- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- skinheads sreshtu nacisti i razsisti
takam az poneje ne jiveia bg i predi niakolko dni se zapoznah s edin skinar,ne me pitaite ot kude znam che e takuv shtoto na iaketo mu osven okolo hilada nadpisa Skinheads niama.ta az go razpitvah i toi mi kaza che bil skinar koito bil sreshtu nacisti i razsisti..az da pitam mnogoznaikofcite po toia vupros,ima li takova jivotno,che ne znam kolko da mu viarvam na toia.....
Be nqsvi gi ima...
spored men takova jivotno kato skinar koito s sreshto rasisti i tem podobni nqma.
Az sum vijdal mnogo skinari koito osven obi4ainite nadpisi na drehite si imat i preshite nacistki svastiki koeto zna4i 4e si4kite sa edin dol drternki.
tva,4e ste chuvali samo za skinari,koito sa rasisti i samo se biqt i sa super komplexari,ne znachi che nqma takiva skinove.skinarite,ako moga taka da se izrazq,se delqt na nqkolko vida,v BG nai mn se sreshtat tiq kydet trepat cigani.АЗ съм българче,predpolagam,4e 6te vi svetne po vyprosa pove4e.
peace!
bqh vleznala v edin kanal PUNKSnotDAED. i tam kato topic be6e slojen edin sait za punka,za skinheads. i to4no tam pi6e6e,4e skinheads sa protiv nacistitevlezte v tozi kanal,v mIRC i tam o6te stoi tozi sait. razgledaite go,tam pi6e mnogo za tezi ne6ta
![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
Такова движение има и се нарича RASH (Red & Anarcchist Skin Heads) и струвами се е възникнало много преди да настане особения пренос на радикално дясната доктрина в субкултурните среди на пънк движението. Разбира се, да се прави някаква твърде стриктна демаркация по отношение на концептуалната същност на тези радикали, интелектуалния потенциял на които не допуска нищо повече от геройски подвизи в уличните им сбивания и старателно покриване на цялата псевдология на убежденията им с разни смехотворни, палячовски естетически орнаменти към "демонстриращото" отрицание към буржоазния социум облекло е наивно. В повечето случаи се касае просто за инертно приплъзване и голяма част от тези, герои на идеологическия антагонизъм на революцията и реакцията са привлечени към такава една принципалност, именно поради невъзможността да проявяват някаква по-самобитна екзистениця, отвъд рамките на асоциирането им. Макар и повечето да се изживяват като големи индивидуалисти.
Скинари? Ха-ха-ха! Ще се гръмна!
tochno taka,samo punk za skinhead slusha,tochno tfa shte da eПървоначално написано от monka
i kfo sia znachi ima takova jivotno mai..
az sum bulgarche,ela da pomagaaashhhh
бе сякви ги имаПървоначално написано от Kittie_
![]()
http://www.nazi.hit.bg/skinheads.htm
Тук пише за снихедс в България, но и по принцип има инфо и до колкото го четох, явно това момче не те лъже.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Хаха, като ви слушам чак ми се прииска да се логна :P Е аз съм на половина скин, доста от приятелите ми са такива. За незнаещите:
SKINHEAD=RASIST !
P.S. 14/88 - 14 words "We must secure the existance of the white race and a future for white children" Adolf Hitler
...Zagasi lampata, otvori prozoreca za da vleze ti6inata na no6tta, 4ui smeha na zvezdite i po4uvstvai po usnite si celuvkata na lunata pratena ot men...
a be,hora molq vi vijte tozi sait [/url]http://PunksNotDead.datacom.bghttp://<br /> vsi4ko e obqsneno mno... za tqh :roll:
No MaN, No CrY!!!
\m/
pd_gotin,ujasno typ si!Tva 4e tvoite pr sa rasisti ne znachi che da si skinar znachi samo tva!!!Prosto te sa ot komplexiranite skinari,det hvashtat nqkoe malko ciganche i go biqt i na 25 nqkyde im idva akyla v glavata.Kato ne znaesh za kakvo stava duma pone se ogramoti,a nedei da govorish samo ot tova,koeto si vijdal ili chuval!
I am alive
I will never run away
Places inside
My heart screams inside with pride
Once I cried
Now I wipe away the tears
Once I died
Now I'm alive
Тук съм, тук съмПървоначално написано от Satanas_daughter
Еми...SkinheeadS...ууфф аре като се прибера, ще ти пратя сайта или ще copy-paste това което пише. В тоя сайтпише, че истинските скинари да против расизма и накрая пише да се свържем с тия за да се обединим (или нешщо такова). НЯкви пънкари са го пуснали т'ва, ама...незнам...на мен ми казаха "Виж тук какво пише врага"..така з=научих за сайта..ще ти го пратя да видиш
Ima kazvat se SHARP : Skinheads Against Racial Prejudice.
Kakto povecheto skinari v Bulgaria ne e iznenada che ne znaete za tva 6tot ste kuhi,rasisti,ogranicheni i ignorantni a instinskite skinarite opredeleno ne sa takiva.
Dori ima6e naskoro underground koncert na sharps tuka v bg.
Prochetete toq Thread:
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0
Za sajalenie golemie Rasist i Patrior "Az sum Bulgarche" si e iztril sichki postove i gi e smenil s cifri kato predpolagam e ostanovil kolko tup e bil naistina dokato gi e pisal, i che sigurnu 6te sedat nepredstavitelno pred drugite skinarai...na vse pak sichko e show?? ahahahahah
smeshnici.... nagledaite se na prostotiqta si
"One Grows Tall After Walking Through A Forest Of Tall Trees."
Мразя скинарите,расизма и негрите.
Плюс това съм чувал,че след смъртта на Лепа Брена...соскерани вече няма.
Аз съм **** терорист,защото знам кое е най-добро за **** ми !
Admin-Coki:
Подобни нецензурирани думи са забранени.
zavri su ne6to отзад фееееПървоначално написано от effilang
извинявай ПРИЯТЕЮ, или се доста прост или се правиш на доста прост.Първоначално написано от pd_gotin
не разбрахте ли ЧЕ СКИНХЕД НЕ Е равно на РАСИСТ?!
за последен път го пиша, щото е доста дразнещо. истинските СКИНХЕДС и ПЪНКАРИТЕ са СРЕЩУ РАСИЗМА!
както в повечето неща си има групи
и както има (лайненца, които се наричат скинари) наци-скинхедс - BONEHEADS - нарочно са се нарекли така за да се отличават от истинските скинхедс
има други СКИНХЕДС които са срещу ГЕЙ дискриминацията...
пънкарите и скинарите имат еднакви корени. истинския
скинхед също е анархист!
пак казвам скинар и нацист не е едно и също нещо
истинските скинхедс просто са футболни хулигани
които се кефят на ска, футбол и бира.
е тфа е, по-тъпо не можах да го напиша
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
АБЕ СМЕШНИЦИ ОСЪЗНАЙТЕ СЕ! ВЪОБЩЕ НЕ СТЕ ЗАПОЗНАТИ С ИСТОРИЯТА НА СКИНХЕДС И ДОКТОР МАРТЕНС!
АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ! Ти си мъртъв мойто момче. Не ти препоръчвам да идваш в софия, защото има мноооооого анти-нацита. По-добре е да не ми се мяркаш пред очите, защото ще ти пробия дупка в главата с мойте Док Мартенс кубинки (Вермахт да го духат!).
Скапано лайно, на къв се правиш? Във форума е лесно да се правиш на нацист и скинар обаче ми е интересно какво правиш като излезнеш на улицата. Съмнявам се че гордо ще излезеш със тениска на свастика или нещо такова, защото ще умреш на секундата. Като гледам си на 15 години, за това по-добре първо порасни преди да се правиш на tough guy!
Позор за хората си ти, не зависимо бели или черни. Хвани се гръмни.
SHARP SKINS FOREVER! Oi oi oi!
Само да допълня. На наци скиновете им се вика BONEHEADS , не скинхедс. Те не са заслужили да принадлежат на тая субкултура.
WHITE PRIDE WORLD WIDE??? АХАХАХАХ
ГОСТЕ,
ТАКА ЩЕ ТИ ГО ВТЪКНА,ЧЕ ГЪЗА ТИ ЩЕ СЕ ОШАРПИ !
Аз съм **** терорист,защото знам кое е най-добро за **** ми !
Admin-Coki:
Подобни нецензурирани думи са забранени.
tea sichkite sa nqkvi zabludeni
skinari nacisti rasisti ne znam si kvi
sa opraaat
smotani sa
Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!