- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мъже, дайте да си ги премерим.
syglasna sam s tebПървоначално написано от Sexy_Boy_16
KoLKoTo PoVeChE, ToLkOvA PoVeChE
17 , jelae6ti ?
Az sum na 15, i K**a mi e 15 (e mojebi 15.5)![]()
На6ата цел е свята,нима и вие не изкате 4иста раса!!!
/Химлер/
Ми моя е като на Азис 27 или там някъде самоче като направих шпагат ми се счупи...
Точка 11 от правилника.
Moderated by BABY_SEXY_GIRL
Търсете на пазара новата ми книга преиздава се за да може да събере повече почитатели за вас тинейджъри !
Първоначално написано от man1
Бе кво значение има. Зависи от възрастта, от втзбудата и т.н. Не е важна дължината, а майсторлъка. Ако ще и 30 санта да е, като не можеш да уцелиш си оставаш само с 30-те санта. Има и шампиони, които и с по 10 се справят сигурно пъти по-добре от половианта от вас... Темата е тъпа. освен това 'къвто си имаш, с такъв ще си останеш!
Respect my Shits!
сичките ми говорите за негри, ама понеже сте много знаещи щяхте да по прочетете нещичко и да разберете че на негрите им е по-дълъг само като е мек ... всъщност им е толкоз дълъг колкото на белите надървен ... чел съм изследвания ебати ... сексуално образование тука нещо ви липсва. Нормално е 15-18 см.
Моя е в тея мерки и съм си перфектно. А тея с големите хуйове по принцип са надути ... а това най-много отблъсква едно момиче.
По дяволите, научете се да пишете на кирилица и без смешни правописни грешки...
14-15sm е ама все ми се струва къс дано порасне че иде време да мушкам(ха дано)
mi kvo da vi kaja!21 moje da ne e vuzmojno ama az si se gordeq sus malkiq gruber!![]()
12см почти 13 год.
17 sm i ne sam negar ;]
Ахаххаахах "Ай си мерим пишките!" Смятай)) Ае момчета имам друга идея ... Ай си снимаме пишките и да си ги слагаме за аватар ! Така няма да има коментари от рода "Пак аз сам на 5 годинки и ми е 70 санта, в невъзбудено състояние, малак е ама има още да расте"..... Ахахахахахха
ahahahhhihihihihahaПървоначално написано от Mr2faces
![]()
moq e 15 i sym na 17 godini i mai sym edinstveniq koito e kazal istinata tuka :]
Hehe мм че и аз не лажа.15 15 сантима,ела провери ако искаш.Мени си ма устроива ако порастне до 17 и е направо пушка![]()
Мн голям им са види на 2 атмосфериНемоат го поемат бе
Ае баш съм си зася.Ако намеря по ненаситни трее мислим по въпроса.Иначе бих искал да попитъм вярно ли е ,че като ядеш повече спанак,магданоз и моркови и ти расте оная работа??Само вупрос.
Аз сано минавам ама дай да кажа 2 думи!
На негрите оная им работа е по-голяма от на белите когато е ненадървен...Точно преди малко четох че на белите им е по-голям когато е надървен (и аз малко се изненадах но ФАКТ ) също пишеше че колкото е по-малкък толкова повече се уголемява!
75% от белите имат дължина на пениса 15-17 така че спрете да говорите за тия негри и ае малко по реално някаде даже видях 21см![]()
И аз се съгласявам с това че не е важно колко см Е, а как го ползваш!
21 santa :>
mi az sum typo parche no krasivo to 1-to za razlika ot drugoto :P~
Xaxaxa dosta zabavna temali4no moq e 16.9
Moje i da ti e 13cm ama kato gi E*e6 po mnogo mn shti dremi kolko ti e.Ili s 2 dumi "Vajna e broikata"
haha 21 ako 6tete vqrvaite :P
17.3 cm, 14 g.
MHoy uHTuPeCHa TeMka, loshoto e che povecheto preuvelichavat... "
"too i aaz kat beh mlad beh s 51, opa 31, taka de 21 cm..."
хаха.егаси клоуните.чак до милиметри ги мерят.хаха
16.60937867326000998[8]см. ми е .
Death gotta be easy, 'cause life is hard
18
абе не е важно колко ти е ... важно е как го използваш![]()
BBP - Bad Boy Product
хахах в период ли и еПървоначално написано от Sportexz
![]()
BBP - Bad Boy Product