Цитирай Първоначално написано от Bolid1
Цитирай Първоначално написано от Murderdoll^
morsmordre , nqmah predvid 4e ima takava tema,
a 4e moje6 da izvadish datite ot onaq tema
I az tova shtqh da kaja... Tolkova li e trudno pyrvo da beshe izvadil datite ot onaq tema i sled tova da pishesh tuka... Taka kato gledam tvoqta tema se prevryshta vyv syshtata kato onazi... Ne razbiram kakvo i` e hubavoto kato ima takava?
Личи си, че не си ми видял предишния пост - страниците на форума ми се зареждат прекалено бавно, а аз нямам време кога да ги чакам - за разлика от повечето хора, аз имам родители, които висят нон-стоп на главата и врещят, задето седя пред компа в единия му форум Те, очеизвадно, не разбират, че, след като съм направил подобна тема, си има отговорности.Особено тази тема, дето трябва постоянно да попълвам имената, рождените дати, урълъ-тата и прочие.
Колкото до разликата между двете теми - ти несъмнено си влизал вече в темата на Мърдърол и определено забелязваш, че тя е на много страници.И сега помисли от тази страна - един потребител решава да провери на някой друг кога му е рд-то и започва да търси ли търси из всичките тея страници, но не намира желания потребител В моята тема онези, които са съгласни, ми пращат ЛС и аз попълвам техните дати в ЕДИН-ЕДИНСТВЕН ПОСТ, където всичко е събрано в едно и даже можеш да се добереш до профила на желания потребител.Кажи, това същото ли е като темата на Мърдърол Аз си казах, ако някой не е съгласен, негова си работа, все ще се намерят хора, които да харесват темата и да искат да си видят имената в нея

Сега разбра ли???