- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- "Малки момичета с голями батковци"
Еми аз пък ще ви кажа, че всичко пак опира до човека и характера. Винаги могат да се намерят интереси дори разликата да е 10 години, ако характерите на двамата са сходни, ако имат еднакви възгледи по различните въпроси. Не може да отричаме просто така една връзка заради възрастовата разлика. Аз съм ходила с момче по голямо от мен със 6 години и мога да ви кажа, че това беше най хубавата една година от живота ми. Хем бяхме доста различни като хора пак имахме какво да си кажем и какво да правим заедно.
In such ugly times, the only true protest is beauty!
Аз мисля, че Geryto е права ... Независимо от разликата в годините винаги могат да се намерят общи теми на разговор и т.н.
Аз примерно имам по-голяма сестра и от малка все ме мъкне с нейните приятели и да си призная с по-големите ми е мн по-приятно и по-лесно да си намеря обща приказка, общи интереси ...
А и невинаги "батковците" използват по-малките си приятелки ... Зависи си и от момичето, и от момчето, от начина им на мислене, от израстването ...
Не сте прави да съдите такива връзкиАко видите 17 годишна с 27 годишен няма да си мислите, че е педофилия, нали?
...И тРяБвАшЕ дА Ги ЗаТвоРя зА Да ВиДя...
А я си представете 15 годишен с 23-25 годишна КАКА1 на милион може би !
АКО ИСКАШ ДА НАПРАВИШ НЕЩО ТЪРСИШ НАЧИН, А АКО НЕ ИСКАШ-ПРИЧИНА
За момичетата е яко да ходиш с по-голям за да си "гъзарка". А момчетата тръгват с по-малки щот на тяхната възраст момичетата харесват по-големи. Поне така мисля де. За фрапантните разлики от 6+ години си причините за момичетата пак са същите, а за момчетата(мъжете) предполагам са чисто животински привличания. Които минават за максимум година. Може да има и изключения, но те са малко сигурен съм. Други причини също могат да са вънщния вид. Не са малко случаите момичета на по 16 да изглеждат като 18. Ае много причини има. Не мисля, че може да се обобщи една главна.![]()
Мисля че момичетата си избират.Ако нагласата им се определя от това да излизат с мъже-тяхна работа.Все пак май това е мечтата на всяко ф-че(или на повечето)-едър,голям,красив,пари,кола .....
19г несъм се целувал и няма с кого да излизам навън.
To v BG e Masovo taka...I da vi kaja za mn hora si q normalno..Dokato tuka vaob6te ne..Ami i az ne go odobravqm mnogo-mnogo...Vupreki 4e kato si bqh v BG i az 'hodih' s edin na 25..A az na 14...A to toi..Se hodi masovo s 14 godihni tuk-tame 15..Daje edna na 12 deto se prave6e na 20...Kato priqtel gotin 4ovek...Ama prosto nqma smisal ot taiva vruzki...I az ne gi odobrqvam...Sa nqkoi vika "nqma granici za lubovta" da ama misliteli 4e tova Opira Do Lubov???6toto az ne i to pri mom4etata/majete o6te po-malko...Prosto v tiq godini momi4etats sa edin akal a ve4e batkoncite na savsem drug...Sa ako be6e nqkakav okolo 20 svesten gotin, dobre mom4e ne bi se hvanal s 14-17 godi6na..Ayde 18 19 e po priemlivo da...Prosto nqma ob6ti temi..Ili interesi...Bezmisleni sa tiq vruzki...A momi4etata deto gi izpolzvat da se hvalqt i za kvo li ne sa Mnogo glupavi...Prosto e tupo ..za kvo?Za da te sravnqvat s prostutunkite i drugite kurvi li?
Az li4no skoro vreme ne bih tragnala s takav...
I am the substance and the one who has no substance.
Елате пиленцаа при баткоооо.
Е, каквъв е проблема да ходи с 14-17? Може пък да не си пада по амортизирани кифли. Излиза, че ако сме мъже на място трябва да ходим по възможност само с по-големи от нас, че да не ни сметнат за педофили. В краен случай, с някоя на нашана възраст. Не съм съгласен, определено! Провери във вашия род например каква е разликата на майка ти и баща ти, на дядо ти и баба ти и т.н. и ще видиш за какво говоря.Първоначално написано от Liz
![]()
Левски шампион але але!
Айр_Джи,мисля че тя е права,пък не мислиш ли ,че има много такива "батковци" ,който използват момичетата , за да задоволят перверзните си мечти , който момичета на тяхната възраст не биха направили,защото имат акъл и по ред други причини.
Ето , преди 3 дена четох една тема в секс, където пише едно момиче на 14 години , и пише ,че се запознала с един "батко" на 20 години от чата и като се видяли ,говорили си ,говорили си , и като седнали ,той искал ,тя да му го пипа и т.н ... как възприемаш това ?
И такива има, но не виждам разлика до 5-6 години (като в случая) се приема за чак толкова ОГРОМНА. Момичето какво като е на 14? Ако иска иска, ако не се води изнасилване - това е! По тая логика излиза, че съм дете на педофил (разликата на нашите е 3 години, макар да са се запознали чак като студенти, разликата си е разлика и съм дете на педофили явно).Първоначално написано от foursquare
![]()
Левски шампион але але!
Яахах първо на наще разликата йм е 5 години , но са заедно след като са навършили пълнилетие..
сещаш ли се за какво ти говоря..![]()
Разбирам, но не виждам голям проблем ако се харесват и разлилката не е например той на 21, а тя на 12. Минат ли 13 (тоест имат ли 14 навършени) вече са потенциална цел за мен (навърших предната седмица 20). Не виждам проблем. Рядко ми хващат окото точно 14 годишните, но това е друга тема. По-голямата драма е, че те харесват мен, следователно? Имам една от моята група например, която си пада по доста възрастни, и когато е била на 16 е ходила с един на 32 и е имало чувства по нейни думи. Много от момчетата използваме по-малките да ги боднем, но всяко правило си има изключения, а в този случай никак не са малко. По принцип като се женя искам жена ми да е много по-млада от мен, за да може докато ми става да е хубава още, пък после - каквото сабя покаже. Не одобрявам връзки например: 12-21, 13-25, 15-30, но връзки на 14 и над 14 годишни с 19-20-21 не ги приемам чак за толкова странни. И още нещо, никое момче няма да тръгне с едно момиче само, за да го нае.бе, защото за едното е.бане ще трябва да изтърпи бъзиците, на които неизбежно ще бъде подложен.Първоначално написано от foursquare
![]()
Левски шампион але але!
Абе air_J си е прав. Разлика от 5-6 години е нормална. Може би по-голяма вече не е приемлива,но не виждам какво пречи едно момиче на 14-15 години да ходи с някой на 19-20. Още повече, че има момчета, които дори на по 20 години се държат като абсолютни пубери.
Според мен, foursquare, мислиш доста консервативно. Може би, когато ти се случи да се влюбиш в момиче по малко от теб с няколко годинище разбереш за какво сме говорили в тази тема всъщност.![]()
![]()
Може би съм съгласен с твоя пост ,но до някъде.. искам да ти кажа.. ,че няма да има такова време когато ще се влюба в момиче доста по малко от мен,щото флумента съм с едно момиче което толкова много обичам,че едвали ще се разделим скоро.. а тогава , дано да няма такова време ,сигорно ще съм голям вече и едва ли ще се загледжам по малките момиченца..
Много се радвам за вас и дано наистина сте още много време заедно, но не викай дявола. Всичко е възможно и живота си прави най-гадните шеги с теб, когато най-малко очакваш и си неподготвен.Първоначално написано от foursquare
![]()
Права сиблагодаря за хубавите думи!
Ами днес се позамислих, и доколкото ги познавам единственото- че намират нещо в доста по възрастните мъже което немогат да намерят другаде.Ако вземем за пример това че преди 20-30 и повече години предполагам това е било рядкост, то единственото което ми хрумна е че е заради новото време в което живеем(пари, коли, поемане на разноски, огаждане, общо взето пари)и разбирасе това което се наслагва от медиите-някоя сапунка къде излизат с доста по възрастни на годините на таткото и ги представят много щастливи.Абе важното е да се виждат мускулите, колата, и скъпите дрешки. И разбира се не всички ф-чета излизат с големи.
Брат, като ти гледам подписа и съм сигурен, че тази Мирела е на не повече от 15 години, което по твоите разбирания е малко момиченце.Първоначално написано от foursquare
![]()
Левски шампион але але!
Брат, като ти гледам подписа и съм сигурен, че тази Мирела е на не повече от 15 години, което по твоите разбирания е малко момиченце.Първоначално написано от foursquare
![]()
Левски шампион але але!
Малей 15-годишните сега така ли изглеждат![]()
![]()
![]()
![]()
Абе той пича също е на 15!Първоначално написано от air_J
![]()
A ne ste li se zamislqli che e mnogo po kofti kakata da e po dyrta-tva pa e vyrha na typotiqta!!!
О, тогава спирам коментарите по темата.Първоначално написано от GeRyTo
![]()
Левски шампион але але!
Еми,да аз съм на 15 ..Първоначално написано от air_J
тя е колкото мен.. тъй че не влизам в тази графа :0
emi az nqmam ni6to protiv, vinagi gadjetata mi sa bili pone s 4-5 godini po-golemi ot men... ako ima nqkakva liubov, dori i malko privli4ane, za6to ne? ne trqbva da se propuskat 6ansovete koito ni se davat? i ne s7jalqvam za ni6to slu4ilo mi se dosegaprosto si jiveq jivota taka kakto mi haresva, a kakto e pri vsqko momi4e k7deto i da bilo mom4etata sa vajna 4ast
nqma da si hvana nqkoi koito e kolko mene i koito toku 6to po4vat da mislqt samo za broikata.... hubavo e mom4eto da e po-opitno i da d7rji na teb
dori i da ne d7rji pone da te kara da se 4uvstva6 dobre, qko bilo to v legloto, na kafe, v reisa...
)
hvani si batko da ti e sladkohihi
Да се опиташ да забравиш някой,който обичаш е същото като да опиташ да запомниш някой,който никога не си виждал!!! {}
Никой не е перфектен, докато не се влюбиш в него