- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Обици и татуировки :)
Кажете ми за обицата на носа ... Зараства ли след като се свали дупката и остава ли белег ?
За татуировките ... Къде е най-секси за едно момиче да си направи татуировка ?
Аз искам някъде около дупето ... кажете къде ще е най-добре
И икам да е малка ... някой да даде някаква идея или снимка какво ще бъде най-секси ако си направя![]()
mi otprede v oblasta na taza ima nqkvi snimki tuka na tatuirovki mi msiql 4e nqma da ti sotane beleg za obicata![]()
aBeP4eTo rulZzz
ako tva na snimkata si ti edna tatuirovka 6ti otia mno ma obica ndei se zagreuzqvai :P
aBeP4eTo rulZzz
Аз съм на снимкатаПървоначално написано от lucifer`s-devil
...
Сега ще направя една снимка със обица да видим как ще изглежда
Апък и тя ще е мн малка
А за татуировката ... съм върдо решена само не знам къде и какво да си направя
В областа на дупето, ще ти прегложа да си татуираш прашка.
btw sa ne6to da ne si pomisli6 ma si mno sladka na taz snimka![]()
aBeP4eTo rulZzz
Many thanksПървоначално написано от lucifer`s-devil
Ти също ...
А Българчето ... къв е смисъла да си татуирам прашка ?
http://users.planetc.com/~kay/tattoo.jpg
heheh qko e ma nai6 ko 6ti kaja neznam dali si vidqla posta za risunkite ma dolu gore seopraqm s molivite dava6 li mid a ti narisuvam ne6to uj qko i da ti go pokaja ako ti haresati q davam da si qnaprai6 smisul riosunkata da q pozlvat za msotra li tam neznam
aBeP4eTo rulZzz
ae na vratleto kut si pusne6 dulgata kosi4ka kak 6e e vijda da te pitam e :PPP evilke :P az sum tvurdo za tazovata 4ast otstrani ne6to po taza i pod pup4eto da se suedinqva daje mi doide ideq :P
aBeP4eTo rulZzz
stia da mi pozvoli da i narisuvam edna![]()
aBeP4eTo rulZzz
Aма секси, аз като казвам около дупето имам предвит не от кръста на горе където всеки има а от страни някъде ... на баш над дупето, не под него ами в страниПървоначално написано от Ev1lG1rL_
![]()
тряя да имам някъде една снимка на дупето ми и ще ти покажа къде искам
А lucifer`s-devil давай
Нарисувай ми нещо, само че да е малкоНе искам нещо натруфено и огромно ... Мъничко и сладко
![]()
Abe hora kvo se vodite po modata??? Ako sega si napravi momi4eto tatoo, trqbva mnogo da si go haresva po princip, da ima seriozna pri4ina, 6toto dosta vreme 6te si go nosi. A za piercinga - davai, ako ne ti haresa kak ti stoi, mnogo lesno 6te se oturve6 ot nego. A li4no az mnogo haresvam tatoo v dolnata 4ast na korema, maaalko nad rub4eto na pra6kite s padnala taliq. Ako e i po-edro, mnogo e sexy kato 4ast ot nego se pokazva ot dunkite. A ne si tatuirai na krusta, 6toto verno, 4e e qko, ma naistina ve4e vsqka vtora macka ima ne6to narisuvano tam.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
ima6 goooako ti haresa ideqta pmoje d nanesem korekcii utre 6e go ka4a
![]()
aBeP4eTo rulZzz
Аз и аз искам там ама имам здравословни проблеми и ми казаха, че няма да стане за това ще е на същото място само, че от задПървоначално написано от Bimper-ska
И пак ще се показва над прашките ...
Пак ще е ниско доло в дясно ... и пак ще е секси, защото до сега не съм видяла някой да има там къде искам ... В смисъл от нашите околия тук
Апък на кръста е банално вече![]()
az mislq pyk da si praq na gyrba...
ama ima vreme de..she sa mi 2 kostenurki
ili gushterchenca i she izglejda gore dolu taka
(dolnata kostenurka "pulzi" kum gornata:])
hah dae kut na unaz reklama na flirt li na kqo be6e det 6e se gonqt po tqloto tii az smqtam da si praq na glavata ne6to kato blade ma po qko narisuval sum si go nansqm korekcii
![]()
aBeP4eTo rulZzz
Първоначално написано от lucifer`s-devil
Candy da ne zabrawish da kachish moqta![]()
taq tema ne6to ne q razbiram .....
abe sladuri pomislete malko nai dobrata mi priqtelka ima tatoo na kra4eto i ...da ne mislite 4e ne boli ako si re6ila 100%(6toto i az sam re6ila sas sigornost da si napraa)pone pomisli nqkade na mqsto kadeto nqma kokal 6toto imai predvid 4e iglata minava prez kojata i moe da po4ne da ti draska po kokala a use6taneto dokolkoto mi spodeliha ne e mnoo priqtno a na krasta e golqm komers da si naprai6...a i tva za korem4eto si e vqrno traa da otbeleja...
![]()
![]()
Имам tattoo на гърба много и се кефя почти не я виждам..и за тва не ми е писнала до сега
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Първоначално написано от XaXa
Секси ... знам, че боли ...
| |
( ')
Това горе ще представлява женското дупе и кръсчето ... а точката ще е мястото на татоса
там искам![]()
vinagi sum iskala tatuirovka!!!ot 5 godi6na si me4taq za tova,a ve4e polu4ih i razre6enie ot roditelite mi!!!vupreki vsi4ko o6te nNZ kakva 6te bude-nqkoi egipetski ieruglif ili zmiq.gu6ter,skorpion,drakon...ne6to takova...kolkoto do obitzite-imam ob6to 5-1na ednoto uho i 4 na grugoto,no iskam piersing na nosa ili na vejdata,a za6to ne i na dvete?!![]()
Imai na predvid 4e kogato poostaree6 malko i kojata ti uvisva i togava kak 6te izglejda? Nqma da e mnogo hubava kartinka. Az li4no imam 2 tattoo i sega smqtam da si napravq i na glezena, a kolkoto do bolkata - boli okolo 15 min dokato ti napravqt kontura, puk i ne e bolka za umirane.:P
:P