- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Форумен рожденник
Личи си, че не си ми видял предишния пост - страниците на форума ми се зареждат прекалено бавно, а аз нямам време кога да ги чакам - за разлика от повечето хора, аз имам родители, които висят нон-стоп на главата и врещят, задето седя пред компа в единия му форумПървоначално написано от Bolid1
Те, очеизвадно, не разбират, че, след като съм направил подобна тема, си има отговорности.Особено тази тема, дето трябва постоянно да попълвам имената, рождените дати, урълъ-тата и прочие.
Колкото до разликата между двете теми - ти несъмнено си влизал вече в темата на Мърдърол и определено забелязваш, че тя е на много страници.И сега помисли от тази страна - един потребител решава да провери на някой друг кога му е рд-то и започва да търси ли търси из всичките тея страници, но не намира желания потребителВ моята тема онези, които са съгласни, ми пращат ЛС и аз попълвам техните дати в ЕДИН-ЕДИНСТВЕН ПОСТ, където всичко е събрано в едно и даже можеш да се добереш до профила на желания потребител.Кажи, това същото ли е като темата на Мърдърол
![]()
![]()
Аз си казах, ако някой не е съгласен, негова си работа, все ще се намерят хора, които да харесват темата и да искат да си видят имената в нея
![]()
Сега разбра ли???
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE