- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Liudmila ili Nataliq
Koi iskate da ostane Star Academy i za6to?
Be happy,that's my secret
ами бих искала да остане людмила защото тя е по-готина,пее по-хубаво,излъчването и е по-добро,не се цупи постоянно и не е интригантка
ludmila, po-me kefi![]()
Избирам Людмила защото ми харесва повече...симпатична ми е а и пее много хубаво![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Natalia mi e adski antipati4na![]()
za Ludmila sam .. makar4e mi e vse edno de,ama ako trqbva
da izbiram sam za Ludmila![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
iskam da ostane liudmila zashtoto nataliq mi e mnogo protivna![]()
Когато цъфнат теменужките и работите трагнат зле - еби им майката на всички и гледай ти да си добре. Еби им майката на другите и утеха в себе си търси, но и в себе си утеха ако не намериш - еби си маиката и ти!
Vuhh ... az sym edinstvenata koqto iska may da ostane Nataliq!!Spored men e mn po-sladka i pee mn po-hubavo ot Luidmila a pyk i tq se e sblijila po4ti sys vsi4kite ot akademiqta !
Mi i az sam za ludmila,ama glasuvah za nataliq..shtoto razbirase ne bqh pro4ela vyprosa kyt horata :P
Искам Людмила да остане.Незнам защо,просто ми е по-симпатична,а и е по-лъчезарна от Наталия.![]()
Абсолютно съм на това мнение! Много ми е противна тази Наталия, ужасна е !Първоначално написано от пипс
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Ludmila Ludmila
Keep smilin'
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.