.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield

Revenge of the Sith - ода за посредствеността!

То ку що се връщам от премиера на Третата част от поредицата за Междузвездните войни! ТАКАВА БОЗА НЯМА! НАИСТИНА!
    Малко съм превъзбуден от шока който преживях в киното. За това ме изивнете , че няма да описвам всичко в детайли, а само ще нахвърлям впечатления.
    1. Отваратителна актьоркса игра. Неверроятно слаба. Имах чувството че тези хора не взимат по няколко милиона долара ... а са ги накарали да участват насила и те си го връщат. Особенно Анакин... Вейдър ... господи ... на моменти е нетърпим аматьор...
    2. Отвратителни диалози ... толкова клише на игрална минута време , не бях виждал откакто последния път седнах да зяпам някаква сапунка по Канал 3 ... даже и по - зле беше. Сега ми идва на ум, че с тези реплики и аз бих играл така... както го правят актьорите.
    3. Посредствено режисиране. Някой сцени са напарвени толкова лошо , че ти е трудно да разбереш какво става. още по - лошото идва, когато сцената се прекратява , преди героя да си е завършил репликата ... също отвраат!
    4. Ключовия момент във филма, подчинението на Анакин на тъмната страна ... Е НАЙ - ЛОШИЯ МОМЕНТ ОТ ФИЛМА!!! Две реплики, съответно "Какво направих" , след 10 сек. "Ще направя каквото искате господарю" НЯМА ТОЛКОВА АМАТЬОРСКО ИЗПЪЛНЕНИЕ. Е НЯМА!

Сега може и да се поуспокоя и да кажа , че версията която беше пусната във варненското кино "ПАЛАС" беше ОТВРАТИТЕЛНА...и като качество и като количество ...120 мин. ФИЛМА Е ТОТАЛНО ОРЯЗАН , звука дъднеше , картината играеше. Мерси на тази световна премиера.

ЗАсега толкова! МОже да пусна и още впечатления по късно!
    Случва се и някои филми да не оправдават голямото си чакане...
    Аз лично не съм Стар Уорс фен, но съм гледал всичките епизоди и с ръка на сърце мога да кажа, че Властелина повече ми харесва.

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    of az na Star wars we4e im zagubih ni6kata...tolkwa razburkano ...we uzas i hi4 ner mislq da si gubq wremeto da gledam 4ti epizod
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    pari da mi davat nqma da otida da go gledam
    prosto Star Wars .. mnogo go mraza
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си