Цитирай Първоначално написано от hardball
Оф, завлечи си ще-ви-надживея-всичките-самочувствието някъде другаде, защото от цигарения дим сигурно всичките ще умрем, ама никой не е оглупял досега- имаме си глави на раменете и знаем какво правим и това, че не пушиш, не те прави по- интелигентен. Това да направиш някакъв шибан избор и да стоиш зад него не ти струва толкова, ние си седим зад нашия, ти зад твоя, разликата е нулева, защо тогава си толкова важен и се чувстваш длъжен да ни просветиш ?
Ааа, забравих, защото си пазиш белите дробове. Погрижи се и за мозъка, че явно от пасивното пушене е атрофирал.
Ако решиш да се откажеш от всичко, което ти вреди просто се гръмни отсега, защото такава опция няма или се присъедини към някоя секта за да спиш спокойно.

Ааа, и другото. Аз нетолерантен към останалите пушач, не съм виждала, но нетолерантните непушачи бих им откъснала главите. Ма разбира се, минете всички да проповядвате истината-и-само-истината за това колко си вредим, а в темата "защо не пушите" дори не влизам, защото няма какво да кажа. "Защо пушите?" - нима не пушите? Прескочи темата, ако много те сърби- хикса горе вдясно.

И път към моргата скоро нямам, пък и не вярвам мене да викнат да те разпознавам
Извинявай,мило ми момиче,задето искам да си-запазя-белите-дробове-и-имам-самочувствие-някфо-си-там-дето-не-те-разбрах.Аз през всички тези постове да обидих някой лично или да се заяждах?Освен да задавам въпроси и да се опитам да втълпя нещо в главите ви не съм се заяждала по никакъв начин.А ти в този твой пост не спря да потаряш колко съм била надута,мислела съм че ще оживея повече,да ходя да се гръмна и т.н.Аз акъл имам,не го мисли,не е пострадал.По нищо от този форум не можеш да разбереш колко ми е акъла,нито аз твоя и затфа не говоря за акъл и мозъци.Така че ако имаш да обясниш нещо,моля,по-мило понеже изобщо незнаеш каква съм за да си правиш изводи.Капиш?
Аз те уважавам и не обиждам и желая същото отношение.А на момчето над теб отговорът беше достатъчно изчерпателен и разбрах голяма част от въпросите си.Затова благодаря за отделеното му време. Наистина е прав като се замисля