- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Казвате ли "благодаря"?
Казвам и благодаря и мерси!!!! :P
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
казвам мерси много , задължен съм ти и
такива неща...да де.. пак благодаря....
ако наистина е важно или ако не е толкова
важно... аве каквото и да е пак го чувам..
незнам какво мислят другите за това..
аз си го казвам...
аз и двете ги помня...
Vinagi kazvam blagodarq..tva e edna ot lubimite mi dumi..moje bi na den q kazvam kum 30 puti..
Normalno e,kogato si sred hora da q izpolzva6..![]()
Blagodarna sum na horata koito obi4am..
I posledno-nikoga ne zabravqm da kazvam..6toto e hubavo 4ovek da znae 4e truda mu ne e bil naprazen..ili prosto 4e si go ocenil..i 4e go obi4a6.![]()
"Under His wings,I'll find refuge.." Psalm 91
казвам благодаря![]()
И аз за най-малкото нещо благодаря. Някак си по навик вече. Даже в магазина като продавачката ми подава торбичката с покупките, пак благодаря. Обикновено казвам "мерси" и "10х", "благодаря" обикновено го ползвам при по-официални случаи, като например като ректора на университета ме награди миланата година, нямаше как да му кажа "10х"Но е хубаво да благодариш, без значение с какви думи го правиш. По-важното е да го мислиш наистина.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Когато някой ви даде съвет за нещо или ви помогне с нещо, вие отблагодарявате ли му се с "Благодаря ти много!"? Защо?
Какво е за вас отблагодаряването и получавате ли го от хората, на които сте допринесли/помогнали за нещо?
Защо много хора не казват "Благодаря!", унижение ли е за тях това?
Вярно ли е, че стореното за нас добро от хората го забравяме лесно, а лошото помним винаги?
1. Рядко някой ме съветва да правя нещо, но пък и да ме съветва казвам "аха...ок" и пак си правя по мойто му
2. Някакво добро дело, помощ или нещо от този род. Получавал съм да.
3. Защото не искат помощ, защото са лицемерни, защото не искат да им се мешиш в работата.
4. Абсолютно.
Winagi kazwam "Blagodarq"...Towa e wypros na priznatelnost i uwajenie,kakto i na kultara i wyzpitanie.![]()
Рени, дано не се разсърдиш, но чрез темата ти искам да благодаря на fire_of_satan и Immortality_ затова, че ми намериха едни сайтчета и имам 6-ца по география. Благодаря![]()