен партниор и матката и се наглася спрямо пениса така че да я задоволява(са неможе да свикне на някъв конски и после да се задоволо с някое маимунско пишле) и обратното пък ще боли :P така че колкото и да си ги мерим жените се ще са недоволни от нещо...така че по добре да обурнем внимание и на другите неща вместо да се притесняваме за размера си..като каза един човек по напред "и 8см им стигат стига да знаем как да го използваме" някои казват че свършват по бързо с пръсти...еми нормално ако контролираме и пениса си толкова добре колкото пръстите на ръцете друго ще говорят, така че практика му е маиката
    Beat The Bastards!!!

Фен
    Град
    Където Там
    17 и малко ама какъв е смисъла от по-голям замислете се Маточната тръба е 15 см и ако и вкараш повече от 16-17 нея почва да я боли пък ти не можеш да си напраиш кефа да си го вкараш целия
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на подпис/ забрана за ползване на такъв/

emiii moq e kam 16 s obikolka 15 nqkade a sam na 15 godini xaxa

gg
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Abe 7-8 sm sa dostatachni da napravqt edno momiche da si govori samo, ako znaete kak da gi izpolzvate beee!C c c, nqmam dumi 17-18 kvi ste vie ? Negri li ? Normalno li e edin pich na 12-13 da mu e 18 sm. Anomalii nqkakvi! Spored men e normalno 14-16 sm, do 17, poveche prosto e lakolmiq na gradskite kurvi! Peace !

ABSOLUTNO SI PRAV BATE .. tuka se luje iako

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    еми мноо е странно! Когато го вдигна както хората(на пълна мощност) е 21, а иначе 18-19. Всъщност не моа преценя колко ми е пълната мощ, щото не съм достатъчно тъп, че да го меря в леглото с момиче
    lelee e to izleze 4e na vsi4ki mom4eta k*ra im e super mnoo golqm...basi goleminite....dosta sumnitelno mi se struva vsi4ko tova osven tova e PREKALENO GOLEMIQT k*r pri4inqva bolka...abe za kfo tolkova se per4ite i fukate s teq "Izmisleni" majabi...qsno e 4e jenite haresvat po-golemite....nooo 4ak puk tolkoz

Guest
    18см дължина и като гледам 147мм обиколка

Gosten4o
    Guest
    Ей гледам тука всеки ги вади големи, пък аз за мойте 19г само 15см, малко като гледам другите с тез мерки малко се притеснявам, ама какво да направя колкото толкова

Фен
    Град
    Където Там
    Цитирай Първоначално написано от Gosten4o
    Ей гледам тука всеки ги вади големи, пък аз за мойте 19г само 15см, малко като гледам другите с тез мерки малко се притеснявам, ама какво да направя колкото толкова
    Да не ти пука има хора на по 15 години с 19 см ама като незнаят как да го ползват няма полза
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на подпис/ забрана за ползване на такъв/

edna jenka
    Guest

хахахахаха

смях смях смях, размера нямал значение? глупости .. колкото повече толкова по добре.. при 15 см не се чуствам доволна..при 18 вече си е друго. Ако някоя женка ви каже че не и трябват повече от 15 см жестоко ви лъже. ..е все пак под "повече" нямам предвид няква конска пищка 20 см..

Цитирай Първоначално написано от Oyama-no problem
    Ма не, самия факт че в тема за пишки се изсипаха повече жени показва за какво мислят по цял ден тия девойки прават се че няма значение ама всъщност само чакат да го набарат в гащите на мъжът им.
    NAPALNO SI PRAV HAHA
    *не може да се оважава лесна жена, както неподбиращ мъж.
    *живота е такав какавто е ,а не такав какавто искаш да е!!!

Guest
    16 god. 17,5cm spored men mi e dostatu4en

На 16 съм... Аз гласувах за 15-20... иначе е 17... иначе е доволно дебел
    :P :P :P

Град
    sofia
    15 cm ma stiga tolko kolkoto tolkova

Фен
    Град
    Tar Valon,The White Tower
    ами да взема и аз да се изкажа, понеже доста момичета го направиха.Дължината наистина няма голямо значение, по-важна е обиколката (от нея зависи удоволствието)за свършването... то пък хич не зависи от това,а повече от позата и оттам от точките,които се стимулират. тей че не се тревожете много
    Ако любовта беше избор, кой би избрал толкова изтънчена болка?
    Чуй как още твойта нежност плаче в мен....

Град
    Under the bridge
    Ако тук някое от децата си е дало точния размер, аз съм готов да изям гората
    Но нищо, има време, някой ден ще се научите че не е важно магическата пръчка колко е голяма, по-важно е колко е вълшебна :P
    Radioactive cat has eighteen half-lifes

Re: Мъже, дайте да си ги премерим.

18,5
    Koito ne me haresva nqma vkus,a koito me haresva ne me zaslujava.

aMI NA MOQ PRIQTEL MU E 18-19 NQKADE!

Guest
    7"

Фен
    Град
    House Music
    И аз това се чуда... тази тема е тъпа.. секи е надарен различно защо секи трябва да се присмива и да се фали с по голямия си !! Може да ти е по голям но ако си "Полов Инвалид" пак няма да свърши работа на партниорката
    Armin van Buuren - A State of Trance 328 (2007)

Уж 16 ама елате премерете за по сигурно

mi 15 ama se pka sym na 14 o6te

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си