- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Снимки на абитуриенти от абитуриентската им вечер
В събота съм в София, ако ми остане време ще намеря начин да ти взема телефона и желая среща с к.урвите.Първоначално написано от Elitooooo
![]()
Левски шампион але але!
ems de da be6e abiturenka...Първоначално написано от Hilary Duff
Да се опиташ да забравиш някой,който обичаш е същото като да опиташ да запомниш някой,който никога не си виждал!!! {}
Никой не е перфектен, докато не се влюбиш в него
Първоначално написано от Elitooooo
az poznavam drugata... kazva se Viki i e ot moito daskalo...
Да се опиташ да забравиш някой,който обичаш е същото като да опиташ да запомниш някой,който никога не си виждал!!! {}
Първоначално написано от ^Green_Lady^
ednata e 9 klas , a drugata e 10ma pak sa palki za podobno ne6to....v smi 4e az na tehnite godini ne bih go napraila....kurvi4ki im se vika i btw verno sa ot kv."Dragalevci"
Айде бе, няма ли някой, или някоя, която ги познава да изяви желание да ме запознае с тях?![]()
Левски шампион але але!
Зна4и да поясня за всички за "абитуриентката"Първоначално написано от Immortality_
1-во не е абитриентка а е 9 клас.
2-ро беше много пяна
3-то изобщо не пести пари, ами просто спонтанно решение под въздействието на алкохола.
4-то ПОВЯРВАЙТЕ МИ!!! Защото я познавам.
idva6 v moito daskalo i vednaga te zapoznavam s VikiПървоначално написано от air_J
heh :P ma trqbva da hvane6 den v koito da e na daskalo 6tot skoro ne s7m q vijdala
)) to ne se i u4udvam de, i mene bi me bilo sram da izlezna
![]()
http://store2.data.bg/mojoto/Zaebi/
samo razgledaiteheh
az nqmam dumi4ki ve4e
Накратко казано - няма да стане. Много сложно става, така че заеби. А колкото до снимките - гледал съм ги, заедно с филмчето.Първоначално написано от ABPopA
![]()
Левски шампион але але!
az sum potresena!Abe na tiq momi4eta ne im li e "malko" nelofko 4e cqla sofiq gi e vidqla taka na jivo,a cqla Bulgariq rqzprostranqva tezi snimkiПървоначално написано от ABPopA
![]()
!!!!!Ili moje bi tova e da stanesh istvesten za tqh
![]()