Абе вие май не правите разлика между слабост и пристрастеност а ? Е тогава и аз ще отговарям както и вие..
Пристрастена съм към музиката(през цялото време трябва да слушам музика, ако не слушам тогава ще си пея или ще тананикам), към дъвките тъмно-син орбит(просто не мога да изляза от нас без да имам такава дъвка в устата.. а ако нямам - тичам до най-близкия магазин), телефона ми(ако го няма усещам някфа огроооомна липса), към пиърсингите(като си направиш един после не можеш да спреш) и днес установих че съм мноооооого пристрастена към ФоксЛайф ! Ужас спряха ми програмата и цял ден не спирам да мърморя нервна съм, нареждам всички.. просто не ми заставайте насреща...
Иначе определено имам слабост към интернета. Не към компютъра, а към ИНТЕРНЕТА. И не за друго, а просто защото по принцип нямам какво да правя, ведната сядам на компа там чаткам,отварят страници и т.н. и времето минава бързо ... а когато нямам нет май повечето ми време минава в спане...

П.П. Към нещата които съм изброила не включвам там най-добри приятели, роднини и т.н., защото към тях не съм просто пристрастена, аз ги ОБИЧАММММ :P