- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Нааааааааааааааай-тъп филм
Здравейтеее...незнам дали е имало такава тема,но ме помръзваше да провера.Моля ако се повтаря да си спестите излишните коментари и просто за заключите темата....та кой филм наааай ама нааай много ви е подразнил или ви е бил изключително тъп..Споделете защо.Мене например страшно много ме издразни един филм Американски прелести... май така беше...абе мисля,че ще се сетите като ви кажа,че имаше едно момче,които виждаше красотата на живота в някакъв найлонов плик...И кво изгубих цел час и половина от живота си накрая за да ми разправя за некво пликче и оня да се самоубие.
![]()
Emi predi okolo sedmica dve nqkade gledax edin film na4i mai be6e ne6to ot roda "ve4no tvoi" "vinagi tvoi" ili ne6to ot toq rod.(smetni kolko e bil tap 4e 4ak imeto mu ne pomnq) Pi6i uj romanti4en s Adam Sandlar. Vikam aa tui 6i e ne6ty interesno i gotinko. A to kvo?? Razpravq6e se za edin deto ne e s vsi4kiq si nqkaf psihiasal i se obajda6e tam po nqkfi sex telefoni i si lafe6e s nqkva posle tq go reketira6e za pari a pak toi se zapozna s nqkva jofra i te se vliubiha ama toi postoqnno pripadkva6e bqga6e iz ulicite.... Abe nqkakva savar6enna prostotiq napravo egati 4esno umrqx si!!
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Фреди срещу Джейсън,Бразилия ..за сега само тези се сещам.
Константин....Не знам какво толкоеа я хвалеха тая боза...
![]()
hmmm da si pomislq mi to ot tupo po tupo v ne6not kino se natprevarvat da rpaqt we vie ne nzaete li nqma smisleni filmi ve4e si4ko qko kaskadii tigar i drakon te tam fur4aha kut itrebiteli basi mu i mamata to tva ko e !!! ima i 6ote ako po4na to nqma da ima vreme :P
aBeP4eTo rulZzz
za men ''titanic''e nai tapiq film na vsi4ki vremena!
pove4eto balgarski filmi sa6to sa ADSKI glupavi i sku4ni!
Nai tupiq koito sum gledala be6e Neveroqtnata sudba da Ameli Polen.Kak se precakah...
Кажи един български филм,който е АДСКИ тъп!Първоначално написано от angelski_o4i
Zoolender![]()
![]()
ujasTno prost
![]()
![]()
Austin Powers
BoGoVeTe SiGurNo Sa PolUDeLI
emi skoro gledah toq film `Meet The Fockers` egati tupiq filmmeet the parents beshe mn po-gotin
Don't worry, be happy
Много тъп филм е Игра по ноти!!!! Не правете грешката да го гледате!![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
луда ли си веПървоначално написано от BaT_GirL
тоя филм цайфи
![]()
иначе най-тъп , който съм гледала е " Властелина на пръстените "![]()
Въх... това го приемам като смъртна обидаПървоначално написано от Jessica^
![]()
Може и да не беше шедьовър, но е Т Е Р М И Н А Т О Р![]()
![]()
В "Американски прелести" героят на Кевин Спейси не се самоубива, неговата съпруга го застрелва. Според мен филмът не е тъп. Просто е различен и затова някои хора не го харесват![]()
Последния филм, на който едва дочаках края, беше "Дом на края на света". Разказва се за двама хомосексуалисти, а действието се развива около 1960-1970 г. Не ви го препоръчвам![]()
Яба-да-ба-дууууу ;РрРрР
emi edin ot nai-typite filmi,koito sam gledala e "Seloto"![]()
ne6to hi4 ne mi haresa filma,ima mnogo slab siujet![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
Толкова си невежа спрямо филмите, че повече не може просто!Българските филми са едни от най-хубавите!Истински, повечето по дейвствителен случай и могат да ни научат на много неща!А за Титаник , едва ли си по-умна от онея дето са му дали 11 Оскара, така, че не говори глупости!А за мен най-тъпия филм е Корабокрушенецът и Календарни момичета!Първоначално написано от angelski_o4i
За Ghost Ship си напълно прав, а и за Властелинаът на пръстените....Блаак...Пълна бозаааааа!Обаче за Червената роза не съм съгласна!Всеки си има свой вкус , де!Първоначално написано от e_l_i_z_a
Vlastelinyt na prystenite , Amerikanski pay 4 may be6e-"Svatbata" za teq se se6tam sega a moje bi i Edin ne typ amerikanski film
"vlastelina na prustenite"!!! po-tup film ne sym imala 4estta da gledamna6ite kato vzeha purvata 4ast na DVD nqkude na sredata daje zaspah ot skuka
sus vtorata stana su6toto. i sq tretata nqa i da se opitvam da q gledam
golqma tupotiq e
Любовта е най-висшата степен на омразата
Най-тъпите филми, са тези:
СЪСЕДКА ЗА СЕКС
ПИЧ КЪДЕ МИ Е КОЛАТА
YOU'VE GOT SERVED
ПИСЪК (ВСИЧКИ СЕРИИ)
ГРАДСКИ ЛЕГЕНДИ 1 И 2
ЗНАМ КВО НАПРАЙ МИНАЛОТО ЛЕТУ (АДСКИ ТЪП)