- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Каква музика слушате?
1. Каква музика слушате? От всичко по малко... най-вече американски песнички
2. От колко време? От края на лятото
3. Как се зарибихте по този стил на пеене? с висене пред ТВ-то :P
4. Какво намирате в музиката? значи... незнам![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
Minah prez pove4eto stilove.. sq sum na metal.No 4alga i edinstvenata muzika na zemqta da ostane ne bih slu6ala
1. Каква музика слушате? метъл и пънк(предимно). и поуст пънк
2. От колко време? откакто се помня![]()
3. Как се зарибихте по този стил на пеене? ахаха, по мноол начини. начи като се има предвид, че живея с майка, баба и вуйчо, а мама и вуйчо слушат метъл и пънк... като бях малка майка ми само метъл слушаше вкъщи бате... после като станах някъде на 10 почнах да слушам ЛП. преди около година и половина вече им станах фенка, а от там-по твърди групи(йей, ЛП още ги слушам, хаха). а за пънка-освен майка и вуйчо допринесе и едната ми най-добра приятелка. вече за поуст пънка не знам
![]()
4. Какво намирате в музиката? миии нз... ама обожавам да я слушам![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
1. Каква музика слушате?-4erno
2. От колко време?-ot 6 godini!
3. Как се зарибихте по този стил на пеене?-sami4ka
4. Какво намирате в музиката?-jivota!
Ti Znae6,4e Te Obi4am.Za Tebe Az Moga Da Buda Dete,No Detskata Obi4 E 4ista I Svqta I Tq S Deteto Raste!!!
emi...tva e 6toto horata ne se interesuvat a kolkoto da kajt 4e slu6at HIP HOP ... 6toot moje bi taka si mislqt 4e izglejdat gotini!!!Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE
1. Каква музика слушате? Основно метъл, пънк и подобни
2. От колко време? от година и половина)
3. Как се зарибихте по този стил на пеене? ми...покрай едно бивше гадже на което мноо се кефех...и той понеже слушаше мноо КОЯN по онова време..и..може би дори прослушах такава музика за да му се харесам...а да..и то взе, че ме изкефи, оттам почнах да слушам и други групи, известно време слушах мноо готик метъл, но накрая се върнах към началото си т.е. ню метъл, и после траш, малко пънк ала-бала и хардкор и така
4. Какво намирате в музиката? всичко каквото ми трябва![]()
1. Каква музика слушате? Слушам електронна музика
2. От колко време? от две години започнах да слушам този стил много сериозно
3. Как се зарибихте по този стил на пеене? бях ходила в една новоотворена дискотека в която пускаха само хаус и техно. Че така започнах да ходя всеки петък :P И започнах да намирам в този стил много хубави неща :P И така го влача от две години вече...
4. Какво намирате в музиката? Всичко което ми трябва
аиде поздраФ за всички които се кефят на електронната
AlTaR - SeXrCiSe![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Еми аз лично слушам черно,хип-хоп,малко поп (кат слушам Витоша) и малко БГрап,ма само Спенс (засега)
Вече мноо рядко слушам чалга като съм сама...даже вече никога
еми зна4и първо-горе долу вси4ко, ма напоследък съм на метал,2-ро еми от август 2004г.; 3-то еми един фриенд ме светна 4е е як метала ина4е преди го мразихПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
; 4-то вси4ко, не мога да живея без нея, тя ме успокова и понякога буди в мен някфи стра6но садисти4ни мисли
аве без музика нема живот веееее
![]()
I see the world it's going round.
Seems to me it's upside down.
Looking for something to say.
I feel a little different anyway.
Samo taka-metula rullz
ami metul i hc..
tc tc tc HIp-HOP muzika NQMA!!! tc tc tc 4algata kat si sami4ka ama ina4e lov3`sk8 i billabong a u...Първоначално написано от lov3`sk8
![]()
...hmm
WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE
amI po4ti vsi4ko ot tezi i dori nqkoi pat i ne6ty dr...
naI ve4e zavisi ot nastroenieto mi pri men...
slu6am po4ti vsqkva muzika ot kakto sam se rodila ne sam se klonqla samo i edinstveno kam edin stil.. pri vseki stil ima po ne6to v koeto namiram smisal da slu6am!Nai ve4e opredelqm kakvo da slu6am ot nastroenieto i moje bi po tozi na4in namiram sebe si v tqh i tova koeto sam v momenta tova koeto iskam i tova koeto ne iskam da sum..![]()
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
Лично аз слушам всичко без чалга и БГ музика (има само 1-2 изпълнители които ми харесват). Иначе си падам по всичко - от Менсън до Блу
Как се зарибих? От телевизията
От колко време? От около година слушам И метъл а по принцип не слушам БГ от 3 години някъде
Какво намирам в музиката? В метъла и по специално в песничките на Линкин Парк - успокоение(когато имам нужда от такова) а иначе просто се кефя![]()
HipHop
Dance
Ragga
Black
Disko
Retro
Techno
хахаахПървоначално написано от Runaway
lp-метъл
и то успокоение...хаха и слушаш почти всичко+метъл..е ако тва лп е метъл
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
LP - Neo Metal!
Kato gledam ima dosta 'razbira4i' tuka :P
лп са никъф нео метъл...да не говорим че няма такова животно..има ню метъл като корн и мърдедоллс...и мисля че сам по-компетентна по въпроса...особено твоя хип-хопПървоначално написано от NoEx
![]()
не наричай другите "разбирачи"като грам не разбираш от музика
Dobre gospojo razbira4ka ... mislq 4e dobre znam za kakvo stava duma ... bashta mi be6e dj, izrastnal sum v diskotekite ... i dosta 4esto se poizpitvame ... :P kazvash, 4e nqmalo NEO METAL ? hmmПървоначално написано от naty
p.p ne kazvam, 4e razbiram koi znae kolko, no pone za tfa ... a za moq hip hop ... nqma smisul da govorim, slusham neshta koito moje bi 10 4oveka ot foruma da sa slushali :P
hip hop
Хахахахахахахахахаххаха LP изобщо какво е? LP стил естествено те си създадоха собствен стил както HIM с техиния Love Metal напрово ми иде да се удавя в мивката![]()
Код:/Me si razbiva glavata v masata i se 4udi kude sgre6ihme ================================= Begin write('Tupi 4alga metali',A); readln(A); writeln('za6to otnovoooo',B); readln (B); If A=123 then writeln('KILLLLLL KILLLL NO NO KILLLLL AAAAAAAAAAA') else (B); end; ================================= readln END.
офтопик:
Linkin Park са блЯк метъл, бе простаци...a HIM са ебаси Love Metala, заклевам се![]()
I dvete sa edin metal....
и къф метул ссам..както каза ънтотън един никъф такъф измислен метълПървоначално написано от xandria
HIM са поп-рок скандинавски блус (както го каза един приятел). и мисля, че им ходи...пък и мен ме кефът.
Linkin Park-са некъв миш-маш, дето и те не знаят кво са всъщност, ама не са метъляги...баси!