- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- "Ливърпул" и "Милан"
ем помисли за нас феновете,а?Едвали на малдини и другите им е било по гадно отколкото на 3-мата фена който бяха изнесени с линейка...Никой не им е виновен че не победиха много по-слабия отбор на л-поол...Може би нямаше да се приема толкова тежко загубата ако не беше и резила срещу депортиво миналата година,както и мега слабия мач дето напраихме срещу юФент0с ама тфа вече е прекалено и Анчелоти тряя си земи чантичката и да са маха,просто защото той не е роден победител,а във Милан трябва да има само такива хора.Първоначално написано от untoten
PER SEMPRE ROSSONER
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
Щом сме по-слабия отбор защо Герард дигна купата, а не Малдини ? Защо се оставихте за 6мин да обърнем мача ?
Видяхме 1 полувреме когато футболистите не си мислеха че са си свършили работата кфо се случи с лиърпул така че нема кфо да говорим...Просто МИЛАН винаги играе така,мисли си че мача е свършил след като поведе с 2 гола...И с псв и с депуртиву и сега с ливърпул...За това на отбора трябва човек който да ги научи че футболът се играе до последния съдийски сигнал.Първоначално написано от LunaTriCk
еми...това е проблема на големите отбори...
awe samo BG![]()
lele tva be6e basi velikiq ma4!
samo ve4erta maika mi vika abe ima nekuv ma4 i az vikam be ne mi puka i sled 5 sek razmisul "leleeeeee finala we mn sum zle"
i sqdam da go gledam i 1:0 2:0 3:0 i mi stana lo6o
vikam si tiq 6e ni razbiqt nqma da gledam vtorata 4ast
i si lqgam super ot4aqna
i na sledva6tata sutrin samo gledam belejka na vratata ot maika mi "bihme gi!!!"
i si vikam taq se buzica ama posle kat rabzrah 4e e istina...basi radostta
samo jalko 4e ne uspqh da gledam gotinata 4ast ot ma4a ma az liverpool kat ne gi gledam te mai togava biqt
4estito na si4ko fenove))
koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka
Ebal sam gi Milan![]()
![]()
![]()
Ама всичките ли ? + резервите ?Първоначално написано от [b
![]()
Аре стига се прай де !!! К'во толкова е станало...научи се да губиш !!! Пък и все пак това беше просто един мач... следва продължениеПървоначално написано от [B
![]()
Milan могат да ми лапат патката! ЦСКА също!
Smoking that butt
It makes you mature
A slave to sex
And you tell me you're pure
You slam that beer
It makes you a man
I'll try to keep my cool
But you better understand
Do edin....Първоначално написано от LunaTriCk
![]()
![]()
![]()
Бра000 уе ти си истинския фен.Гл0пак прост нали беше за МИЛАН уе кфо веднага ги псуваш,ауе кфо да ти говоря...Първоначално написано от [B
Лапай ти е киселПървоначално написано от hateface
![]()
ai gledai ti rabota deПървоначално написано от Lil` Bow Wow