- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За сатанизма(християнчета не флизайте тук)
Явно атеизма е широко разпространен, защото днес когато днес поздравих г-жата по математика тя ми каза " ама ти какво да не би да вярваш в бог" все едно аз съм от друга планета.
Определено по-лесния път е да отречеш всичко, мислейки че така сте независими, но уви не. Много по-лесно е да имаш упование в нещо. Да имаш вярата, че никога няма да си сам. Защото иначе по цъщия начин можеш да се отречеш и от баща и майка, понеже щом имате различни тела, то нищо не ви свързва. Така и вие се отричате от Бог( няма значение дали ще се казва Христос или Аллах, сега говоря по принцип).
Защото нищо не ви свързва с родителите ви, което да е материално, както и нищо материално не ви свързва в Бог. Но тогава защо слушате родителите си? Нали нищо не ви пречи да бъдете самостоятелни. Вярно, ще кажете, ами че и ние сега не ги слушаме, но как ще се почуствате ако вашите деца се отнесат така към вас? Ако въобще смятате да имате деца....
Какви добродетели ще възпитате у тях? Въобще ще има ли някакви добродетели, който да искате да им предадете?
Въпросът дали съществува Бог е дълбок и всеки отговаря сам за себе си. По-важното е да се възпитат добродетели, а не да се говори за сатанизъм и глупости. Защото това са чисти глупости. И още едно нещо което дразни. Спрете да богохулствате, защото така обиждате мен и всички, които изповядват христянството. Възмутен съм....
хах, и ти си към стадото на заблудените, щом си мислиш, че има такива глупости като бог, дяволи, демони и т.н. няма нито едното, нито другото. и ако си мислиш, че си мн оригинална като се правиш на сатанистка - мн се лъжеш. само ставаш за смях. както би станал за смях и някой, който би се напрайл на поп пред форумците, надявайки се да е оригинален.Първоначално написано от Murderdoll^
![]()
![]()
дървенкол, освен това си и най-заблудените овци от сички останали....
![]()
![]()
![]()
![]()
hm, edva li ima mnogo satanisti v bg, az li4no ne poznavam nito edin, vednyj edin deto mai znae6e ne6to i se prave6e na satanist, ama tfa e typo mi se struvazna4i da vi kaja az sym ateist ne vqrvam v tova deto e na nebeto nito na tova deto e pod zemqta, murderdoll^ iskam da te pomolq da mi kaje6 v koi forum si go vidqla ako ne moje tuka pone na li4na plz
Murderdoll^,mnogo gi razbirate vie neshtata,drebni lapeta,na po 15 godini,ama samo nqkolko izrecheniq iskam da napisha...Kakto ne poznavam skin,koito da e nad 25 godini,taka ne mi se vqrva i da ima nqkoi psihqsal satanist nad 25,max 30 godni,shtoto horata nai-setne se osyznavat,a tiq koito ne se osyznavat sa super izperkali.Vsichki skinove se mislqt za golqma rabota kat nabiqt nqkoi,ama tva sa samo nqkvi komplexirani teen-cheta...Syshtoto mislq za vsichki takiva sataninski gluposti.Ne si misli,che si koi znae kolko razlichna ot drugite,prosto ti se iska da si takava,ama ne go pokazvash po pravilniq nachin...
Satanizma syshtestvuva dokato si jiveesh v puberskiq typ svqt...
Мърдърдол, зле си. За да си сатанист не било задължително да си дяволопоклонник? Ми тогава тва сатанизъм ли е? Това че си чула една-две блек метъл групи не те прави сатанистка. Мамака му и аз като бях на 14 години и слушах Mayhem и Burzum навсякъде драсках пентаграми и си мислех, че съм сатанист. Ама съм бил малък и не съм разбирал. Чел съм сатаниската библия на Антон Ла Вей и мисля, че това което ти говориш са АБСОЛЮТНИ ТЪПОТИИ. По-добре зарежи тея простотии. Виждам че искаш да бъдеш различна ама чак толкова...Като пораснеш ще видиш, че тва са били пълни простотии, както аз смятам сега. Истинските сатанисти са в секти.
еми има.познавам такъв човекПървоначално написано от Анонимко
а пък Ла Вей е зле...и аз съм му чела "сатанинската" библия...Чел съм сатаниската библия на Антон Ла Вей
прекалено малка част от това, което е писал, наистина е
сатанизъм...другото са ...приказки
tui e ebasi temata 4esnoo narpao kusa otsqkudee
aBeP4eTo rulZzz
ми аз вече съжалявам че я пуснах не бях
в състояние да мисля трезво когат писах....
ама ся ревностно ще си отстоявам позициите..
такава съм кво да напрая![]()
tazi tema e porednata neobmislena prostotiq!ve4e mi se povdiga ot podobni ekstzentri4ni i kompleksirani hora!ina,jalko,4e si padnala do tova nivo-da nqma6 vqra...nz kude ti e bil umut,no vzemi da se stegne6 i ne se izagai,za6toto 6te vzema da pomislq,4e ne6to si mrudnala...
![]()
Mnogo si zle be...Prosto naroda ni e typ i ne e religiozen-q otidete v turciq da vidite-ne dai si boje da piesh tam alkohol-na drugiq den vednaga trqbva da se izpovqdash pred Hodjata,a tuk nqkvi SATANI,nekvi budisti-meshana skara-abe hora nie sme hristinski narod kvo e tva???
Murderdoll^,da,ima,ama sa malko...i te sa takiva zashtoto sa izostanli v umstvenoto im razvitie,az ne sym kazala,che nqma takiva!Prosto tva sa super zabludeni hora...Vse pak ne vsichki kato porastnat im idva akyla v glavata!
Absoliutnata istina...=)Първоначално написано от Анонимко
Поредната путка дето си мисли,че се кланя на Рогатия с тайното желание той да я обладае отзад под формата на козел някоя нощ.Е,да ама не,скъпа,трябва да си търсиш обикновен пръч за целта...
Пфф, и аз едва сега да я мерна тази тема, лелелеее.
Прочетох долу-горе с интерес и внимание предните постове. И кво - някой спомена Ла Вей, някой се направи на остроумен, а трети направи общ анализ.
Ми , аз съм сатанистка, сега остава да закрякате, че съм малка заблудена овца и че позирам. Щом така ви изнася, крякайте си.
Аз съм почти напълно съгласна с Мърдърдол, само за Ла Вей май сме на различни мнения - на мен Сатанинската му библия адски ми хареса и намерих за себе си там доста неща.
Такам такам дойде и мойто изказване по вапроса.
Аз не съм сатанист но много ме нерви някой като каже: Аз съм сатанист.
Това са глупости най-обикновенен блек метал който си мисли че е яко и нарочно а в случея истинските сатанисти са много потайни и много потайно си вършат нещата(жертвоприношения, магии и т.н.)
Та за мене ами аз съм невярващ нито долу нито горе вярно е че ще има апокалипсиси подготовлението му е започнато и много хора се подготват за него :P.
А за реглигиите те са глупост според мен защо тогава не е една религия все едно сега да се обява за месия и да създам нова властваща религия и всички да вярват да промия мозъците.
Хайде хайде всички ще се срещтнем в Ада. Ще бъдат поведени армии и 4-те конника на апокалипсиса ще заяздят отново и ще всяват смърт на земята за да попълнят армията за да изгорим рая до основи![]()
Ъ-ъ-ъ,обедена съм че всички подкрепящи сатанизма ТУк във форума се презтруват,убИденЪ съм
ебаси майката![]()
моя милост не спада към нито една религия, нито едно вярване и т.н.
християнството промива мозъците на хората, които си мислят, че като почитат бога ще станат чудеса...че той ги ще ги пази от нещастия и бла бла бла.
сатанизма ми се струва леко извратен...вярване за болни мозъци. и въпреки че има доста противоречия и глупости, сатанизма ми е интересен. интересно ми е мисленето на сатанистите, действията и ритуалите, но нищо повече...едва ли ще изкормя майка ми, за да я принеса в жертва на дявола. това...гхм...глупаво.
на практика, може би, съм атеистка, но и тва не е много точно определение, защото си вярвам в мои си работи...и такам.
Ама много ви е кеф да вярвате, че всички тук са позьори като вас. Ми вярвайте си, не ме бОли ич.
Аз си знам в кво си вярвам и си дадох мнението.
Вие си мрете в кофите. Пфу![]()
Ne si si izbrala putq, a nqky go e izbral vmesto teb... Vuzpitali sa te s ubejdeniqta na roditelite ti... Pomisli po koy put bi trugnala ako ne ti be6e promit mozuka s istorii za angel4eta i "kaji edna ,molitvi4ka i Bog 6ti prati spasenie"Първоначално написано от Tedi_sheep
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
бахти глупостта...
стига пъчене ве![]()
така еПървоначално написано от Sinister_Doll
и теди, мърдър е момиче![]()
обаче... и аз съм към атеистите![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
Abe, na vas Bog govori li vi? 4udesa izpra6ta li vi? Pokazval li vi e, 4e su6tesrvuva? 6ot ne6to na men ne mi e?
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
оооо, това са пълни глупости. хората просто искат да имат опора и са измислили цялата тая работа с господа. ми господ няма. не съществува онзи с брадата, който стои и ни се пули отгоре. пък дори и да го има, това ще да е един от най-жестоките хора на света заедно с християнството и фанатизираните му последователи. предполагам на всеки му е известно как са прочиствали тези, които не вярват. как са ги горили на клада, защото са служили на дявола...дрън-дръноще повече се вбесявам като се случи някаква трагедия, където умират 30 души примерно и некой идиот изтърси "ми, това е желанието господне. той ни праща изпитание". праща той...бах го в изпитанието.
за сатанизма нямам мнение. някои неща ми се виждат абсурдни, други доста правилини. не знам.