Каменчо, аре най-после ме напиши и мене деее Излагаш се златце Пиши ме- 27 февруари
Spox, ve4e te vyvedox, pri tova mn otdavna
Странно, изведнъж спряха ЛС-тата, а във форума има толкова мн потребители...Може би само по-заинтересованите влизат в този раздел...Не знам, но засега придобива добър вид, не мислите ли Надявам се да има още хора, които искат да си видят имената и рд-тата в тази тема
Mi hubu 4e vypreki up0rstv0t0 mi ne vyvede RD-t0 mi! A t0 ve4e mina . Neznam dali ne razbira6 0t cifri i ve4e mi pisna! Za p0sleden pyt kazvam - 04.06!! 4 юни!!
Shtiah da ostavia tazi tema ne zakluchena ako tia ne beshe za zakluchvane Imam predvid che malko izprevarvate sybitiata - imame ideia za tezi dati, i za neshto mnogo poveche, v moemnta rabotia po vyprosa, a mejduvremenno da vi se pohvalia che pusnahme nashiat album www.teenproblem.net/album/
(albuma raboti oshte na slednite adresi: www.bgteen.net/album/ i www.bgteen.net/album/ )
Imaite malko tyrpenie! Mnogo shte se radvam takiva predlojenia da ni izprashtate v "predlojenia i kritiki kym ekipa" i shte se postaraem da obsyjdavame i vnedriavame novite vi idei. Otvoreni sme kym absolutno vsiakakvi predlojenia.