.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Studeno kydrene

SilveTo_
    Guest

Studeno kydrene

Zdraveite na vsi4ki Zna4i moita kosa e 4upliva i mi omryzna nito da e kydarva nito da e prava.Vsi4ki mi kazvat 4e mi otiva pove4e s kydrava i si q pravq s pqna ama stava mnogo naplastena.Iskam da popitam kolko lv e studenoto kydrene i kakyv tip kydrici se polu4avat Koito znae da kazva:P blagodarq predvaritelno

Повече от фен
    студено къдрене-sucks, само бабичките си праат такова нещо..в кой век живееш не си съсипвай косицата

niama_zn
    Guest
    sWeEt_SeEd po-skoro ti v koi vek jivee6? studenoto kudrene v momenta e mnogo aktualno sred mladite momicheta.predi mesec i ne6to si napravih studemo kudrene,mn se haresvam,1via den biah kato pudelche no sled tova kosata zapochnah da si ia oformiam mn dobre,sled kato se izkupia dokato mi e leko vlajna i slagam piana i ia namachkvam sas se6oara,izbiagvam da ia sresvam vseki den,dokolkoto tva che ti se sasipva kosata-ami ako izpolzva6 balsam i niakakva poddurja6ta maska niama da ima6 problem.a ima dva vida studeno kudrene-spiralovidno i drugoto e kato na valnichki,men mi struva mislia che be6e 25 lv za sredna duljina na kosata(niakade do gurdite mi e kosata),za po-kusa i suotvetno po-dulga kosa e s okolo 5-10 lv poveche.

Guest
    a kakvo e studeno kadrene

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    a kakvo e studeno kadrene
    -използват се химични вещества и ефекта е по-дълготраен.Аз обаче,не го препоръчвам.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    да една приятелка преди 1 година така си усмърти косата че още неможе да се възтанови въпреки всички маски балсами и подобни..
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Студеното къдрене - Ужас без край!Недей да си съсипваш косата по тоя отвратителен наичн !!!!

Guest
    колко време издържа прическата със студено къдрене?

NEDEI ZA BOGA NEDEIII!!!AZ SI PRAVIH DVE GODINI PODRED SAMO 6TE TI KAJA 4E MOJE I BEZ NQKOI DRUG KI4UR KOSA DA SI IDE6 NA MEN TAKA SE SLU4I VTORIQ PAT!I VE4E POLOVIN GODINA 4E I POVE4E I NE MOGA DA SE OPRAVQ!NEDEIII
    TOVA IZGARQ KOSATA DO OSNOVI ZA DA PROMENI STRUKTURATA NA KOSAMA I TOI DA E KADRAV
    STUDENO KUDRENE =MURTVA KOSA

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    6 точка от правилника!

що не пробваш с плитки ....

Повече от фен
    ма кфо и говорите бе...всички ние сме толкова old-fashioned... това сега е култовата прическа на века

Супер фен Аватара на kindergarden
    mislia 4e tva susipva kosata ina4e i az sum sus 4upliva kosa i e edin maluk ujas ama kakto i da e preporu4vam ti da ne go pravi6

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си