.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Maninkoty
    Guest

Molq vi POMOGNETE MI sas savet!

Imam problem i se nujdaq ot savetite vi naistina.Imam pup4ici po dupito i adski mnogo me pritesnqva tova....kogato sum s mom4e ili kogato iskam da sloja ne6to adski bqlo za6toto si li4i((((((( molq vi kajete mi kakvo da pravq opitvala sam s krem zdrave no ne mi pomogna ni nai-malko ne iskam da hodq na lekar iskam purvo da se dopitam i do vas....molq vi ako znaete ne6to da mi kajete (((((((((((((( adski kofti se 4uvstvam iskam i az da imam samo4uvstvieto na hubavo momi4e ;( BLAGODARQ PREDVARITELNO NA VSI4KI

Супер фен
    emi mili4ka neznam naistina 6toto nqmam toq problem no po-dobre probvai "Johnsons baby oil whit aloe vera" 6toto nali to e za gladka koja i se maje nafsqkude i naistina mislq 4e 6te ti pomogne puk i taq firma si e sfetofno izfestna (Johnsons) iiiii iskreno se nadqfam da si pomogne mili4ka

Голям фен

..

ne e nujdo da hodish na lekar a prosto na konsultaciq s kojen lekar i da popitash za nqkakvo mazilo

Зависи какви са ти пъпчиците. Аз имах мънички дето не се виждаха особено, но бяха много грапави и противни, ходих на кожен лекар и той ми каза че с времето ще се махнат, така и стана. Може би и твоите пъпчици ще изчезнат след време, не се притеснявай

ако толкова много те притесняват,въпреки 4е и аз смятам 4е с времето 6те се махнат,вземи си крем4е baby boss. от някои магазин за бебета или козметика.много помага за пъпки.веднага минават.

Фен
    Град
    v edin pochti perfekten svqt
    a kvi po tochno sa papchicite?
    probvai s silicilov spirt(mislq che taka se kazvashe)

Mmmm

Ami pap4icite ne sa gnoini ili ne6to takova,ami nekfi kato li6ei4eta i ne se mahat imam gi ot 2 godini i vse 4akam s vremeto da minat no ne stava (( neznam
    Za MeN JiVoTa ZnA4At DvE O4i,EdNo UsE6TaNe Za MuJ Po MoItE PrUsTi...Za MeN JiVoTa ZnA4I6 SaMo Ti....v XrAmA Na SaRcEtO Ti Se KrAsTq !!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от sini4kata
    Той не е ли за акне? На мен за такова ми го бяха предписали и много помогна

е аз като малък имах такива по лицето. Казаха ми го че имам някаква алергия и затова. Сега нямам такива по лецето за разлика по бицепса и трицепса(само там са)едни такива ситнички и става като грапавина.Но след време намаляха и сега още имам де но дано се изчистят напълно

Фен
    Град
    v edin pochti perfekten svqt
    Цитирай Първоначално написано от [LP
    Girl]
    Цитирай Първоначално написано от sini4kata
    Той не е ли за акне? На мен за такова ми го бяха предписали и много помогна
    moje bi e i za akne.
    az predi okolo dva-tri meseca imah malki bockashti papchici po racete i tova gi mahna.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си