- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- "Бригада"
Е какво мислите за този 15 епизодов филм?
аз да ви кажа съм супер зарибена по филма!?
Гледах 15-те серии на веднъж![]()
Е мнения?
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
az su6to sum gi gledala si4kite serii navednuj na dvd , po tv-to ne sum go hva6tala
da si kaja 4estno ne me zavladq![]()
i as sum go gledala predi nqkolko meseca, haresa mi no sega ne go sledq![]()
преди месец го гледах и мога да кажа че това е сериала напоследък които наи мн ми е харесал
Filma e mega qk i realistichen poprincip sa uspeli da se doblijat pochti izcqlo do nachina na deistvie na tozi vid silovi grupirovki
tova e edin ot nai qkite filmi koito sym gledal drugite sa LOST i THE LAST SAMURAI....
ne sam go gledala no maika mi go sledi i kazwa 4e bil mn hubaw i interesen
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
Е за това най ми хареса филма, защото е страшно реалистичен без да се крие нищо!Първоначално написано от outerspace
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Бригада !![]()
Санята , фил, пчелата, космоссссмнн як филм,аз го гледах преди 2 години
![]()
а бе не знам дали е реалистичен или не...
вие откъде знаете,да не сте част от някоя такава групировка![]()
![]()
![]()
иначе е железен отвсякъде,един от любимите ми сериали...
Незнам ама това беше един от малкото филми на които аз съм обляна в сълзи така де само в 15ти епизод![]()
Страшно филмче...А който е бил във Русия ще знае че филма си е адски реалестичен(относно мафията) !!!
наистина си прав аз съм ходила там на екскурзи, но ако трябва да сме честни и в Б-я положението не е по-различно.Първоначално написано от reazon'DJ
Е какво е положението ж Б-я....смешници са сичкиии!
...и в Б-я положението не е по-различно.
Винаги има някой до горе който дърпа конците на всички![]()