.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Супер фен
    Град
    Ups & Downs

Въздействието на музиката

Как ви въздействат различните стилове музика
    или изобщо разделяте ли ги на стилове или просто по звучене ви действат?
    какви песни ви действат успокояващо , кои - тварещо?
    на мен например чалгата ми действа тварещо , особенно оплакващите се певици .... иначе техното ми действа стимолиращо , някак си ми вдига настроението ..
    при вас как е

Cyberdyne_101
    Guest
    Rammstein помагат при всякакви случаи А, ако съм както казвам "нормално" ретро и разни такива забравени песнички + Rammstein. Техното направо ми бърка в червата Чалга.... е пиянска вечер без чалгийка не може

Повече от фен
    Град
    nqkade tuk ... ili tam... deaznam
    emi zavisi... rapa i raggata mi deistvat super nadahva6to...osobeno ako ritama i bassa sa nekvi nenormalni 4algata mi deistva super iznervq6to...technoto,house,drum&bass osobeno mi deistva super uspokoqva6to...a metala ponqkoga super mn me depresira ama ponqkoga me i nadahva i se 4uvstvam dobre kato slu6am... gore dole tva e
    WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE

Голям фен
    Mne,ne gi razdelqm na stilove a po zbu4ene na dadena pesen ako mi haresva q slusham a pyk i zavisi to nastroenieto mi.Ako sym vesela slusham 4erno i se nadyhvam po nqkyf na4in,kogato mi e typo i izbo4vam ot typotiq slusham 4alga/pop-folk.Kogato sym izpadnala v depresiq slusham relaxi ama samo 4erno.MRAZQ tehnoto!
    Keep smilin'

Ами като ми е някво спряло си пускам нещо от Cafe del mar и ми става много добре..а може би малко метала ме дразни,ама аз и без туй не си го слушам,тъй че рядко се дразня от някаква музика
    Най-тежко е да разбереш,че си излишен там където някога си бил незаменим!

Супер фен
    ммм ако искам да се депресирам да се смажа безобразно много да ми се доплачка ми е достатъчно да слушам Slipknot или нещичко на Chillout въпреки, че това е доста спокоина музика.
    Успокояващо ми деистват може би песничките на Benassi br0s. или някоя сладка забавна песничка като например Whitelabel_-_Schnappi
    или нещо по-бавно като groove armada - my friend
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Guest
    Абе любимия ми стил е technocrustgrindhardcorechaospunkindustrial! Просто ме избива на агресия от него!

Повече от фен
    4erno ambicira me, nahasva me
    metal obi4am da slu6am kogato mi e kofti, uspokoqva me nqkak si
    tehno slu6am go glavno kogato sam vbesena, stra6no mnogo qdosana i t.n. deistva mi po nqkakav psiharski na4in i mi pomaga da ne se depresiram
    4alga ami slu6am kogato mi kefne ob6to vzeto bez pri4ina
    kio4eci samo kogato sam na kupon za da si tancuvam ina4e nqma smisal, razveselqvat me dosta
    baladi kogato mi e kofti ili kogato si mislq za nqkoi pi4 i sam v romanti4no nastroenie

po princip slu6am vsi4ko no tia sa glavnite stilove

Супер фен
    Град
    някъде...
    Голямо въздействие имат песничките :P
    Аз слушам такива каквото ми е настроението:весело,тъжно, удо,сдухано...
    Попринцип за повдигане на настроението - рап,рага..чалга в много по-повдигнато настроение също става,но определени песни
    Сдухващи песни има много,на различни испълнители са,има и любовни
    А някви такива весели също обичам - No Doubt,Natasha Thomas,Hilary Duff,Enya,Pink
    I'll be your dream,I'll be your wish
    I'll be your fantasy.I'll be your hope,
    I'll be your love,
    be everything that you need.

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Ако ми харесва музиката ми действа успокояващо. Обаче има един стил, който само като чуя нещо от него и ме кара да стана много агресивна ГАДНАТА ПРОСТА ЧАЛГА! Също така и някои поп изпълнители, като например разни лигави групички, ми влияят доста негативно. Иначе любимите ми стилове са acid jazz, acid funk, acid punk. Май се получи така, че ако е acid да върви (моля без acid metal!!!).

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Чувствам се като учителка, но се пише стимУл (просто не мога да се
    сдържа). Метъла ми въздейства стимулиращо, когато ме е страх, когато съм ядосана, когато не съм на кеф- метъл. Когато спя, когато си почивам, когато ме гони меланхолия- транс. Когато ми е весело, когато ми се купонясва и танцува- разни глупави комерсчета и техно . Чалгата ми действа умопомрачаващо, не слушам такова.

Give me your best shot motherfucker!

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    4algata mi deistva kato kolikite...barka mi v 4ervataaaaaa
    metala... uspokoyava me, dava mi stimul, ote6ava me
    technoto ili rave ili trance mi pomagat savsem da otka4a, togava kogato imam nujda savsem da iz4ezna (nai-ve4e pri opotreba na stranni i nezakonni ve6estva)
    we'll die alone like a stone ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си