.

Виж резултатите на анкетата: Ще ходите ли ?

Гласували
67. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

20 29,85%
  • Не

22 32,84%
  • Умрете наркомани !

25 37,31%
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 76
    Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от Initial_D
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    Цитирай Първоначално написано от Special K
    А защо тогава аз продължавам да пуша трева и мразя синтетика ?
    Просто не ми харесва ефекта(мразя да не ми се яде и спи)......тоест пак опираме до там че всичко е до човека.....
    Тревата НЕ те води до синтетика или друго...ти сам се водиш проумейте го най-накрая.....
    Съжалявам не мога да мисля като наркоман ...
    а ти дали вобще можеш да мислиш а ?
    Мога! Даже го правя твърде често за държавата в която живея ... Идиотке!
    ехх колко си забана, като две тъпи си ..... да знам че съм идиотка и кво ...

както и да е
    заебете тея лаина ....я някой ся да каже тая година дали ще има марш ....

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    In a bathtub full of ether......
    Малко вероятно е......хората от Промена са вдигнали ръце заради премногото тъпи изпълнения по маршовете от непълнолетната аудитория, а пък същата е известна и с пословичната си липса на инициатива.....
    Няма да се намери никои да организира марш......

Супер фен Аватара на fake
    хората от Промена са се продрусали и ги боли хуя за маршовете. или са решили да се занимават с нещо сериозно, а не с организиране на маршове за малолетни напушвалки.
    до колкото си спомням, след марша от тази тема, имаше един във Варна, на който са били 10тина човека. иии казаха, че повече маршове няма да правят
    Boots and braces don't make racists!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Някой знае ли защо промената нe бачка?

Супер фен Аватара на fake
    предполагам, че нямат пари за хостинг.
    все пак преди членовете на организацията вкарваха някви. а сега като няма членове, няма и организация.
    всъщност идея си нямам. от доста време не съм влизала
    Boots and braces don't make racists!

Град
    Сайта е временно down.....

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от fаke
    предполагам, че нямат пари за хостинг.
    все пак преди членовете на организацията вкарваха някви. а сега като няма членове, няма и организация.
    всъщност идея си нямам. от доста време не съм влизала
    Едва ли нямат кинти, защото се подготвяше напълно нов дизайн....и се търсеха редактори.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Сайта е временно down.....

Някаква идея кога ще го пуснат?

Град
    Конкретно кога не знам.....но скоро......

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Конкретно кога не знам.....но скоро......
    С какво потребителско име се подвизаваш там?

Пиши ЛС ако искаш...

Град
    Чета го като гост,защото махнаха разделите "Химията" и "Ентеогените" и вече не представлява интерес за мен.....Преди бях с рег W2C.....Ама не може да се каже че съм се подвизавала(никаква форумна активност).....Тези които ми трябваха си имат ICQ.......А ти с какъв ник си там ?

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Чета го като гост,защото махнаха разделите "Химията" и "Ентеогените" и вече не представлява интерес за мен.....Преди бях с рег W2C.....Ама не може да се каже че съм се подвизавала(никаква форумна активност).....Тези които ми трябваха си имат ICQ.......А ти с какъв ник си там ?
    Специален.

Град
    Na sedmoto nebe
    не не ми се ходи и не искам :P
    ти варви

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    някой да има идея дали тази година ще има марш ...... ? лалалла

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    Най-вероятно няма да има......

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    А защо тогава аз продължавам да пуша трева и мразя синтетика ?
    Просто не ми харесва ефекта(мразя да не ми се яде и спи)......тоест пак опираме до там че всичко е до човека.....
    Тревата НЕ те води до синтетика или друго...ти сам се водиш проумейте го най-накрая.....
    Съжалявам не мога да мисля като наркоман ...
    а ти дали вобще можеш да мислиш а ?
    Мога! Даже го правя твърде често за държавата в която живея ... Идиотке!
    ехх колко си забана, като две тъпи си ..... да знам че съм идиотка и кво ...

както и да е
    заебете тея лаина ....я някой ся да каже тая година дали ще има марш ....
    Аз съм момче бе .. идиотке! И да "заебете тея лайна" .. те ония от Промяна вече са измрели повечето от херцата ..
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Град
    Не познавам никой от там който да употребява хероин.......

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    омгг за пръв път се чувствам безсилна и отвратена от тъпотията ... не може да си толкос зле , разбираш ли ?! .... просто нямам и желания да чета слабоумните ти постове ...ОК ! аз съм идиотка ... просто си пусни анелия и повече не говори за хората от промена или нещо от сорта , щото чесно ти каам не ги разбираш тея раути !
    напрау ме отекчаваш !!

Град
    Източен Бейрут , Ливан
    омгг за пръв път се чувствам безсилна и отвратена от тъпотията ... не може да си толкос зле , разбираш ли ?! .... просто нямам и желания да чета слабоумните ти постове ...ОК ! аз съм идиотка ... просто си пусни анелия и повече не говори за хората от промена или нещо от сорта , щото чесно ти каам не ги разбираш тея раути !
    напрау ме отекчаваш !!
    Ххахах ква анелия те гони бе .. аз не слушам такава музика!
    Ще си говоря колкото искам за хората от ПромЕна .. защото разбираш ли .. знам за какво става въпрос .. все пак съм от по-дълго на тази земя от теб!
    И не аз съм се написал "идиотка" .. това малко или много говори за липса на въображение или .. сивоооо!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Град
    Така ли ? Обясни ни за какво става въпрос....
    Нека позная....Промена е организация на болшевики,евреи и хероинови наркомани, имащи за цел задкулисно да разпространяват наркотици на непълнолетната част от населението нали така ?

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    напрау ме отекчаваш !!
    Ххахах ква анелия те гони бе .. аз не слушам такава музика!
    Ще си говоря колкото искам за хората от ПромЕна .. защото разбираш ли .. знам за какво става въпрос .. все пак съм от по-дълго на тази земя от теб!
    И не аз съм се написал "идиотка" .. това малко или много говори за липса на въображение или .. сивоооо!
    и какво ако си по възрастен от мен ...просто за пореден път се обеждавам че няма никво значение на колко години си , то като си прост, си прост до край .. ... и какво ако са зависими от хероин ? .....

Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Не че не искам да ви обясня .. но не усещате ли че сме тръгнали към .. бан?!! Превърнахме темата в чат!

Град
    Темата е за събитие минало преди много време.......едва ли ще представлява проблем......

Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Темата е за събитие минало преди много време.......едва ли ще представлява проблем......
    Да но той ни наблюдава ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си