- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- "Малки момичета с голями батковци"
@ABPopA
Значи с някой на твоята възраст неможеш да се чувстваш добре, така ли?И защо мислиш че всяко момче на твоята възраст мисли за бройката?А замисляла ли си се какво ти дава по големия батко и дали случайно неможеш да го намериш в някой по-малък?Аз познавам една колежка на моята възраст в различни училища сме.Тя излиза с един по голям.И предполагам че страшноооооо много се обичат.Защото пича взима едни такива екстри в повечко и като ги няма му избива на агресия.И тя преполагам че не и харесва да я .... А ако случайно спре да взима може такава агресия да му избие че .... .Пожелавам ти да ти е приятно с всеки с който излизаш, но се позамисли какво искаш.
19г несъм се целувал и няма с кого да излизам навън.
Пробемът не е в годините, а в това, че единят(99% от случаите момичето) не е наясно какво става. Ако двамата знаят какво искат и го получават, защо не?
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
tvurdo zavisi ot glednata to4ka
az sam na 18 i opredleno ne mi e intersno s vrustnici...po got mi e da se motkam s batkovci na 26-30 godini.....e zavisi si i ot samite hora de..razni sustareni,otpusnati durtaci opredelno ne me privli4at...no kompaniqta na po golemi me privli4a pove4ene mislq 4e nito te se vazpolzvat ot men,nito az ot tqx....
![]()
Get S C A N D A L O US ! ! !
Напълно ПРОТИВ!Заради тези "големи батковци", приятелките от квартала ни изоставиха (приятелите от квартала) и са им стана навик да ни зае*аватА и така ние, по-малките, имаме по-малък шанс да забършем някое гадже, ако трябва да се конкурираме с по-големите от нас.И става...shit!Мн се дразня на такива, но какво да правя - не мога да ги накарам да спрат, просто момичетата май се считат за по-важни като имат гадже на 17-18г.
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
Vijte tova:
Tema
Gore-doly vliza v temata :P
Abe hora ot cqlata rabota izliza 4e pove4eto ot vas sa na 14-15 godini!Ne iskam da prenebregvam mnenieto na nikoi no za nqkoi ne6ta ne ste pravi!
1.Mom4etata ne izlizat s malki zaradi sexa!tova e to4no obratnoto-kolkoto e po-malko momi4eto,tolkova po-trudno puska,osobeno ako e devstvena!
2.Momi4etata ne tragvat s po-golemi zaradi parite ili kolite,koito te imat(te ne vinagi gi imat)!Te go pravqt,za6toto 1mom4e na 17-18 e mnogo po zrqlo ,otkolkoto na 15!razsajdava po savsem razli4en na4in(naprimer az kato bqh na 15 mom4etata v moq klas igraeha na pokemon ili ne6to takova)!
3.A za frapira6tata razlika-tova ve4e e gadno i gnusno!razlika ot 10+si e napravo PEDOFILIQ!tova moje da go napravi samo nqkoi zagorql 4i4ko
Знаеш ли какъв ти е проблема на теб ? Това, че слагаш всички под общ знаменател!Първоначално написано от stasi
dobre de izvinqvam se!nqmam predvid vsi4ki,za6toto vseki 4ovek e razli4en,no v pove4eto slu4ai e taka!vse pak tova e moe li4no mneniei mislq 4e sam prava!
Нищо,тъкмо ги обучават батковците.България така и така е станала фабрика за курви-кво се учудвате...