Цитирай Първоначално написано от universal_dream
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
АБЕ СМЕШНИЦИ ОСЪЗНАЙТЕ СЕ! ВЪОБЩЕ НЕ СТЕ ЗАПОЗНАТИ С ИСТОРИЯТА НА СКИНХЕДС И ДОКТОР МАРТЕНС!

АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ! Ти си мъртъв мойто момче. Не ти препоръчвам да идваш в софия, защото има мноооооого анти-нацита. По-добре е да не ми се мяркаш пред очите, защото ще ти пробия дупка в главата с мойте Док Мартенс кубинки (Вермахт да го духат!).
Скапано лайно, на къв се правиш? Във форума е лесно да се правиш на нацист и скинар обаче ми е интересно какво правиш като излезнеш на улицата. Съмнявам се че гордо ще излезеш със тениска на свастика или нещо такова, защото ще умреш на секундата. Като гледам си на 15 години, за това по-добре първо порасни преди да се правиш на tough guy!

Позор за хората си ти, не зависимо бели или черни. Хвани се гръмни.

SHARP SKINS FOREVER! Oi oi oi!
значи преди 2 седмици близо се запознах с един ати-наци скинхед обаче неможахме да си поговорим мн по въпроса...щото беше от варна и си хващаше влака...и името не му запомних и мн ме е яд,а ти госте като си от София аре на по бира! Щото аз не познавам много SHARP SKINS а по улиците вече няма много гребени и нашивки анти-наци и anarchy,а вечер не ми се минава покрай кравай(трябва да знаеш причината) а тва че има някви заблудени BONEHEADS не ме плаши,а ме разсмива...съжалявам ги тея хора

Universal Dream, pak se namirame tuka pokrai idiotite

Nai smeshni sa mi postovete ot vida na:

"kat mi dovede6 takuv i mi go pokaje6 togava she uverq.."

6to ne si digne6 murzeliviq zadnik da otvori6 nqkoq druga kniga i da razbere6 sam a?

Kvo trqbva sichko v lajica da ti se podnese? Za tva si prost i za tva si ogranichen, i za tva zadava6 tupi vuprosi i pita6 nqkoi da ti pokaje takuv, 6to6 nqma6 silata i stimula da se vuvede6 v istinata, 6te zaboli kuhoto surce da znae6 istinata.

paliachofci negramotni.

A ti mili mi Az Sum Bulgarche zaedno sus Universal Dream vuv stariqti u6kim slaven thread ti razprahme celiq svqt takache ne se opitvai tuka sega pred povecheto skinari da mi se pravi6 na golqmata pi6ka.

Dostatachno qsno pokaza na sichki v toq forum che ama ABSOLIUTNO ni6to ne razbira6 poradi vakta che si iztrii absolutno sichki postove vuv stariq thread.

Za6to li ? Shtot i bonehead ili neonaci da go beshe poglednal tva shteshe da ti se smee kato lud.

T1i che dragi mi smehurko kakto kaza nqkoi tam, mlukni i po dobre samo cheti che dori Bulgarski govorq po dobre ot tebe we mi6ok ple6iv.

Ne me karai ot novo da te pravq na 5 stotinki, kaji veche na 1 6tot minaliq put opredeleno stana na 5 pred vseki.

Hubavoto e che sum citiral i vseki moje da vidi naistina kolko si prost i kakvi gluposti si pisal, ne me karai da ti postvam ne6tata tuka pred sichkite ta otnovo da ni greine kolko si ogranichen.

Mi6ok sme6en.