- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Опишете си банята
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Грозна.![]()
Ъ .. ми има вана,мивка .. неква масичка,огледало, сиви плочки .. и разпадащ се таван..![]()
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Мифка ,, * кенеф,, душ .. нещо като тоалетка .. де да го знам кво е точно
+ огледало ... плочките са тъмно сини с бели глупости по тях : ))
и тоалетна хартия имаме![]()
![]()
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
"Обзаведена" в пастелни цветове. Има много работи..банята ни е доста голяма![]()
Плочките са с цвят - шампанско. Огледалото е над мивката..и е със сребриста рамка. Лампите винаги са намалени (над огледалото) до степен на златисти отенъци по стените![]()
Всичко е подредено като от роботиДори шампоаните, пастите за зъби, четките и дори сапуните ни са с пастелни цветове
![]()
Всички описват бани. Аз ще опиша килера си: 30 кв. м, вътре грижливо съм прибрала Торбалан (не се чудете, защо вече рядко чувате да плашат дечурлигата с него), баба Яга и прадядо и Валентин.
Банята - как да кажа .... еми , голяма е , с кафяви плочки и плочки цвят слонова кост. Вана , цветни тоалетна и мивка. Множество шкафчета и огледало.
ЗнАй чЕ иМа По-ГоЛяМа От ЗеМяТа , По-КрАсИвА оТ ЛуНаТа , По-СиЛнА оТ сМърта И тОвА е ЛЮБОВТА!!!!
ооо моята баня е втората ми стая![]()
когато сам вкъщи прекарвам голяма част от времето си в нея
има мивка, доста шкафчета,огледала аа плочките са бели и най-важното ВАНАТААА
![]()
![]()
огромна и бяла и винаги когато се къпя кисна в нея
![]()
![]()
Бежова с душ и мифка и кенеф туи то
Гърци турци англичани бият се с дамаджани а съветските пилоти бомбандират ги с компоти
^ Темата е от 2005 !!
Абе , хора не гледате ли годината , месеца и датата ?!
Стига сте писали в толкова стари и излишни теми.![]()
отврат!!! с черни и бели плочки, като шахматна дъска етея дето са живели преди нас в апартамента са били яко луди, че да си направят така банята
![]()
Баня като баня .. кафяви плочки..душ ,тоалетна,мивка и рафт с една купчина боклуцииии !!! ..кфо да я описвам![]()
Ааааа аз баня нямам....зиме,лете - аз се къпя в реката ... пода ми е пясък и трева, стените не ги виждам от що е обширна,а таван ми е небето(син, ако вали е по - тъмничък)![]()
ПП:Айде от мен да мине - в сини и бели плочки, има си мивка, пералня и вана.
Хидромасажна вана от Gaudi-ds , всичко е гранитогрес , малко аксесоарчета така за красота и от душ кабината малко музичка си свири. Пълен айляк.
Не знам как успях, ама първо прочетох "Опишете си белята".
Ей сега ще се изфукам! След ремонт сме. Вече имам душ кабина.. от кога мечтая. Модерна е с екстри и различни видове "пръскачки"от кераглас е. Иначе е тъмно кафява с бежови декоративни плочки, голямо огледало ( и то е ново)
ми две бани топлата вода не свършва едната е с душа и вана другата с душ кабина
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.