1.Име,прякор. Константина, някои съученици ми казват Кики Рики
2.Твоята мисия в живота е... рано е да се каже
3.човек прави най-добро впечатление,ако... е забавен
4.Досега не съм го казвал/а на никого,но... имам съмнения, че един зъб ми се клати
5.Най-важното,което съм научил/а е... че "Безплатен обяд няма"
6.Колекционирам... хубави стихотворения и кутийки от B.U.
7.Най-красивата ми вещ е... Не съм се замисляла... Може би една сребърна кутийка за бижута във формата на сърце
8.Държиш ли на модните тенденции? Не точно
9.Дрехата,която най-добре ме описва е... Прилепнала тениска с някакав майтапчийски надпис или шантава картинка
10.Най-лошото,което ми се е случвало е... Не мога да кажа кое е най-лошото, случвали са ми се доста кофти неща
11.И това ме научи,че... Еми да се боря и да не се предавам, колкото и да ми е трудно.
12.Най-щастливия момент в живота ми беше,когато... 1ви януари тази година, слънцето започваше да изгрява, съвсем слабо валеше и по улиците нямаше жив човек, а аз и приятеля ми се разхождахме, говорейки си разни глупости :P
13.Вещ без която не мога... Компютъра и телефона
14.Ако можех да бъда невидим/а за един ден,щях да... Направя много неща
15.Последния път,когато се гордях със себе си... Вчера, защото успях да направя едно много трудно дихателно упражнение :P
16.Вбесява ме... вбесяват ме, по-точно:
хора със слаб характер;
тези, които не са открити;
които завиждат и злобеят;
и разните там интриганти, които правят селски номера, без да разбират, че са прозрачни
17.Ключът към щастието е... да си наясно какво искаш и да знаеш как да го постигнеш
18.Надявам се,че... тази вечер ще издържа, без да пуша...
19.Любовта в моя живот е... виж 2.
20.Напиши някой як лаф! на един съученик "Кой писал срал, кой чел ял"