- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kakvo shte napravite ako ostanete bez komputer i gsm
Az shte se frucna i sha zapala edin Joint
евала пичи аз като тебе
![]()
Според теб тези неща толкова ли са важни?![]()
Ти с GSM-а и pc-то ли си роден? Еми нищо какво да правя без тях...ще гледам тв...
"супер яка тема"
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
това е възможну най- яката тема ever!!!
ноо...всъщност въобще не ми дреме дали ще остана без телефон и без това не ми дава минутка спокойствие. с кеф бих го продала за един iPOD,но наще ще ме изкормят.
виж компа е друго нещо. той е един от най- добрите ми приятели (явно ставам зависима от него, което не е хубаво). само чрез Компа мога да открия това, което ме интересува и да намеря хора със сходни интереси на моите...защото съм заобиколена главно от тъпаци.
иначе, ако остана без компа ще чета някое средновековно книжле :Р
6te hodq na kafe![]()
tova 6te e nai-dobroto ne6to, koeto moje da mi se slu4i... taka nai-posle 6te se otlepya ot tapoto pc i 6te prekarvam pove4e vreme na jivo s priyatelite mi...
we'll die alone like a stone ^^
Да ми махнат РС-то нямам нищо против!
Но за GSM-а... Не съм свикнала без него. Чувствам се по-сигурна.
"Hominem te esse memento"
Гсм-а да се маха...не ми пука особено
Ама за компа-не си го давааааам![]()
![]()
sHTe sE naPIq s parITE s koiTo TrqBVA dA sI PLasHtaM neT-a I sMEtKatA
6e se 6matkam s priqtel4eta![]()
mi i az tui mislqqq imah gsm prodadah goo a pc to e ne6to koeto se pozlva za rabota ili za zabavlenie i ne trq da e nqkuf takuv dvije6t faktor :! nito puk gsm :P :P :PПървоначално написано от aBeP4eTo
Hahah Mi taka de zashto vsichki si misliat che tezi dve neshta sa nai vajni az poveche bih se iznervila ako ostana bez kola egati!!!Първоначално написано от aBeP4eTo
Pa i na vaprosa ako ostana bez tel i komp shte si pochina hahahaha :P![]()
Не е важно откъде идваш и накъде отиваш, важното е по пътя си да бъдеш щастлив!!!
evela..ma6ala..haide de koga 6te stane tova..basi tva pc mi e kato droga..ami ako go nqma6e 100% 6tqh da sym nqkyde sred prirodata da si 4eta kni6ka i da grizkam nqkav plod![]()
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
Ми нито телефона нито компютъра са смисъла на житова ми!Може би...ще излизам с приятели и няма да се прибирам в насще се запознавам с много нови хора....така е то има си отговор за всичко
![]()
![]()
![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Ше тегля една майна на сичко,качвам са на дървото и преяждам с банани![]()
![]()
![]()
Е аз нищо не правя с телефона си така или иначе. Той не ми запълва времето по никакъв начин. А компютъра - все ми е тая. Ще чета, ще си излизам, ще гледам телевизия. GSM-ът и компютърът не играят особено важна роля в ежедневието ми.![]()
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.
Ми аз преди не можех да си представя как ще живея без телефона си,защото ти дава някаква сигурност и възможност за комуникация,но след като преди един месец си го изгубих,свикнах без него и сега,въпреки че си купих нов,забравям да го нося и все едно съм без телефон.Просто отвикнах да го нося със себе си.Без компютър също бих оцеляла,все пак преди години не е имало компютри,но съм издържала.Има по-важни неща в живота.По-трудно ще ми е да ти отговоря как бих оцеляла без приятели,без семейство и т.н.,а не без такива малки битови удобства.
![]()
telefona,nqma da mi lipsva
kompa-ne si go davam,ama ako mi go mahnat 6te gledam TV 6te izlizam pove4e na kafe i t.n.(i 6te u4a pove4e-da be)
HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!
Нема да говоря или ся да пиша на вас, а ще джиткам с талпата на некой ръб/рейл.![]()
АКО ИСКАШ ДА НАПРАВИШ НЕЩО ТЪРСИШ НАЧИН, А АКО НЕ ИСКАШ-ПРИЧИНА
Ами кат няма какво да правя и седя на компа или си ръчкам по телефона...значи ако ги няма в такива моменти ми е много гадно , направо се побърквам ! Иначе не ми пука особено...
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
6te si bia 4ekii![]()
abe ti lud li si,bez komp.nai mnogo 6te iazdarja sedmica -dve
A bez gsm malko trudnoNo 6te go prejiveia![]()
Докато има Балъци ще има и Тарикати.
Има ли смисъл, когато няма значение?
Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
Пите бира, защото от водата се раздясва.
Еми аз почти свикнах без комп, а днес излязох без мобилния и ми беше гадно. Въпреки това, ще се опитвам да живея без тях
GSM-a gore dolu 6te go prejalq ..
ama kompa .. yaaaa ne si go davam![]()
![]()
![]()
vsi4ko drugo,ama ne i nego![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
shte mi e trudno no shte se spravq..shte 4eta knigi naprimer!!!
mi 6te se radvam nqkoi dame oturve ot taz 6taiga weee 4,4ghz-a pentium 4etiri weee 4gigbaita ramm we dve video karti po 256 mb-ata radeon x800 weeeee i dva harda po 200gabaita we maa mu stara koi 6e mi q zeme a da dvd i zapisva4ka davam q i gsm-a si davammm :P nokiika 6260 iska li q nqkoi podaruk promo e neska
aBeP4eTo rulZzz