.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Че кой скатер не обича шкембе бре ? Хубаво гъсто шкембе + 3-4 препечени филийки + много бира...т'ва моа да го ям...еххх...скоро ще ми се отдаде тая възможност
    -
    Последния път когато ядох - доста отдавна си спомням, че унищожих 3 шкембета + 10 филийки и 2.5-3 литра бира*...ехххх...спомени
    -
    Под претекст, че е люто де... :P
    АКО ИСКАШ ДА НАПРАВИШ НЕЩО ТЪРСИШ НАЧИН, А АКО НЕ ИСКАШ-ПРИЧИНА

пфф като бях малка майка ми ме лъжеше, че това е супа от слон И на мен ми беше мъчно за слона и затова не исках да ям.И сега ми се обръща корема като го наддуша това нещо
    Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
    Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!

Град
    София
    Ууууууу шкимбе! Много обичам... Особено като ми избият тези мити капчици пот по носа (не падат в купата спокойно) от лютото. Иначе не съм много съгласен че върви с бира. Бирата по-скоро влиза непосредствено след като попривършиш порцията, когато чувстваш устата си по пресъхнала отколкото през юлски следобяд...
    42

Цитирай Първоначално написано от Windrider
    Ууууууу шкимбе! Много обичам... Особено като ми избият тези мити капчици пот по носа (не падат в купата спокойно) от лютото. Иначе не съм много съгласен че върви с бира. Бирата по-скоро влиза непосредствено след като попривършиш порцията, когато чувстваш устата си по пресъхнала отколкото през юлски следобяд...
    Не бе...бирата се пие : половин-един литър докато чакаш шкембето, половин-един литър докато го ядеш, че да не ти пресъхне устата и половин-един литър след като го изядеш, НО това да пиеш бира СЛЕД шкембето е гадно защото после имаш вкус на бира в устата, а не на шкембе, тъпо е да убиваш вкуса на тази блаженна чорбица...Иначе е яко след това или да се прибереш, или ако си го ял с още хора да вървиш и общуваш най-вече с тях, че както обичам да слагам поече чесън...затва като ходя хващам една група 5-6 човека от скейтърите и се изсипваме там, а после отиваме в парка, унищожаваме растителността, прогонваме хлапетата с дъха си и караме, а ако от ХеИ се обадят да ни кажат, че ще ни съдят за малтретиране на гражданите, а от Грийн Пийс за унищожаване на тропическите гори, то всички се прибираме по домовете. От шкембе чорба тръгна един бийт - "ДъФката освежава дъха..."...ДЪФКИ ОРБИТ РУЛИРАТ !
    АКО ИСКАШ ДА НАПРАВИШ НЕЩО ТЪРСИШ НАЧИН, А АКО НЕ ИСКАШ-ПРИЧИНА

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    ujas .. tova e meko kazano ujasno we
    nz kak na nqkoi ot vas vi haresva
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Повече от фен
    Град
    izvan grada...v kofite...u vas
    Az pak mnogo obi4am
    Da,topva kato predi ima6e obi4ateli banica,razni takiva temi,...
    Докато има Балъци ще има и Тарикати.
    Има ли смисъл, когато няма значение?
    Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
    Пите бира, защото от водата се раздясва.

ШКЕМБЕ
    Guest
    Ни най-малко не се бъзиках и просто или не сте яли истинско Шкембе или тотално не разбирате... Ако се подправи достатъчно и има достатъчно шкембе, просто няма какво да го замени... А кат се допълни с няколко бири... Абе какво да ви приказвам...

Аз попринцип не обичам , много рядко ям и то само , защото баба ми е направила.

Голям фен
    oo, ne, ne obi4am 6kembe. daje mi e super gadno i gnusno
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    Човека яко се базика с нас Че кой ще каже, че това е най-великата манджа Невъзможно
    Хаха невъзможно ли каза възможно е Шкембето е една от най-яките български манджички....последно ядох преди една година на хижа алеко една голяма купа с големи парчета шкембе и яко яко яко чесън и оцет аууууууууу потекоха ми лигите толкова е яко...първото нещо което ще направя като се върна в България е да отида на механа и да си зема шкембенце а после да се уригна на умряло йеах ких ких ких

OXAAAAAAAAAAAAAAAAAAA S 4ESUN,XLQB,BIRA,MA4 I QKA KOMAPANIQ ............... RAZMAZVA6TO!!!!!!
    E TVA E PREDIMSTVOTO DA SI BULGARIN!!!!!!!!!!
    Edno e da si WANKSTA drugo e da si GANSTA!!!
    Bratleta molq vi sexa ne e na 1-vo mqsto a na 2-to.....
    Na 1-vo e sexa s lubov!!!

Guest
    ЕВРОСЪЮЗА ИСКА ДА ЗАБРАНИ ШКЕМБЕТО ЗАЩОТО НЕ ОТГОВАРЯЛО НА СТАНДАРТИТЕ. Умрете педераси европейци, аз съм против влизането ууууууууууууууууууу.

Град
    oRLanDo CiTY
    Тва е бахти гнусното..аа бляяк!
    Живей така, че когато умреш гаргите да грачат, курвите кръв да храчат а момчетата за теб да плачат!

Голям фен
    Град
    sofia
    GADI mi se kogato sreshtu men nqkoi iade tazi gadost

Голям фен
    Много си е добре шкембето, особено ако е направено хубаво

Фен
    Град
    ам...навсякъде
    Цитирай Първоначално написано от sherry
    Мразя,мразя,мразя шкембе чорбата!Ужасно нещо е това,как може да я ядете
    и аз я мразя