- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- NSpi4 по-дебил от всякога :)
хахах какво става ве има ли някой тука от старата школа или всичките сте някив нови а
Еми това е добре съм дошъл за сега няма да пишем глупости ако някой от модераторите иска да каже нещо или да ме предупреди за нещо да пише на лична
Мерси и за вечния бан който ми бяхте сложили ама смених досавчика![]()
nqma spasenie ot idiot6tinata
Keep smilin'
помня тее;Р ти ми беше любовта![]()
![]()
..But why?...
Aaaa, я те помним Ут иНо време![]()
О-о-о-о..Педро..ти се завърна бе мършаСети ли се кой съм? SS_HOOLIGANS
Така и не се разбрахме да се скиф в сф ("скиф"...зарибих се от теб) Аре мъжки яко...има едни темички дето трбва да ги видиш./...тая нощ ще пробвам да ги изровя
Аз нящо...нямам бан, ама малко хора ме харесват...доста от тях не се вясват вече..но..аре после ще ти пиша ЛС и ще ти обясня нещата
14/88
mi da imam nqkakvi smutni spomeni za tebe![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
оо знам те тебе![]()
![]()
пълен простак![]()
![]()
e pa znam go ns pi4a e , prostak otvsqkude i za tova me kefi![]()
![]()
![]()
![]()
Epa koito iska 4e go ebem koito ne siak ke go biem
Аве да го еба нещо ебах една кранта без капут и сега съм се сдухал![]()
помня те![]()
Дам, как няма да те помня, тя простотията ми се набива на очи на мен, а сега като съм мод още повечеНе знам да се радвам или да плача
Все пак няма да те приветствам с добре дошъл!
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Kb
![]()
Васко...аз викам да се махаш от форума, щото хората се сещат само за лоши неща, като те "срещнат"Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
Аре марш...мърша долна.....и да отговаряш на писмата ми, щото...щото...няма значение защо
![]()
Хахах, ти си единствения който помнех от този форум. Спомням си хитовите теми от рода на "Бременен ли съм". Спомням си, че имаше и мноо як подпис с акано...особенно като хапвах пред монитора и гледам едни лайна..мноо яко. WELCOME BACK NSpi4 !
АКО ИСКАШ ДА НАПРАВИШ НЕЩО ТЪРСИШ НАЧИН, А АКО НЕ ИСКАШ-ПРИЧИНА
Оооо свещена простота....не знам как може някои хора да се кефят на простотията!!!!ЗУЕ Копеуе мноо зуе
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Sk8er4o we tiq temi mai ne bqha negovi
NSpi4 {R} ti si moqta liubof
buahahahahahahaah
ХаХаХаХа Това за преди заспиване беше идеалноАма както казаха по нагоре незнам дали да се радвам или не
![]()
Why are we here ?
Тука ми намирисва на предизвикателство кой ще одриска повече форума а?Така ли да го разбирам?
![]()
11 точка от правилника.
Благодаря!
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html