.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Супер фен
    Град
    Ups & Downs

Тинейджари -> Агресия -> Депресия

В днешно време много от нас събират агресия с себе си от някои "дразнители" и после я излизат върху някой невинен , нищо неподозиращ човечец.Често това са роднини и приятели.Например когато си бил 7 часа на даскало и адски много ти се спи и си изморен , и майка ти те засече вкащи и започне " Къде беше цял ден? " , "Къде отиваш и кога ще се прибереш?" , "Защо пак имаш двойка или отсъствие?" и т.н. Тогава цялата трупана злоба се насочва към нея и се карате и карате , и сте наказани пак и още повече злобите Или пък си го изкарвате на някой приятел , с който се карате .... после нямате с кой да направите едно кафе и си седите вкащи пред компа , отегчени и спекли и се депресирвате с някой Death Metal. И си спичате , обзема ви депресията и губите смисъла на живота , всичко ми се струва тъпо и ви твари. По едно време се сещате че не ви се живее повече и когато сте на върха на отчаянието и искате са споделите с някой , се сещате че има някав си форум , където да се оплачете.Пускате например тука тема , че ще се самоубивате и не ви пука вече за нищо и си седят другите юзъри и четът темата ви. Но от прекаленото много такива отчаяни младежи , тука има много такива теми и всички четът и четът и се тварят на вас и темата ви .... всеки пост в темата е наредба за вас. Така още повече се спичате и си теглите ножа , а тези който се тварят на темата ви събират злоба в себе си и . . .

при вас как е има ли такова нещо , чувствате ли го при мен има и го осъзнавам , но не знам как да го контролирам

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    mda twa e to4no taka...no za zalost malko hora go razbirat
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Голям фен
    Vqrno vqrno ..
    Keep smilin'

Напоследък гледам много много да не се ядосвам и да не се нервя за дребни неща,защото разбрах,че с това нищо не се постига и само си вредиш сам....колкото и да ти е бил скапан деня,не трябва да стоварваш всичко на хората около теб,можеш спокойно да седнеш и да си поговориш с някой приятел и така може повече да ти олекне отколкото да се развикаш на някого....поне аз така мисля
    Най-тежко е да разбереш,че си излишен там където някога си бил незаменим!

Фен
    Град
    U nas pred kompa.. ;)

Re: Тинейджари -> Агресия -> Депресия

Цитирай Първоначално написано от LiNkiN4eTo
    В днешно време много от нас събират агресия с себе си от някои "дразнители" и после я излизат върху някой невинен , нищо неподозиращ човечец.Често това са роднини и приятели.Например когато си бил 7 часа на даскало и адски много ти се спи и си изморен , и майка ти те засече вкащи и започне " Къде беше цял ден? " , "Къде отиваш и кога ще се прибереш?" , "Защо пак имаш двойка или отсъствие?" и т.н. Тогава цялата трупана злоба се насочва към нея и се карате и карате , и сте наказани пак и още повече злобите Или пък си го изкарвате на някой приятел , с който се карате .... после нямате с кой да направите едно кафе и си седите вкащи пред компа , отегчени и спекли и се депресирвате с някой Death Metal. И си спичате , обзема ви депресията и губите смисъла на живота , всичко ми се струва тъпо и ви твари. По едно време се сещате че не ви се живее повече и когато сте на върха на отчаянието и искате са споделите с някой , се сещате че има някав си форум , където да се оплачете.Пускате например тука тема , че ще се самоубивате и не ви пука вече за нищо и си седят другите юзъри и четът темата ви. Но от прекаленото много такива отчаяни младежи , тука има много такива теми и всички четът и четът и се тварят на вас и темата ви .... всеки пост в темата е наредба за вас. Така още повече се спичате и си теглите ножа , а тези който се тварят на темата ви събират злоба в себе си и . . .

при вас как е има ли такова нещо , чувствате ли го при мен има и го осъзнавам , но не знам как да го контролирам
    Absolutno

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    tolkova 4esto izkarvam gneva i zlobata si varhu nqkoi nevinen...
    ma kvo da prava.. ne go pravq naro4no.. prosto.. kogato mi e nervno i nqkoi ne6to me zagovori ili .. izdrazni i ... tejko mu i gorko
    kakto kato sam happy,vsi4ko mi e OK i ne mi puka za ni6to..
    abe osuznavam,4e ne trqbva da se nerviram za drebolii,ama ne moga
    da se kontroliram osobeno i ... si se nerviram i ponqkoga okolnite,koito sa nevinni si go otnasqt...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Повече от фен
    Ами описваш точно мен.Но преди една година.Вече не е така.Научих се да се занимавам с по духовни и уравновесени неща,които доста ми помогнаха в овладяване на агресията.Доказано е че много хора си увреждат здравето поради продължителни притеснения и мъка.Не трябва така бе хора.Ние сме млади..новото поколение от нас се очаква да сме усмихнати,здрави и непукисти.Живота не е само в тинейджърството и тъпото даскало.Има много по цени и стойностни неща.И колкото повече се кефиш на живота и осъзнаеш това то твоят щастлив ден е осигурен.Ако си с позитивна нагласа цял ден...няма да се случи такова нещо.Всичко е в начина на мислене.Хората са приели всичко за някаква даденост и нито го ценят нито му обръщат внимание.Например нe обръщат внимание на пролетното слънце,на мръзнещия скитник,на гладното куче,на красивите цветя,луна,звезди,на музиката,която ни пренася в нови светове,на любовта между приятели и близки.Много грешим щом мислим,че тези неща немогат да ни направят щастливи.

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    ами напоследъка съм станала непукистка и не се ядосвам за нищо:Р а и невинни около мене няма все намирам някой да ми е виновен за нещо

..But why?...

Цитирай Първоначално написано от naty
    Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
    Позволи ми аз да ти я дам!

Guest
    Аз пък си изкарвам яда тука. Връз вас!

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    Ima ne6to vqrno...az ako se qdosam 6te e ot revnost i si go izkarvam na nai-dobrata mi friendka ama tq e svikanala taka 4e sam spoks Ina4e problemi vka6ti si s u4ili6te niamam za sega i se nadqvam 4e niama da imam

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    До преди година и аз бях така. Връщах се от даскалото и се държах с роднините си сякаш те са ми виновни за всичко. Много се карахме, особено с баща ми, понеже и той действа по този начин. Но откак поживях малко без родителите си, в чужбина, разбрах, че има начин да не се нервиш на всичко. А именно като не ти пука и не се впрягаш. Ако сега мойте ми държат сметка за нещо или си изливат гнева върху мен, просто сменям темата с нещо приятно. Най-добре е даже още с влизането в къщи и да подхванеш някоя позитивна тема. А ако си крив и ти се иска да изтрепеш всичко живо, просто можеш да кажеш "не ми се говори сега, нека малко да си почина, че днеска ми вдигнаха кръвното". А ако все пак се случи така, че да си повишим тон с родителите ми, аз просто си замълчавам, псувам мислено 2 секунди, въздъхвам и казвам само "да, така е" или просто не противореча. Колкото и да съм права, те така или иначе няма да се съгласят с мен. Но най-лошото, което мога да направя е да вдитна някакъв скандал.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    Цитирай Първоначално написано от Taina{}
    Ima ne6to vqrno...az ako se qdosam 6te e ot revnost i si go izkarvam na nai-dobrata mi friendka ama tq e svikanala taka 4e sam spoks Ina4e problemi vka6ti si s u4ili6te niamam za sega i se nadqvam 4e niama da imam
    тя хуу е свикнала ама замисляш ли се , така като винаги си изкарваш яда на нея , какво чувства тя дали на нея не й е дошло до гуша и да се депресира яко и да си тегли ножа а

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    niama niama-nie se uspokoqvame dvete....tq e mnogo spokoen 4ovek i znae kak za 1 min da me uspokoi - mn si q obi4kam neq

Град
    sofia

Re: Тинейджари -> Агресия -> Депресия

Цитирай Първоначално написано от LiNkiN4eTo

Absolutno,totalno vqrno za sygalenie obache
    "Защо очите ти са толкова красиви?
    Защо ли казваш думи винаги лъжливи?
    Защо ли моето сърце така наказа?
    Защо обичам те и истински те мразя"

Град
    На една Поляна сам си слойил 1 ка6он и спя там
    LinKin4eTo mnogo si prav taka si e ....
    kogato se vra6tam ot daskalo ili si go iskarvam na brat mi ili na maikami ... ako ne sam pu6il cql den napravo po4vam da biq brata .......
    ili ako maikami pak po4ne da mi opqva koga da se pribera koga 6te si u4a kvo sam pravil napravo mi idva da q udo6a ... mn nervi si vkarvam .....

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    в последно време ми се струпаха доста неща....въпреки че ми се струват маловажни май лъжа себе си....точно сега съм в емоционален дисбаланс :Р карам се често с гаджето си...може да загубя едно приятелство...всекидневно ми опъват нервите...мисля си ,че всичко е против мен....и най-странното е че тва не е характерно за мен,защото съм супер позитивен човек...ама май и на мен ми е дошло в повече и нз какво да направя за да не съм така....много ми е кофти

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Голям фен
    Град
    DreamLand
    Maliii mnoo e vqrno tva,ama istinata e che azlichno sam stanala strahoten nepukist i mai nishto ne me trogva osobeno mnooo...pla4e bez 4uvstvo hilq se kyt luda pak bez 4uvstvo,i taka bez chuvstva ne se i nervq kyt horata i moje da sekaje che do nqkva stepen mi e dobre...ama ne savsem shtoot e mnoo gadno da ne oseshtash nishto :P uff i taka ta gledaite i vie da ne vi puka opredeleno e po-lesno

Tedi_sheep
    Guest
    Права си, но аз съм от тея спокойните и изпадам не в депресия, а в репресия!Много рядко си го изкарвам на другите!А на родителите просто абсурд!Споделям даже с тях, или по-точно с майка ми!Владея се!Голям непукист съм!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Аз пък си изкарвам яда тука. Връз вас!

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Цитирай Първоначално написано от naty
    daam taka e...Vmesto da ni razbirat roditelite te oshte pove4e ni pravqt tegavo nastroenieto

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си