- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Форумен рожденник
Личи си, че не си ми видял предишния пост - страниците на форума ми се зареждат прекалено бавно, а аз нямам време кога да ги чакам - за разлика от повечето хора, аз имам родители, които висят нон-стоп на главата и врещят, задето седя пред компа в единия му форумПървоначално написано от Bolid1
Те, очеизвадно, не разбират, че, след като съм направил подобна тема, си има отговорности.Особено тази тема, дето трябва постоянно да попълвам имената, рождените дати, урълъ-тата и прочие.
Колкото до разликата между двете теми - ти несъмнено си влизал вече в темата на Мърдърол и определено забелязваш, че тя е на много страници.И сега помисли от тази страна - един потребител решава да провери на някой друг кога му е рд-то и започва да търси ли търси из всичките тея страници, но не намира желания потребителВ моята тема онези, които са съгласни, ми пращат ЛС и аз попълвам техните дати в ЕДИН-ЕДИНСТВЕН ПОСТ, където всичко е събрано в едно и даже можеш да се добереш до профила на желания потребител.Кажи, това същото ли е като темата на Мърдърол
![]()
![]()
Аз си казах, ако някой не е съгласен, негова си работа, все ще се намерят хора, които да харесват темата и да искат да си видят имената в нея
![]()
Сега разбра ли???
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
23.08
Mai nik0i ne razbra za kf0 stafa vypr0s! Pi6ete mu LS-ta! Mene me kefi da e tak0fu p0dredeni4ku!
03.08
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
14 юли
Az SuM TyK, a Ti KuDe Si?
Az MisLq Za TeB, Ti MisLiSh Li Za MeN?
Az Te ObiChaM, a Ti MeNe ObiChaShLi Me?
Az Te BaZiKaM, Ti VrUzVaSh Li Se?))
24.11
От това което виждам до момента заключих че преди 15-20 години българите са правили най-много секс през февруари месецсъдя по боря родени ноемрври месец
![]()
мда и като се има впредвид, че за ноември са пропуснати aBeP4eTo, Devilkin, LunaTriCki koi znai 0shte k0lk0 h0ra
![]()
Az sam na 07.04![]()
zaedno s bad girl
![]()
![]()
![]()
...
Abe az ne sym mai mesec a sym iuni! 06! 04.06 :}}
Хипер, мега, гига, тера голяма объркация става тука. Аз пратих ЛС, но още ме няма вписан![]()
hahahahaha abe hora kva e taq tema be, foruma nqma li si poprincip opciq da syob6tava koi koga ima rojden den? ili vseki den trrqbva da gledam tuka koi ima den denhm moje pi phpBB nema takava gazariika, ama na INVISION power board si pi6e vinagi koi si ima rojden den
nai otdolu na foruma, q pitaite nqkoi admin 6oto znaete li kolko po lesno udobno i nagledno e
ako dneska pro4etete tova syob6tenie, imam predvdid v denq v koito e napisano i vidite tuk http://www.svalki.com/forum/index.php?act=idx poglednete nai otdolu pi6e koi ima rojden den na tazi data
a btw az sym na 3 mart vse pak
![]()
Незнам кф0 не е наред ама аз казах съвсем друга дата! 06те ме прави6 с един месец п0-дърта
Нека сега обясня нормално, та да спрат вече тези обвинения - от три дена насам сайтът не искаше да ми се отвори, затова чак днес успях да вляза и да поправя нещата!След като е направено такова подобрение, вече мога спокойно да влизам и излизам бързо от различните прозорци, така че онези, които са флууднали, за да си качат броя на постовете с още един, а не са ми праили ЛС (и междувременно си очакват датите в темата), вече ще мога да ги попълня!Започвам още сега, въпреки че имам по-важна работа, но се надявам, че СЕГА ще разберете колко държа на форума и на това хората да си 3anазват обвиненията, след като забелязват, че не съм влизал от ТРИ ДЕНA![]()
az imam dneska
Daite nqkvi pojelaniq de![]()
Ako qka kaka te haresa,a ti se pravi6 na kele6,tq sus sigurnost 6te se natiska,a ti v guza 6te se ebe6
19 ОКТОМВРИ
Да мина да те взема или да взема да те мина?!:РрР~
ami az sam na 11.12
a Murderdoll^ e na 12.12)
Каменчо, аре най-после ме напиши и мене деееИзлагаш се златце
Пиши ме- 27 февруари
![]()
Spox, ve4e te vyvedox, pri tova mn otdavnaПървоначално написано от wild{}baby
![]()
Странно, изведнъж спряха ЛС-тата, а във форума има толкова мн потребители...Може би само по-заинтересованите влизат в този раздел...Не знам, но засега придобива добър вид, не мислите лиНадявам се да има още хора, които искат да си видят имената и рд-тата в тази тема
![]()
![]()
Забелязвам, че вече има мн теми с пожелание за РД и се питам дали е благодарение на темата ми?Надявам се, че е такаНо пък престанаха желаещите да се включат в проекта
Кофти, но ще го преживея
![]()
Pi6i me i men, plssssss!25 april sm
The life is made of dreams !
12 Noemvri :P