- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Марш за Трева
ехх колко си забана, като две тъпи си ..... да знам че съм идиоткаПървоначално написано от Initial_D
и кво ...
както и да е
заебете тея лаина ....я някой ся да каже тая година дали ще има марш ....![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Малко вероятно е......хората от Промена са вдигнали ръце заради премногото тъпи изпълнения по маршовете от непълнолетната аудитория, а пък същата е известна и с пословичната си липса на инициатива.....
Няма да се намери никои да организира марш......
хората от Промена са се продрусали и ги боли хуя за маршовете. или са решили да се занимават с нещо сериозно, а не с организиране на маршове за малолетни напушвалки.
до колкото си спомням, след марша от тази тема, имаше един във Варна, на който са били 10тина човека. иии казаха, че повече маршове няма да правят
Някой знае ли защо промената нe бачка?
Сайта е временно down.....
Едва ли нямат кинти, защото се подготвяше напълно нов дизайн....и се търсеха редактори.Първоначално написано от fаke
Първоначално написано от Special K
Някаква идея кога ще го пуснат?
Конкретно кога не знам.....но скоро......
С какво потребителско име се подвизаваш там?Първоначално написано от Special K
Пиши ЛС ако искаш...![]()
Чета го като гост,защото махнаха разделите "Химията" и "Ентеогените" и вече не представлява интерес за мен.....Преди бях с рег W2C.....Ама не може да се каже че съм се подвизавала(никаква форумна активност).....Тези които ми трябваха си имат ICQ.......А ти с какъв ник си там ?
Специален.Първоначално написано от Special K
![]()
някой да има идея дали тази година ще има марш ...... ? лалалла
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Най-вероятно няма да има......
Аз съм момче бе .. идиотке! И да "заебете тея лайна" .. те ония от Промяна вече са измрели повечето от херцата ..Първоначално написано от IdiOtKa
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Не познавам никой от там който да употребява хероин.......
омгг за пръв път се чувствам безсилна и отвратена от тъпотията ... не може да си толкос зле , разбираш ли ?! .... просто нямам и желания да чета слабоумните ти постове ...ОК ! аз съм идиотка ... просто си пусни анелия и повече не говори за хората от промена или нещо от сорта , щото чесно ти каам не ги разбираш тея раути !
напрау ме отекчаваш !!
Ххахах ква анелия те гони бе .. аз не слушам такава музика!Първоначално написано от IdiOtKa
Ще си говоря колкото искам за хората от ПромЕна .. защото разбираш ли .. знам за какво става въпрос .. все пак съм от по-дълго на тази земя от теб!
И не аз съм се написал "идиотка" .. това малко или много говори за липса на въображение или .. сивоооо!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Така ли ? Обясни ни за какво става въпрос....
Нека позная....Промена е организация на болшевики,евреи и хероинови наркомани, имащи за цел задкулисно да разпространяват наркотици на непълнолетната част от населението нали така ?
![]()
и какво ако си по възрастен от мен ...просто за пореден път се обеждавам че няма никво значение на колко години си , то като си прост, си прост до край .. ... и какво ако са зависими от хероин ? .....Първоначално написано от Initial_D
Не че не искам да ви обясня .. но не усещате ли че сме тръгнали към .. бан?!! Превърнахме темата в чат!![]()
Темата е за събитие минало преди много време.......едва ли ще представлява проблем......
Да но той ни наблюдава ...Първоначално написано от Special K
^pussy!