Цитирай Първоначално написано от Анонимко
АБЕ СМЕШНИЦИ ОСЪЗНАЙТЕ СЕ! ВЪОБЩЕ НЕ СТЕ ЗАПОЗНАТИ С ИСТОРИЯТА НА СКИНХЕДС И ДОКТОР МАРТЕНС!

АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ! Ти си мъртъв мойто момче. Не ти препоръчвам да идваш в софия, защото има мноооооого анти-нацита. По-добре е да не ми се мяркаш пред очите, защото ще ти пробия дупка в главата с мойте Док Мартенс кубинки (Вермахт да го духат!).
Скапано лайно, на къв се правиш? Във форума е лесно да се правиш на нацист и скинар обаче ми е интересно какво правиш като излезнеш на улицата. Съмнявам се че гордо ще излезеш със тениска на свастика или нещо такова, защото ще умреш на секундата. Като гледам си на 15 години, за това по-добре първо порасни преди да се правиш на tough guy!

Позор за хората си ти, не зависимо бели или черни. Хвани се гръмни.

SHARP SKINS FOREVER! Oi oi oi!
значи преди 2 седмици близо се запознах с един ати-наци скинхед обаче неможахме да си поговорим мн по въпроса...щото беше от варна и си хващаше влака...и името не му запомних и мн ме е яд,а ти госте като си от София аре на по бира! Щото аз не познавам много SHARP SKINS а по улиците вече няма много гребени и нашивки анти-наци и anarchy,а вечер не ми се минава покрай кравай(трябва да знаеш причината) а тва че има някви заблудени BONEHEADS не ме плаши,а ме разсмива...съжалявам ги тея хора