.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Град
    sofia

въпросче за аватара

забелязах че доста юзъри имат аватари много по-големи от разрешените 80 х 80 пиксела
    и аз си сложих аватар, който беше малко по-голям от разрешеното /просто смален не изглеждаше добре/
    но беше изтрит
    въпросът ми е - по принцип ли триете по-големите аватари /и ако е така, защо не триете ВСИЧКИ аватари, които са над допустимите размери/, или моят не е бил подходящ с нещо друго освен с големината си и за това беше изтрит
    не целя да се заяждам, просто питам

Честно казано ,не мисля ,че някой ти го е изтрил...ако някой админ се сети да влезне никога не трие...защото има 3 или 4 човека с огромни аватари...те не са махнати
    Например аватара на
    Шибания
    е 354 х 393 ...доста повече от допустимото

Може би грешен линк...или нещо такова

пп: колко по -голям ти е бил аватара ?

Град
    София
    Ами, човек, и аз днеска тръгнах да си слагам аватар, се хванах за същия проблем. Освен това забелязах разминаване в правилата и инфото в профила - в профила е 80х80 а в правилата 200х200. На мен лично не ми пука колко ще е голяма картинката, стига да не бъде голяма в килобайти, щото нета ми е с 8kb/s.

До админите - съгласете се, 50 кб картинка е вече доооста голяма. Някой хора плащат на трафик... Ако някой незнае как да си направи картинката малка, да пише, и ще пусна една тема за обработка на изображения...
    No love - no heart. No heart - no hurt.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    mi koito e s traffic po dobre da vliza s Opera.. tq ne otvarq kartinkite ...
    ina4e de da znam .. i az se nerva,4e nqkoi potrebiteli imat ogromni avatari ili kartinki v podpisite.. ama kvo da prava
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен
    Град
    Ups & Downs

Re: въпросче за аватара

Цитирай Първоначално написано от paris
    забелязах че доста юзъри имат аватари много по-големи от разрешените 80 х 80 пиксела
    и аз си сложих аватар, който беше малко по-голям от разрешеното /просто смален не изглеждаше добре/
    но беше изтрит
    въпросът ми е - по принцип ли триете по-големите аватари /и ако е така, защо не триете ВСИЧКИ аватари, които са над допустимите размери/, или моят не е бил подходящ с нещо друго освен с големината си и за това беше изтрит
    не целя да се заяждам, просто питам
    taka kato gledam i tvoq ne e 80x80

80 X 80?!?!?! ae stiga fe
    ina4eee... kakto kaza linkin4eto i tvoq ne e 80 x 80

Любовта е най-висшата степен на омразата

Нали казвате, че в профила пише 80 на 80 пиксела, а в правилата 200 на 200? Сигурно е направено така, за да не може от компютъра да се качват аватари по-големи от 80 на 80, защото стават тежички...
    Иначе Парис пита дали се трият всички големи аватари или нейния не е бил подходящ. А не че иска да се изтрият големите, поне аз така разбрах...
    I'll make a wish
    Take a chance
    Make a change
    And breakaway

Аватарите не трябва да са по-големи от 200х200.
    Махат се по-големите аватари, които деформират страницата, но естествено не всички...винаги може да останат 2-3 незабелязани! Но повечето се махат.
    А някои примерно 230х240 рядко се махат, ако не деформират страницата...Да не мислите, че Цецо седи и цъка Properties на всеки аватар и издребнява дори и за 201х200?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си