- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Нааааааааааааааай-тъп филм
хаха...сори забравила съм...беше от доста отдавна..и добрече нямам кои знае какви спомени..а за Пич къде ми е колата...абсолютно съгласна..сетих се и новия филм по Халмарк ако сте го гледали Алиса в огледалния свят...вярно,че като четох книгата нищо не разбрах ама сега хич нищо не разбрах.Първоначално написано от Anyone
Konstantine
Spanglish
Tu maman tambien (I tvoita maika su6to)
50 first dates
City by the sea
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Hari Potter, Spider man filmite s Fredi Kruger, amerikanskite komediiki ot tipa na strashen film, edin ne tup amerikanski film i t.n
vlastelina na prustenite
a gledaite ... Shaun Of The Dead ei tva 6te se zaleete ot smqh kolkoto tup tolkova i sme6en !
![]()
Star wars si4kite mu 4asti - blqkzzz
They
Constantine
Vlastelina na prystenite
Keep smilin'
Много си мислех какво да отговоря. И на фона на това, което прочетох и на това, което смятах да напиша, ще формулирам нещо такова :
Филми като "Американски прелести" и "Властелина", никога не ги слагайте в графата тъпи, защото хората ще ви се смеят. Ама много ще ви се смеят. Мен с нищо не ме впечатли "Американски прелести", даже едва го изтърпях до края. Но не е там върпоса. За сметка на това "Властелина на пръстените" ми е един от любимите. Но няма смисъл да изпадаме в спорове бози ли са или не. И двамата филма са се доказали и хората са си казали думата с многото им оскари и награди, които са получили. Това не ви ли навежда на мисълта, че може би не филмите са тъпи, ами именно - че вие не сте разбрали смисълът им![]()
![]()
та, толкова за тез два филма.
Ханибал, Хъни, Роботи /анимацията/, Заразно зло, Голямото напушване / нещо подобно беше /, Лигата на невероятните джентълмени... май само за тези филми се сещам, които са ми били супер отегчителни![]()
- Обичаш ли ме?
- Повече отколкото може.
- Колко може?
- Не може.
- Въобще ли?
- Изобщо.
Ami dosta typi filmi sym gledal...no pyrviq nai - typ film za koito se seshtam e Angelite na Charli...unikalno kuh film!![]()
I'm A Bonafide Hustler, Get Outta Line I'll Cut Ya'
Me, I'm 'Bout My Paper, It's Fuck Ya'
If You Play Games With Mine, I'll Come At You From Behind
With My Nine, I'm A Bonafide Hustler
Най- тъпият филм, който съм гледала някога е 'Confessions of a Teenage Drama Queen' с Lindsay Lohan! Повярвайте ми това наистина е най- скучния филм, който съм гледала през живота ми.