- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ХОРА ТОКУ ЩО ИМАХ ДУХ!!!
Az pyk vqrvam d0 nqkyde! Vednyj na edin lager vikahme duh4et0 Kiki. Behme 0k0l0 20 m0mi4eta i 9 pyti vikame "duh4et0 kiki p0qvi se" i trqbva6e da ima 4a6a v0da i 0gledal0 ... i trqbva6e da sedim sys zatv0reni 04i 0ba4e az gi 0tf0rih i kat0 gi 0tf0rih i vidqh ne6t0 mytn0bql0 da sedi d0 4a6ata i se izvikah i t0 izleze prez pr0z0reca k0it0be6e zatv0ren predi tfa! naprav0 se nasrah 6t0t0 drugite ne bqha g0 videli haha
уау! и как го извика тва приятелче?
Аз вяврам също в духове,защото сама съм се обедила.Веднъж отидохме една много голяма компания на един манастир ,минаваше се през гора,беше след 12 4аса през нощта и там се случиха много странни неща.Запалихме си огън,нямаше никакъв вятър,а той започна сам да изгасва ,а сложихме дърва,но той пак загасваше...и тъкмо се отказахме да го палим и казахме,че ще си ходим и като си тръгнахме се обърнахме и видяхме,че изведнъж огънят много силно се разпали...а не казах,но тогава имаше пълнолуние,не знам каква голяма глупачка съм била,за да се навия да отида там,но просто и други хора ни бяха разказвали,че там има духове и аз не вярвах и исках да отида,за да видят другите,че не се страхувам.Само че толкова неща се случиха,че се убедих,че има духове.Едни керемиди се събориха точно над главата на едни момчета,видяхме 2 сянки на хора,а наблизо нямаше никой...моят приятел усети,че някой му блъска ръката,а никой дори не се бе докоснал до него тогава...като се прибрахме,всички се бяхме разтреперали,аз не можех да спя на загасена лампа и си мисля,че това ни беше за урок,защото всички не вярвахме в духове преди това и май тея сили искаха да ни дадат урок и да ни наплашат...както и да е,зарекох се повече да не стъпна там ,защото беше наистина ужасно и не си измислям нищо,просто знам,че всичко си беше не плод на моята фантазия,а на истината.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
az puk...ne moje da se kaje,4e vqrvam v duhove...moje i da vqrvam,no do momenta nqmam nikakvi stranni lu4ki i razni takiva paranormalni qvleniq,taka 4e ako zaimam 6te pi6a![]()
HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!
Ами аз май вярвам![]()
Не знам...лятото вечерта точно преди да си легна си реша косата и не съм забелязала нищо.И на сутринта се събуждам(нямаше никой вкъщи от 2 дни-нашите бяха на почивка, а и прозореца беше затворен)и половин кичур от косата ми беше отрязан.Много се изплаших тогава.
А майката на една приятелка ми разказва, че като малка много харесвала Петя Дубарова.И с нейните съученички викали духа й.И трябвало да бъдат наредени листчета с буквите и духът да нареди буквите така, че да бъде изписано това, което е искал да каже самият дух.
Било изписано само "Обичам ви" и духът си тръгнал
в топла нощ през юли
neznam za vas ama az vqrvam v takiva ne6ta osobenno tva za dama pika.mnogo ne6ta sa mi razkazvali.neznam za vas ama mene me e 6ube samo akto slu6am pak kamoli da go probvam
Еми аз невярвам в призраци и щом това се е случило..значи пак не съществуват
Хаха,ами всъщност като го правих бях на 9...Просто ся се сетих за тва като видях темата.Като се замисли човек наистина може и мишка да е била...Първоначално написано от Momchenceto
![]()
i az edin pat opitax i pri men mai se poqvixa,xvaname strax i ve4e ne vikam...dux4eta![]()
лелееееее, винаги толкоз ме е било страх от тия неща, и сега напраоо кат прочетох ... не знам как ше спя бе хора![]()
Aide stiga si ni my4ila deeeeeeeeeeeeee - kaji kak stana to4no tova :)))))))))
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
ОоооИ аз вярвам много ясно,но за тия баба сладкишка,баба сапунка,дама пика и т.н четох,че когато човек силно много силно вярва в нещо и то започва да съществува едно малко и нищожно зрънце,което съществува във вселената породено от всичките ни мисли,страхове и т.н..А иначе аз баба Сладкишка съм а викала и ни се появяваше.Самоче аз знам,че се вика с огледало и пръскаш три петна парафиум и то се оформя една баба.И така на три пъти май ни се оформи една баба с кок,която ни се усмихваше!!!Въпреки,че бяхме деца много ясно се виждаше и не бе въображението ни.Пък и да ни се появи на няколко пъти.Аз знам,че не трябва да е намръщена и трябва да я истриеш.Един път беше много яко намръщена...викахме я по обяд и един предложи,че можеби е обядвала и сме и прекъснали яденето..Хах
Викали сме и бялата принцеса,която изпълнява три желания.. пак така с три петна но на голямо и дълго огледало.И тя найстина се появи.Много красива с една рокля на звезди..направо не повярвах на очите си
![]()
хора, намалете тревата![]()
не бе, шегувкам се.И аз съм викала духове, дама пика щеше да ни изтрепе веднъж![]()
Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!
Ostavete duhovete namira...Typo e da gi zakachate!!!!
Интересно... аз много обичам такива мистерииА кффи са тея Баба Сладкишка и Баба Сапунка
Обаче аз все пак не вярвам в духове и докато не видя с очите си няма да повярвам :P Тоест-прати ми го у нас
![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
мхм съгласна съм тука...затфа вече шеПървоначално написано от CRaZy_IKT
ги закачам само при необходимост...може би
след малко![]()
по принцип и аз вярвам в такива неща- духове и прочие, и точно затова ме е страх да викам- интересно ми е само какви думи си използвала точно, за да дойде този дух, много интересно, но докато не го видя, боя се, че не мога да повярвам...много...![]()
Живота е болка, от която мога да те лиша...
Верно ли бееее, я раздуй по подробно, че ме заинтригува!Първоначално написано от mira_
![]()
Живота е болка, от която мога да те лиша...
mda...otna4alo temata mi se stori super tupa,no 4ak sega se zamislih i dori moga da vi razkaja....tova lqto...nqkade sedmica sled kato baba mi po4ina az bqh sama samo s dqdo mi v ka6tata v Tarnovo. Ta...edna ve4er az se preobli4ah i 4uh kak parketa na poda v sasednata staq proskarca(a toi skarca samo kato nqkoi hodi)Togava se obarnah stresnata,4e dqdo mi se e sabudil i 6te vleze(a az kakto kazah se preobli4ah)No...ne! Dqdo mi si harka6e v staqta!A,mejdu drugoto az ot onazi slu4ka po4nah da vqrvam(no samo v duhovete na umreli hora!!!) Dori kogato baba po4ina az imah use6taneto,4e tq e v staqta i si govoreh s neq(po-to4no samo az govoreh)Ili puk na pogrebenieto bqh ubedena,4e tq e tam i nabliudava vsi4ko!!!Nz dali 6te me smetnete za lida ,no ne mi puka osobeno!!!!