- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- "АТАКА" с Волен Сидеров!!!
Следите ли това уникално и патриотично предаване? Ако да, кажете си мнението за водещия, за предаването! Аз лично го следя с огромен интерес, нищо, че Сидеров е от противниковия лагер.
Smoking that butt
It makes you mature
A slave to sex
And you tell me you're pure
You slam that beer
It makes you a man
I'll try to keep my cool
But you better understand
Ne!! (:
Pokrai roditelite mi go gledam nqkoi put...Shtot te go sledqt redovno.A v4era tva za Azis mi haresa
I am alive
I will never run away
Places inside
My heart screams inside with pride
Once I cried
Now I wipe away the tears
Once I died
Now I'm alive
Волен е страшно еродиран и интелигентен човек. Обича България. Той е втория ми вариант за избор ако БСП не спечелят!
Smoking that butt
It makes you mature
A slave to sex
And you tell me you're pure
You slam that beer
It makes you a man
I'll try to keep my cool
But you better understand
Да, гледам го може да се каже редовно. Жалко само, че трудно достига до национален ефир.
Левски шампион але але!
ami ne ne go gledam..ne mi e priqten toq vode6t...nqkak antipati4en mi e to dosta nqmam si ideq za kvo taka...
WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE
Колегата е един от малкото истински българи, които виждат реално нещата. Той не е ката ПРИМА ИДИОТА Слави или като Доганката. Вижда реално нещата и не се опитва да строи паметници на Сюлейман Паша на връх Шипка. Подрекям го с две ръце!
Голямо предаване, голям човек.
BraToOOoooOOo dA Si Gi zAVreSH teA sMesHNiCi tAM dEto nE OGrqVA sLUncE... KOGatO teA NaPRavqT nesHTo zA Teb MI sE ObadI pO VodOProVodA
Ами не съм сигурна за онова предаване по С**т ли става дума?Водещия е един старичък?Ами изглежда умен човек,но понякога прекалява в изказа си...
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
гледам го почти всяка вечер и то главно покрай майка ми. говори абсолютно верни неща и се надявам да е искрен. жалко, че е по тая забутана телевизия...на такива предавания трябва да се даде свобода и в националният ефир. освен него има още един- Велизар Енчев, дето води днес по 7 дни. той също прави добро впечатление.
Тоз е шибано ЯК!