Цитирай Първоначално написано от San4o
Немога да разбера защо всичките с "проблеми" с родителите не седнете да се разберете с тях като Родители с син/дъщеря.
лесно ти е да го кажеш като не става в твойта къща!
Имам приятел на който родителите са адски гадни копелета.Той е на 17 кара 18 а аз съм една година по малък от него.Родителите му са много гадни въпреки че той е свесно момче,може да се грижи сам за себе си и има много приятели.
Родители от тоя тип не искат разговор а подчинение или конфронтация.С мойте въпреки че са по-добри от неговите са пробвал да говоря.Няма ефект!Те си знаят тяхното-ти си малък,ти трябва да учиш,ти трябва да се прибереш като се стъмни.Прибирам се аз в 21:30-22:00 и се почва,къде беше, с кой,кво прави,неможеше ли по рано да се прибереш,на къф се правиш не отговаряй.А пък моя приятел се е прибрал 21:00 !!!И техните пак му викат и куп наказания какво ли не...
кво ли си хабя думите да обеснявам на тъпи пубери с нормални родители.Като бях малък по едно време мислих за самоубийство хехехех.Истината е че не заслужават такова удоволствие и внимание.И тогава започнах да пия и да пуша и това не помага.Човек прави квот си иска и тогава всичко е наред и не слуша старите.тва е истината иначе няма оправия и само се скапваш.стана ли пълнолетен за нищо на света няма да си позволя да живея в един дом с наште.като трябва ще крада ще пласирам дрога и кво ли не но няма да съм унас.

на тези с нормалните родители мога да кажа само да го духат!защо се обаждат като всичко им е наред?или избиват комплекси?този форум е за хора с проблеми!