- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За сатанизма(християнчета не флизайте тук)
[b]щом ще има тема за скиновете...нека
има и такава за сатанизма...и всичките му форми(вкл. антихристиянство и атеизъм)
чудя се освен мен и дъщерята на сатаната
има ли други хора, дето не са към стадото
заблудени...цитирам от един форум дето хората
определено са по-светнати от мене
и като мен.макар че разбирам защо когато наИма и още един вид сатанизъм, според който сатанистът не принадлежи към никаква църква, не се интересува от никакви чужди идеологии и сам решава в какво да вярва и в какво не (като мен).
повечето хора им се каже САТАНИЗЪМ, те си
представят групичка пубертети на гробище,
друсащи се, правещи "жертвоприношение"(най-
често с котки или квото намерят под ръка)...
естествено, това не е сатанизъм...поне за мен не.
всъщност това и е хубавото на тази вяра(друга дума
не можах да намеря, религия не е подходяща)-
всеки вярва в това, в което сам избере...и няма
тъпи правила, измислени идоли на които се кланяме...
и пак цитирам от същия форум(понеже тфа изказване
мноу ми хареса и трябваше да го споделя)
В днешно време всъщност фанитиците православни християни
са най-близко до истинския сатанист!!!! Те вярват в в някакв
образ на Бога, който е жесток много повече от Хитлер (направил
е така света, че чедата му да се мъчат вечно, като преди
това ги е наказал за греховете на някакъв си АДАМ И Т.Н.).
Отгоре на всичко смятат, че този Бог е любов. Бог наистина
е любов (според мен), но не и техния образ за Бога.
murder ne se ubijdai ma kvi s ates gluposti :P ni6to li4no ma mi e interesno ti sataniska li go dava6 ko
aBeP4eTo rulZzz
Мноо разбирачи много нещо в тоя форумНе знам за другите ама като почнете "Аз съм метал" "Аз съм пънкар" "Аз съм скинар" "А аз съм сатанист" и ми става супер смешно...що толкова много държите да сте някви, като повечето знаете че сте доста далече от истината....какво ше стане ако не сте никъкви или от сичко по малко...хубаво искате да сте някфи точно определени вие вярвате ли си че поне малко приличате на такива?? Аре някой са го докарали ма като цяло....
Ami i az taka mislqПървоначално написано от Momchenceto
axaxaxaxaxaxxaaxaxaxax tfa me izkefi na max xaxaaxaxxaaxxaxaxaПървоначално написано от Momchenceto
![]()
nai-typoto e 4e se opredelqt kato nqkvi super razli4ni ot ostanalite hora oba4e tazi pokaznost i tova 4e postoqnno se nabutvat da pokajat kolko giolemi satanisti sa pokazva 4e sa prosto tupi tiineidjyr4eta - kompleksar4eta koito sa vidqli kaki4ki i batkovci - satanisti i re6ili 4e i te sa takiva xaxaaxaxaxaxaxaxax i sum sigurna 4e to4no do predi 2-3 godinki ste hodili s va6te vseki velik den na cyrkva i ste si kazvali "hristos voskrese" xaaxaxxaxaxaaxaxxaxaxaaxxa dosta ste sme6ni be horaa axaxaxaxax
po moite razbiraniq,4ovek,koito tvyrdi , 4e e razli4en ot drugite, ne se durji kato tqh, a vie ste su6tite kato obiknovenite 4algar4eta i rapar4eta 6toto postoqnno se iztukvate kolko ste veliki i razli4ni i to4no tova vi pravi o6te edna bqla ovca v stadoto axaxxaaxxaxaax
ama aide vervaite si
aaa i PS: tfa izkazvane za "hristiqn4etata"v zaglavieto na temata e o6te edno dokazatelstvoto za plitkiq mozuk na avtora
Съгласна съм! Също мисля, че всичко крайно е не добре! Както хората са казали, истината е някъде посредата! Murderdoll, казваш , че ние сме заблудени , че сме християни и не виждаме нищо друго, а ти какво правиш?! Ти също си заслепена от твойте си убеждения за сатанизма и не приемаш нищо друго! А и най-важното е човек да може да вземе от всяка една философия , това , което съвпада с неговите убеждения, но не сляпо да робува на едно единствено нещо! Съгласна съм , че християнството или която и да е друга религия не са идеални и не могат да отговорят на потребностите на всички, но във всичко има доза истина, просто трябва да я откриеш...Но не изпадай в крайности! Murderdoll, дано не си разбрала поста ми като заяждане с теб!Първоначално написано от Momchenceto
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Просто има други начини да си готин и оригинален мисля аз.....в смисал хем да си нормален хем да не си без някфи изгъзици от рода на сатанисти метали скинове и дргуи смехурковци...Просто някой се опитват да са различни в което няма абсолутно нищо лошо ... просто някои губат мярката и се уливат и от различни стават смешни ... не говора пресонално за форума или някои юзер...ами като цяло "тинейджърчетата"nai-typoto e 4e se opredelqt kato nqkvi super razli4ni ot ostanalite hora oba4e tazi pokaznost i tova 4e postoqnno se nabutvat da pokajat kolko giolemi satanisti sa pokazva 4e sa prosto tupi tiineidjyr4eta
[quote="Murderdoll^"][b]щом ще има тема за скиновете...нека
има и такава за сатанизма...и всичките му форми(вкл. антихристиянство и атеизъм)
хахахахаха от кога атеизма има нещо общо със сатанизма?Такажа глупост не бях чувала от доста време...Все едно да кажеш,че нихилизма и сатанизма са синоними:>замисли се!
![]()
I think of you in my dreams every night.I place a rose on your grave when I can...
Бог ща накаже момче!Ние "христянчетата" едва ли сме избрали пътя към Бога без причина!Но всеки има правото да избере пътя си...
Ам да така си еПървоначално написано от Tedi_sheep
![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Murderdoll^ ne znam....i az se vulnuvah ot sataninski raboti edno vreme...no 4ovek porasva![]()
..mislq 4e i na teb 6te ti mine
![]()
![]()
Съгласна съм! Също мисля, че всичко крайно е не добре! Както хората са казали, истината е някъде посредата! Murderdoll, казваш , че ние сме заблудени , че сме християни и не виждаме нищо друго, а ти какво правиш?! Ти също си заслепена от твойте си убеждения за сатанизма и не приемаш нищо друго! А и най-важното е човек да може да вземе от всяка една философия , това , което съвпада с неговите убеждения, но не сляпо да робува на едно единствено нещо! Съгласна съм , че християнството или която и да е друга религия не са идеални и не могат да отговорят на потребностите на всички, но във всичко има доза истина, просто трябва да я откриеш...Но не изпадай в крайности! Murderdoll, дано не си разбрала поста ми като заяждане с теб! [/quote]
tova momi4e go kaza nai-dobre! kakto ti si "satanistka" taka i nie s me hristiqni. vqrvame v tova,v koeto iskame i koeto ni pomaga![]()
i za6to spored teb sme "stado zabludeni"kato tolkova ti haresva satanizma oki,nikoi nqma ni6to protiv,ama da ni nari4a6 zabludeni mi se struva ve4e typo
vse pak uvajavai izbora na drugite
![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
nz az ne sam hristiqnka opredeleno....wqrwam w towa koeto az si re6a i iskam...no 4ak pak satanistka edwali
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
Murderdoll^
заради такива като тебе не пиша вече във форуми. Просто се отказах макар, че Разумните ще сияят със светлостта на простора, ония, които обръщат мнозина в правда, - като звездите до вечни векове" (Даниил 12:2,3) Е аз се отказвам, просто защото разума ми е по-силен от волята. И честно казано, ако споделяш такива възгледи те съжалявам искрено.
xaxaxaxa... da ne vliza6 vuv forumi samo za6toto nqkoi ne spodelq tvoeto mislene i tvoqta vqraПървоначално написано от Sulfur
![]()
da, vodi se 4e sum hristiqnka... ama samo taka se vodi! nikakva ne sum! nikwa religiq ne izpovqdvam! draskanicite v bibliqta sa pulni gluposti! 4oveka bil napraven ot kal... da fe, drug put! ae togava nie da si suberem malko kal i da si napravim 4ovek... ili aide po-lesno-ku4ence![]()
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
Аз ли пак не разбирам смисъла на тези теми![]()
Секи да си вярва в каквото иска..
Обаче такива "богохулства" ужасно много ме дразнят..престанете да говорите наизуст!
Аз съм сатанист..ау колко съм интересен,противопоставям се на общите неща..а да си сатанист що ли си мисля че означава да "вярваш" в дявола или тъмните сили?
Хубаво не си вярвайте в нищо,но не и да богохулствате!
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
ето пак...вярвам в дявола и тъмните сили....
не вярвам бре
и тука грешиш-не приемам тъпите религии, създадениТи също си заслепена от твойте си убеждения за сатанизма и не приемаш нищо друго!
главно за да се "изсмучат" пари от хората...(давам
пример с християнските гонения на "вещици" в
средновековието)
не се правя и на интересна.ако исках да се прая
на интересна...повярвайте ми, да ми е проличало
много повече...
целта ми не е да се покажа като "интересно тийнейджърче"
или както там го казахте...
мисля че ще му е малко трудно...понеже той неБог ща накаже момче!Ние "христянчетата" едва ли сме избрали пътя към Бога без причина!
съществува
в библията е казано доколктоо знам..."ти който си
там на небесата"...е, учените отдавна изучиха небето
и не само него...може би бог се е преместил?тогава
с нетърпение чакам новия му адрес...
"избрали" сте "пътя към бога" щото преди 15тина години
ваште са решили да ви занесат в църква и да ви...покръстят..
ей тфа е философията...
Първоначално написано от AvLee
AvLee, не съм ти прочела мнението като хората
и не, не е задължително да си дяволопоклонник,
за да си сатанист
и както цитирах(маи) в първото ми мнение по темата,
сатанистът сам избира в какво да вярва....и съвсем
не е нужно да режеш овчи трупове, да пиеш кръвта
им и да разхфърляш карантиите, за да си сатанист![]()
Ми добре де Murderdoll^,тогава значи си атеист,по твоите обяснения.
Щото под сатанист аз разбирам друго.
Както и да е..
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
...zabelqzala sum 4e hora koito super revnostno se opitvat da obedqt ostanalite 4e sa ne6to po-razli4no, vsy6tnost sa prosto edni kompleksari koito adski mn stradat ot fakta , 4e NE sa po-razli4ni ot ostanalite
ami...vseki ima pravo da vyarva na kakvoto si iska...
ili da ne vyarva
samo, 4e naistina ideyata za gospod... malko ne me obejdava men
osobeno sled kato edna priyatelka mi kaza : spokoino...i vie satanistite 6te badete prieti s otvoreni vrati tam gore+
ujas![]()
we'll die alone like a stone ^^
не не....достатъчно са ми христиените на земятаПървоначално написано от Immortality_
с досадното си мрънкане....ако ида горе ше се фърля![]()
На интересна не знам на колко се правиш, но ще те посъветвам като не знаеш каква е целта на религията (в частност на християнството) да не се излагаш с мненията си по темата. Сега гледам си в чата и веднага ще ти разясня ситуацията, а тук бих цитирал Йордан Радичков - "Никой не знае дали има, или няма Господ, но ти живей все едно, че има, за да не гледаш надолу от срам, ако се срещнете". Не съм точно сигурен дали беше "за да не гледаш надолу", или нещо по-различно, но смисъла е същия.Първоначално написано от Murderdoll^
![]()
Левски шампион але але!
Въобще не исках да си искажа мнението и да се скарам със сумати хора...ама това беше вече ПРЕКАЛЕНО!Ти да не си мислиш че Бог от плът и кръв ще виси на небето върху някое пухкаво облаче и ще си говори с птичките...тази представа я има в малките дечица на по 4-7 годинки..В живота има милиони неща невидими за човешкото око има същества много по развити от наз...а ти ще ми говориш за учените.А знаеш ли,че същите тези учени, вярват и изучават ПРЕРАЖДАНЕТО?Първоначално написано от Murderdoll^