- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Допитване до момичетата!
С какъв презерватив обичате да го правите най-много? Т.е. на точки, на обръчи, черни, зелени, обикновени??
bes, ili mnogo qsno orebren![]()
Какво е това презерватив?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 11 от правилника!
Благодаря!
bulgar4eto,mi edno takova...q ela i 6e ti pokaja i kak da si go sloji6
Моderated by ^npocTo^a3^f^
Пишете по темата, не я превръщайте в чат и избягвайте излишните коментари!
Благодаря!
Честно да си кажа ... без презврватив ми е най-хубаво ..
Премахвай всичко що ти пречи,тъпчи,ала живей! Човек бъди,а не човече-гори,но никога не тлей! Печал и милост не признавай, гранит бъди-човек от мраз! Едничка власт в света признавай-властта пред собственото Аз! А.С.П
dobre de,bez prezervativ ti e nai dobre,ama 6te ti eПървоначално написано от Bebito
dobre li,ako slu4aino zabremenee6![]()
ili ne dai si boje si lepne6 nqkoq kovarna bolest kato SPIN?!
kak moje da ste tolkova bezrasudni![]()
sega moje da ti e kef,ama ako stane nqkoi gaf,6te strada6 cql jivot.. zaslujava li si?! spored men - NE![]()
ama tvoq si rabota de...jivotut si e tvoi ..
az prosto si izkazah mnenieto ...
ae peace![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
bez prezervativ
Orgazmat pri razli4nite hora e ojveten razli4no: bql, siv, 4eren, sin, zelen. Nqkoi hora ne ispitvat orgazam,za6toto se opivat da izmislqt ne6to "karirano"
Cheren s graiferi
Първоначално написано от TupBush
haha bravoooo . nali znae6 4e vseki si namira maistora taka 4e vnimavai))
a az li4no sam detsveni ne razbiram ot takiva raboti
))
Plachi tiho, smei se visoko, lubi silno i otmashtavai jestoko !
Не искам с презерватив,иначе оребрен...
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
Bez sie naaaai qko,togava lele maikoooykwo pada
![]()
![]()
![]()
Силата на жените се определя от слабите места на мъжете.
ami ako go pravi6 s 4ovek koito poznavai i na koito vqrva6 bez prezervativama ako e nqkoi drug-ZADYLJITELNO!ne se znae ot kakvo moje da e bolen
![]()
Аз като са ми са късали вече два презерватива по време на секс бих казала че на всичко друго съм съгласна, само да не е Durex !!!
Есествено,че без е най-добре..Но иначе има ли някакво особено значение?![]()
Когато почувстваш нужда да критикуваш,си спомни,че не всички хора на този свят са имали предимствата,които ти си имал.
хм..наи добре без,но като се наложи предпо4итам обикновен life styles да не е нито оребрен нито грапаф нито никакъв![]()
Знаеш какво да искаш значиПървоначално написано от MaRiYa_86
![]()
Истината е такава без презерватив е супер по-яко.... има рискове ама момчето ако си върши работата като хората няма проблем, а това за болестите .... абе при супер як сех 80% от презервативите се късат и пак има директен допир и можеш да се заразиш, така че давайте без гума ама много предпазливо
THE END
хммм ти от най-ефтините ползваш майПървоначално написано от МаRi
.Каквото и да предпочитате за момчетата е по-кофти с презерватив, защото и без това вие изпитвате по-голям кеф по принцип пак ние и призерватив като сложим почти всичкия труд отива на вятъра ама .... какво да се прави нали сме мъже
THE END
Admin-Coki:
неподходящ размер на подпис/ забрана за ползване на такъв/
Знаеш какво да искаш значиПървоначално написано от MaRiYa_86
![]()
Истината е такава без презерватив е супер по-яко.... има рискове ама момчето ако си върши работата като хората няма проблем, а това за болестите .... абе при супер як сех 80% от презервативите се късат и пак има директен допир и можеш да се заразиш, така че давайте без гума ама много предпазливо
THE END
vse taq!
az pak sa6to moga da zaqvq 4e bez prezervativ udovolstvito e 100% po-golqmo,nikoi ne otri4a 4e ne e bezoposno![]()
![]()
NaI-LuBImIq 4OvEk cElUnI I VeDnAgA gO Gu6nI