- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кефи ли ви ШКЕМБЕ ЧОРБАТА!!?
Че кой скатер не обича шкембе бре ? Хубаво гъсто шкембе + 3-4 препечени филийки + много бира...т'ва моа да го ям...еххх...скоро ще ми се отдаде тая възможност![]()
-
Последния път когато ядох - доста отдавна си спомням, че унищожих 3 шкембета + 10 филийки и 2.5-3 литра бира*...ехххх...спомени
-
Под претекст, че е люто де... :P
АКО ИСКАШ ДА НАПРАВИШ НЕЩО ТЪРСИШ НАЧИН, А АКО НЕ ИСКАШ-ПРИЧИНА
пфф като бях малка майка ми ме лъжеше, че това е супа от слонИ на мен ми беше мъчно за слона и затова не исках да ям.И сега ми се обръща корема като го наддуша това нещо
![]()
Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!
Ууууууу шкимбе!Много обичам... Особено като ми избият тези мити капчици пот по носа (не падат в купата спокойно) от лютото. Иначе не съм много съгласен че върви с бира. Бирата по-скоро влиза непосредствено след като попривършиш порцията, когато чувстваш устата си по пресъхнала отколкото през юлски следобяд...
42
Не бе...бирата се пие : половин-един литър докато чакаш шкембето, половин-един литър докато го ядеш, че да не ти пресъхне устата и половин-един литър след като го изядеш, НО това да пиеш бира СЛЕД шкембето е гадно защото после имаш вкус на бира в устата, а не на шкембе, тъпо е да убиваш вкуса на тази блаженна чорбица...Иначе е яко след това или да се прибереш, или ако си го ял с още хора да вървиш и общуваш най-вече с тях, че както обичам да слагам поече чесън...затва като ходя хващам една група 5-6 човека от скейтърите и се изсипваме там, а после отиваме в парка, унищожаваме растителността, прогонваме хлапетата с дъха си и караме, а ако от ХеИ се обадят да ни кажат, че ще ни съдят за малтретиране на гражданите, а от Грийн Пийс за унищожаване на тропическите гори, то всички се прибираме по домовете. От шкембе чорба тръгна един бийт - "ДъФката освежава дъха..."...ДЪФКИ ОРБИТ РУЛИРАТ !Първоначално написано от Windrider
АКО ИСКАШ ДА НАПРАВИШ НЕЩО ТЪРСИШ НАЧИН, А АКО НЕ ИСКАШ-ПРИЧИНА
ujas .. tova e meko kazano ujasno we![]()
nz kak na nqkoi ot vas vi haresva![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Az pak mnogo obi4am![]()
Da,topva kato predi ima6e obi4ateli banica,razni takiva temi,...![]()
![]()
Докато има Балъци ще има и Тарикати.
Има ли смисъл, когато няма значение?
Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
Пите бира, защото от водата се раздясва.
Ни най-малко не се бъзиках и просто или не сте яли истинско Шкембе или тотално не разбирате... Ако се подправи достатъчно и има достатъчно шкембе, просто няма какво да го замени... А кат се допълни с няколко бири... Абе какво да ви приказвам...
Аз попринцип не обичам , много рядко ям и то само , защото баба ми е направила.
oo, ne, ne obi4am 6kembe. daje mi e super gadno i gnusno![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
Хаха невъзможно ли казаПървоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
възможно е
Шкембето е една от най-яките български манджички....последно ядох преди една година
на хижа алеко една голяма купа с големи парчета шкембе и яко яко яко чесън и оцет аууууууууу потекоха ми лигите толкова е яко...първото нещо което ще направя като се върна в България е да отида на механа и да си зема шкембенце а после да се уригна на умряло йеах
ких ких ких
OXAAAAAAAAAAAAAAAAAAA S 4ESUN,XLQB,BIRA,MA4 I QKA KOMAPANIQ ............... RAZMAZVA6TO!!!!!!
E TVA E PREDIMSTVOTO DA SI BULGARIN!!!!!!!!!!![]()
Edno e da si WANKSTA drugo e da si GANSTA!!!
Bratleta molq vi sexa ne e na 1-vo mqsto a na 2-to.....
Na 1-vo e sexa s lubov!!!
ЕВРОСЪЮЗА ИСКА ДА ЗАБРАНИ ШКЕМБЕТО ЗАЩОТО НЕ ОТГОВАРЯЛО НА СТАНДАРТИТЕ.![]()
![]()
Умрете педераси европейци, аз съм против влизането
ууууууууууууууууууу.
Тва е бахти гнусното..аа бляяк!![]()
Живей така, че когато умреш гаргите да грачат, курвите кръв да храчат а момчетата за теб да плачат!
GADI mi se kogato sreshtu men nqkoi iade tazi gadost![]()
Много си е добре шкембето, особено ако е направено хубаво
и аз я мразяПървоначално написано от sherry
![]()
Да мина да те взема или да взема да те мина?!:РрР~
Ейй...това е най-великата МАНДЖъ на всета![]()