- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Събитие за всички метъл фенове !!
imenno...ili britny e metyl-haahПървоначално написано от Immortality_
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
Okау, разбрахме се, че ЛП не са метъл, а какъв са наистина ?? Щот едно време мноу им се кефих ... а ся ше видим къв е тоа нов албум
Всяко нещо - хубаво или лошо оставя след себе си празнота.Ако е било лошо празнотата се запълва от само себе си, но ако е било хубаво, можеш да я запълниш само с нещо по-добро...
Ърнест Хемингуей
Според мен Линкин Парк са crossover,или поне първите им албуми.Но да се нарекат метъл-в никакъв случай.ТОва е много общо понятие.
Относно новия им албум-еми честито на феновете.Аз лично не слушам Линкин парк,но не съм тръгнала да ги плюя.Според мен е доста тъпо и ограничено да се плюят групи,защото са по-леки примерно.Кфо от тфа,че са леки.Не може всичко да е "норвежка блек резачка". Доста хора се тупат в гърдите и викат "Линкин са комерсиални лайнца,аз слушам само тежко,аз съм баш фенът!!".Не искам да засягам никого,но за мен това си е баш позьорщина.Просто цялата тази мания да си "анти-комерсиален фен" е криворазбрана.Но това е друга тема,по която могат да се изпишат още 938439024 реда,така че спирам дотук.
Kakvi eksperti ste!
Linkin Park se vodqt za Nu-Metal.
Като гледам вие от тоя форум няма да се научите...Тц тц.
Първо пускам тема, че ЛП се разпадат - ВСИЧКИ СЕ ХВАЩАТ.
Второ, мой приятел пуска тази фалшива тема - ПАК ВСИЧКИ СЕ ХВАЩАТ!
Еми имам само две думи: НЕАМ ДУМИ!
ЛП няма да вадят нов албум! Всичко беше ебавка!
И линкин парк не са кросовер, баш нео-метъл са!
i az tova ne go razbarh?!Ama aide?!Първоначално написано от Immortality_
![]()
Awe lek,mn si zle 4estno.Da gi nari4a6 neometal si e obida za istinskite neometal bandi!!A ti ima6 li predstawa kfo e crossover vuob6teПървоначално написано от Анонимко
?
Mi 6tot ste zleta,zatfa ne razbirate.Първоначално написано от incheto
![]()
като се замисля аз преди 2 години май ги слушах обаче вече сами голяма боза. и наистина на нищо не ми звучат.а комерса струи от тях! обаче който квато музика си харесва да си я слуша. само да не бъркаме стиловете : LP НЕ СА МЕТЪЛ
He who stands atop the highest pyramid of skulls can see thе furthest.
Mome LP sa metyl i tochka po wyprosa.
A na men zashto mi se struva 4e vsi4kite gosti det uj "sporqt" sa edin 4ovek...
Ta,nz ako nqkoi moje da nameri neshto metal v tqh,da go spodeli i s nas,4e i nie da razberem koe im e metal-a.Am,samo ne obijdaite Neo metala,6tot grupi kat Korn sa neo.
I am alive
I will never run away
Places inside
My heart screams inside with pride
Once I cried
Now I wipe away the tears
Once I died
Now I'm alive