.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    PUSHA ZASHTOTO MI XARESVA I ME KARA DA SE SMEQ
    MNOGO NO NIKOGA NE SE SDUXVAM.TOVA E MNOGO TUPO
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

Sluchvalo mi se e mnogo pati kato pusha super super mnogo.No ne e bash sduhvane...Po skoro diskomfortnost i zaciklqne
    Don`t try to fix me i`m not broken!
    [/url]

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    Emi to si zavisi dali jointut e drusun ili normalen,ima i zduhva6ti trevi,koito sa gadnite,ima qko veseli...Gadnoto e posle,kogato nemoje6 da spre6 da qde6

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от joro_tev
    Аз не пуше нито марихуана, нито цигари. И мисля, че така съм си много добре. А това за здухването са измислици.
    glei pak...kfo govorish kato ne znaesh be smeshko
    Zavisi ot koza-moje da e nekuf super 4uk i da ti e iako veselo,a moje i da e gaden i da se sduhash,na men mnoo puti mi se e slu4falo kaji na priatelite ti da si smeniat dilura

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от AmFeTcho
    pi4ove ot trevata ne e shit az pu6a treva ve4e ot kakto se pomnq smurkam i t.n po princip na seki 4ovek trevata vlia po razli4en na4in na mene mi deistva ekstra tva za privijdaneto sa gluposti ili za poludqvaneto decki iluzii trevata e hubava seki koito ne q e probval nqma pravo da govori 4e se zduhva6 samo po nqkoga se zduhvash
    abe brat ti popartita hoish li dai nekuf mail da si polafime s tebe za narkotici,muzika i takia neshta ako iskash

Еми зависи с кои се напуша.В някои случаи се напушваме и всички млъкваме.В такива случаи се сдухвам може би(абе не точно сдухвам,ами просто не мисля и гледам в 1 точка).В други случаи почваме да си разправяме някви смешни истории и да пускаме някви лафове,и ми става супер смешно

Фен
    Град
    anywhere but here
    moeto mnenie e che mnogo zavisi ot tova kakvo ochakvash ot napushvaneto. ako si s kompaniq i ti e qko shte stane show ako li ne... shte se sduhash az taka vednuj s edina priqtel pushihme i pochnah da se draznq ot nai-malkoto neshto. ZAWISI OT NAGLASATA. koito go kaza tova sam 100% zad nego
    "Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд

Фен
    Град
    po sveta i u nas
    poprincip pu6i6 ne za sduhva6 a zada ti stane veselo samo 4e pri men e primerno ako mi e veselo mi stava o6te po veselo ama ako mi e sduhano napravo sduhvam super qko!!!
    ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли

a-a-ShrooMka^f
    Guest
    ne e vqrno 4e ot trevata se sduhva6:Pzavisi ot nastroenieto predi tyiest e normalno kato ti e sduh da ne pu6i6:Pnqma takava treva s koto i da e drusdana 4e da te sduha:Pprosto si4ko e takoz kot si go naprai6:Pi ne e vqrno 4e tez det pu6at imat krugove okolo o4ite i se sastarqvat:Psamo gluposti:Pnima ot 6tastieto i smeha 4ovek se sastarqva???

Повече от фен Аватара на S8K
    Град
    извъН Вселената...:P
    Цитирай Първоначално написано от marusha
    Цитирай Първоначално написано от joro_tev
    Аз не пуше нито марихуана, нито цигари. И мисля, че така съм си много добре. А това за здухването са измислици.
    glei pak...kfo govorish kato ne znaesh be smeshko
    Zavisi ot koza-moje da e nekuf super 4uk i da ti e iako veselo,a moje i da e gaden i da se sduhash,na men mnoo puti mi se e slu4falo kaji na priatelite ti da si smeniat dilura
    А бе "marusha",все сме на едно и също мнение...тва е хубаво...ае ше се видим скоро...
    "Всички гъби се ядат някой само по веднъж"

mi purvo ti e super qko ,mn veselo,zabraa6 za vs! ma poslee ,ti staa nekvo super krivo i zduhano

Град
    petrich

Re: sduhvate li se kato se napu6ite?

Цитирай Първоначално написано от `cannibal`girl
    mn priqteli mi kazvat 4e ne pu6at za6tot
    mnou se sduhvat pri vas taka li e?
    Тва е Заради тревата само заради нея е
    Dobrite mom4eta Orivat V raq,
    A Loshite Kydeto Si POISKAT!!!!

Ако постата е твърде силна тогава ми става кофти, пък и си изпатих от вещества, влияещи на психиката, та малко ме е страх и без това. Иначе ми влияе доста добре. Но много внимавам да не прекаля с напушването, че тогава става бахти филма Последният път като пуших много силна тревичка 2-3 часа трябваше да ме държат върху едно легло, защото тялото ми правеше буквално квото си поиска и беше много забавно като удрях крака и ръце в стените без да искам

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    Az samo tzikleh....Zqpah v edna tochka i ne razbirah kakvo stava. Zatova i sprqh da pusha. Ne se haresvah taka jalka neshto...ne mi dopadna. Estestvena vinagi sym po-vesela...ne mi trqbvat razni "stimulanti".

Супер фен
    kakvo zna4enie ima 4e e stara temataina4e samo 1 put sum pu6il i ne mi podeistva otricatelno ...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Не.

green eyes
    Guest

joint

Az v pove4eto slu4ai se sduhvam,imam edna priqtelka,s koqto se spukvam ot smqh kato se napu6im,ama da,zavisi ot nastroenieto ti predi da se napu6i6

Guest

zamaivane

a we zavisi kakuv py6a4 si ako si na4ine6t kat mene da py6i6 da je moga da kaja 4e ne py6a py6a po 1 cigara na sedmica daje i polvinka no sum py6il po 3-5 na vednuj i sum se zamaival no py6eneto ybiva pri 5 godini bez da gultate 6te poly4ite rak na zabite pri 5 godini py6ene poly4avate edno petno kum kvadrat 3 na 3 na 3 na 3sm taka4e mislete kakvi 6e sa vi dropovete

Голям фен
    Град
    Stz
    Еми то зависи от тревата!Ако е такава която сдухва-ДА!Зависи и от компанията има някфи много спекани,където не можеш да се посмееш наволя пред тях!Иначе по принцип НЕ!Много ми е яко и весело и не се оплаквам!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ами много рядко .......много много рядко ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

hah kak 6e se sduhfam to4no obratnoto kat se naou6i i se razligavqm koito ti e kazal 4e se sduhfa ne e bil u red

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    mneee, vednuj me qdosahaa, be6e mi edno qkoo i gledam nqkvi sduhliovci revat i mi vikat otivame si i az
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Фен Аватара на bruteca
    Град
    Ghetto Sofia
    ne be to si pu6i6 ako ti iska6 pak da se zduhwa6 we4e nz twa si zawisi ot 4owe4eca koito si pu6i

Супер фен
    никога не ми се е случвало..и дано не ми се случи..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си