- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Малко ...женски му работи .. ;)
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Аз съм момче , но често си казвам ,че тези аксесоари много ми харесват и бих се радвал момичето до мен да носи поне едно от тези
lele maiko super tva mnoo gotini i qki modelchetaaaaa egati qko feshan

edno ot tezi - hubavo
samo da ne su4etae nqkolko iz4an4eni ne6ta 4e 6e q pomislqt q za daltonistka q za izbqgala ot ludnicata
ina4e kakto nqkoi hora biha se dosetili...na men nai-mi haresaha rozovite 4ehli i 4anta - ne samo kat cvqt no i kato model
koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka
Ако беше дал сайта направо щеше по-хубаво да направиш...
Si4ko koeto si pokazal e adski tapo (li4no mnenie). Az ne si padam mnogo po tezi glezotiiki.

Първоначално написано от LunaTriCk
Забрави да ме наречеш спамер
Аз пък съм глезльо
Даже си харесах

Ама без тая торба

Hmm qko...ama ni6o ot tiq ne otgowarq na moq..stil
Shte mojesh li da dadesh saita,stana mi interesno :P

Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
ahahahahhahah normalnoo ti si mom4e!!!!

ПРАШКИ

Боди-та

Женски боксери
[/b]

Ami da vi kaja 4ehli4kite i 4anti6kite sa sladurski ama pra6kite i boditata....izglejdat ujasno na onazi i ne privli4at vniamanie...ima ujasno tqlo

O, Boje, Boje, jenata vsqkak moje.Legnala, sednala, prava, no zapochne li majat da ne moje.O, priberi si go mili Boje, zashtoto jenata i s drug moje!"::}{}

Айде мацки вие стее

aide dai saita de pls,4e taka e po neudobno..
a i ima li gi tezi ne6ta tuk v BG?
pls dai saita,4e da si go razgledam po spokoino
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

eeeee 4ak puk ujasnoПървоначално написано от kiss-4e

abe foursquare , ti da ne bie6 leko v levo

p.s. ve4e stavam primeren user

В началото на темата снимките са много якички, тези на аксесоарчетата, но тези по-надолу са ужасниОсобено бельото

ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Mmmm... tezi poslednite sa mnn nejni4ki i 4ehli4kite i bijutata sy6to mi haresvatoba4e bokserkite i pra6kite ne6to ne me kefqt kak stoqt na tezi modeli
Komentara mi e sledniq - SMURT NA VSICHKI FASHION-I!!!Tiq drehi sa ujasni,hi4 ne ma kefqt
I am alive
I will never run away
Places inside
My heart screams inside with pride
Once I cried
Now I wipe away the tears
Once I died
Now I'm alive

Повечето обувки и чанти ми харесаха,но бельото не особено.
Ето ви ги и сайтовете от който е взел нещата - www.aftershockplc.com http://www2.victoriassecret.com и http://www.kiki-bg.com

ne6to ni6to ne si haresah