.

Виж резултатите на анкетата: Колко е гоуем?

Гласували
257. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • до 10?

12 4,67%
  • 10-15?

57 22,18%
  • 15-20?

161 62,65%
  • над 20?

27 10,51%
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 141

Град
    NqKaDe TaM ... :)
    Цитирай Първоначално написано от Sexy_Boy_16
    Naistina e po vajno kvo praish s Falangata a ne kolko e dulug nqkoi hora sa nadareni geneti4no drugi ne kakuvto si takuv si4ki sa razli4ni ina4e jivota na planetata nqmashe da e interesen ako si4ki bqhme ednakvi
    syglasna sam s teb
    KoLKoTo PoVeChE, ToLkOvA PoVeChE

PhoeniX
    Guest
    17 , jelae6ti ?

Az sum na 15, i K**a mi e 15 (e mojebi 15.5)

На6ата цел е свята,нима и вие не изкате 4иста раса!!!
    /Химлер/

Ми моя е като на Азис 27 или там някъде самоче като направих шпагат ми се счупи...

Точка 11 от правилника.
    Moderated by BABY_SEXY_GIRL

Търсете на пазара новата ми книга преиздава се за да може да събере повече почитатели за вас тинейджъри !

ж$&Б#&*^*Б@
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от man1
    16cm, 14rog.

Град
    Пловдив
    Бе кво значение има. Зависи от възрастта, от втзбудата и т.н. Не е важна дължината, а майсторлъка. Ако ще и 30 санта да е, като не можеш да уцелиш си оставаш само с 30-те санта. Има и шампиони, които и с по 10 се справят сигурно пъти по-добре от половианта от вас... Темата е тъпа. освен това 'къвто си имаш, с такъв ще си останеш!
    Respect my Shits!

сичките ми говорите за негри, ама понеже сте много знаещи щяхте да по прочетете нещичко и да разберете че на негрите им е по-дълъг само като е мек ... всъщност им е толкоз дълъг колкото на белите надървен ... чел съм изследвания ебати ... сексуално образование тука нещо ви липсва. Нормално е 15-18 см.
    Моя е в тея мерки и съм си перфектно. А тея с големите хуйове по принцип са надути ... а това най-много отблъсква едно момиче.
    По дяволите, научете се да пишете на кирилица и без смешни правописни грешки...

Guest
    14-15sm е ама все ми се струва къс дано порасне че иде време да мушкам(ха дано)

martoSsSs
    Guest

awe hora vie kvi ste s tiq pi6koci we?

mi kvo da vi kaja!21 moje da ne e vuzmojno ama az si se gordeq sus malkiq gruber!

12см почти 13 год.

Jo1nT
    Guest
    17 sm i ne sam negar ;]

Ахаххаахах "Ай си мерим пишките!" Смятай )) Ае момчета имам друга идея ... Ай си снимаме пишките и да си ги слагаме за аватар ! Така няма да има коментари от рода "Пак аз сам на 5 годинки и ми е 70 санта, в невъзбудено състояние, малак е ама има още да расте"..... Ахахахахахха

fdsjkebe
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Mr2faces
    Ахаххаахах "Ай си мерим пишките!" Смятай )) Ае момчета имам друга идея ... Ай си снимаме пишките и да си ги слагаме за аватар ! Така няма да има коментари от рода "Пак аз сам на 5 годинки и ми е 70 санта, в невъзбудено състояние, малак е ама има още да расте"..... Ахахахахахха
    ahahahhhihihihihaha

moq e 15 i sym na 17 godini i mai sym edinstveniq koito e kazal istinata tuka :]

Hehe мм че и аз не лажа.15 15 сантима,ела провери ако искаш.Мени си ма устроива ако порастне до 17 и е направо пушка

Мн голям им са види на 2 атмосфериНемоат го поемат беАе баш съм си зася.Ако намеря по ненаситни трее мислим по въпроса.Иначе бих искал да попитъм вярно ли е ,че като ядеш повече спанак,магданоз и моркови и ти расте оная работа??Само вупрос.

Аз сано минавам ама дай да кажа 2 думи!
    На негрите оная им работа е по-голяма от на белите когато е ненадървен...Точно преди малко четох че на белите им е по-голям когато е надървен (и аз малко се изненадах но ФАКТ ) също пишеше че колкото е по-малкък толкова повече се уголемява!
    75% от белите имат дължина на пениса 15-17 така че спрете да говорите за тия негри и ае малко по реално някаде даже видях 21см
    И аз се съгласявам с това че не е важно колко см Е, а как го ползваш!

Град
    Razgrad

none

21 santa :>
    mi az sum typo parche no krasivo to 1-to za razlika ot drugoto :P~

Tonchos
    Guest
    Xaxaxa dosta zabavna tema li4no moq e 16.9
    Moje i da ti e 13cm ama kato gi E*e6 po mnogo mn shti dremi kolko ti e.Ili s 2 dumi "Vajna e broikata"

pi4a
    Guest
    haha 21 ako 6tete vqrvaite :P

alternative
    Guest
    17.3 cm, 14 g.

MHoy uHTuPeCHa TeMka, loshoto e che povecheto preuvelichavat... "
    "too i aaz kat beh mlad beh s 51, opa 31, taka de 21 cm..."

хаха.егаси клоуните.чак до милиметри ги мерят.хаха

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria