.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Супер фен
    абе я всички момчета под ножа
    какво ми скромничите тука всички!?
    Външния вид нямал значение да да...да дойде някъф пъпчив, мазен изрод и да иска да се запознаете ще ви видя как ще бягате...
    Аз много мразя такива лекета дето се влачат да се запознаят с мене... за това мразя да се запознавам с такива случайни е освен ако не е някой много готен дето ме кефи няма проблем, но каквото и да си говорим не ми трябват разни изрудчита
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

am..

mi...i na men mi zvu4i meko kazano-priqtno,kato dode nqkoi i mi kaje 4e iska da se zapoznae s men.. ..oba4e az po princip nqmam taq smelost..
    "Under His wings,I'll find refuge.." Psalm 91

Повече от фен
    Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Цитирай Първоначално написано от GeRyTo
    Цитирай Първоначално написано от %
    Цитирай Първоначално написано от GeRyTo
    Е какво да ви кажат? Да ви блъснат случайно, да съборят всичко, което държите и да се наведат едновременно със вас да го съберат ли?? Не е ли малко наивно тва. Аз нямам нищо против някой да дойде и да ми каже "Може ли да се запознаем?". Ако ми харесва на пръв поглед съм мила и се запознавам с момчето, ако не просто си продължавам и това е. Какво ще се задълбаваме в неща, които нямат бъдеще.
    Ами как да ти кажа не ми хареса отговора ти много момиче даже почти всички не ме харесват в началото но после като видят че съм свестен се радват че сме се запознали това че гледаш външният вид е много грубо и мисля че много губиш ако наистина го правиш
    Да, така правя, но не смятам, че губя много. Освен това тука говорим за запознанство с цел понататъчна връзка, а както казах няма смисъл да се задълбава в нещо, което няма бъдеще. Щом момчето не ми харесва на външен вид значи няма да излезе нищо. :P
    au,mnogo me razo4arova s dvata si otgovora...
    ne znaeh,4e za tebe e tolkova vajen vun6nia vid ...
    vse pak,ako nqkoe mom4e te haresva i idva da se zapoznae s tebe mislq,4e trqbva da mu dade6 6ans ..
    za6toto moje da se okaje super pi4,tova 4e v na4aloto ne ti e haresal,ne zna4i,4e posle nqma da ti se stori sladak.. smisal kato go opoznae6,vidi6 haraktera mu ..moje da ti se haresa .. ne mislq,4e e pravilno da otbluskva6 taka mom4etata,samo,za6toto ne sa ti haresali .. davai im 6ans zaslujavat go a i ne vun6nia vid e nai vajnia(pone za mene,vseki s kriteriite si )
    Я стига бе скъпа, нима трябва да давам шанс на всеки нещастник, който ме харесва? Че то тогава време няма да ми остане за тези, които аз харесвам. Във случая аз избирам, а не мен да ме избират, така че аз имам решаващата дума. А и разбира се, че държа много на външния вид...нали от там тръгва първото привличане, няма ли го физическото любовта после трудно просъществува. Ама стига съм ти обяснявала. След една, две, три години ще мислиш като мен, сега просто не го осъзнаваш
    In such ugly times, the only true protest is beauty!

Цитирай Първоначално написано от tra^la^la
    Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck^
    Що..? Аз пък много ще се израдвам ако някой дойде и ми каже така
    http://207.136.67.23/film/Reviews/hb...%20closeup.jpg
    Може ли да се запознаем...?
    ahahahaahDDDDD
    tfa me izkefi) hahah

Фен
    Град
    In the middle of Nowhere
    Samo ako e nqkoi mangal,samo togava se qdosvam,i izobshto ne mu obrushtam vnimanie,praq se na luda...A ina4e mn obi4am nqkoi sladur da doide da se zapoznae s men.4uvstvam se gotino.
    I am alive
    I will never run away
    Places inside
    My heart screams inside with pride
    Once I cried
    Now I wipe away the tears
    Once I died
    Now I'm alive

Град
    Po KyPoNiTe:)
    ^I don't give a fuck^ i az shte se nakefq :P
    Az SuM TyK, a Ti KuDe Si?
    Az MisLq Za TeB, Ti MisLiSh Li Za MeN?
    Az Te ObiChaM, a Ti MeNe ObiChaShLi Me?
    Az Te BaZiKaM, Ti VrUzVaSh Li Se?))

Повече от фен
    Град
    izvan grada...v kofite...u vas
    Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck^
    Що..? Аз пък много ще се израдвам ако някой дойде и ми каже така
    i az.
    Emi po princip i men me e sram da se zapoznaia s niakoe boy0-4e ,ama sabiram smelost i taka,ne6to za 4as da pitam za ne6to drugo,sega6noto mi gadje mi poiska karpi4ka da se zapoznaem,a az kato mu se razkre6taiah"Da si barje6 gaza li ti triabva"
    Докато има Балъци ще има и Тарикати.
    Има ли смисъл, когато няма значение?
    Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
    Пите бира, защото от водата се раздясва.

Повече от фен
    Град
    в страната на любовта
    BlinD^BoY koi e toq na snimkata?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си