.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Абитуриентка загива пред хотел България - Никой не съобщава!

Внимавайте на бала, абитуриентката е излезнала на прозореца на колата тръгнала е да пада навън и в този момент колите от насрещното са тръгнали и е станала белята.МНого жалко наистина.
    19г несъм се целувал и няма с кого да излизам навън.

Супер фен
    Град
    sofia
    gorkoto momi4e, no koi q e karal da se podava, tva si e jiva selqniq

Повече от фен
    Град
    София, Борисова градина, стадион "Българска Армия", сектор "Г
    е4о не така.. когато ти дойде до главата..абитуренския бал.. ще видиш ,че няма как да не се покажеш да се искефиш и музиката на макс..

Голям фен
    Град
    ae.. nqkade tuka sam [;
    kazaha mi 4e v tuka v rs nekvo momi4e se e hvarlilo ot mosta pri hotel riga, za6toto ne sa i kupili roklqta, koqto e iskala..
    po tiq abutuirentski balove vsi4ko moje da se slu4i, togava vseki da dade vsi4ko ot sebe si za da stane kupona. vse pak 1n pat ima6 bal. mn trqbva da se vnimava..
    I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
    I may not be perfect, but I'm always me!

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip

ужас тва е бати гадното
    но и такива неща се случват покрай тея балове
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    gorkoto momi4e
    naistina jalko,4e e stanalo taka..
    da po4iva v mir
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Вярно , че това с излизането на прозорците е неразумно или поне на нас така ни се струва, но всеки си мисли,че такова нещо на него не може да му се случи и е достатъчно внимателен.Повече нямам какво да кажа...знам само, че е ужасно тъжно и гадно.

Фен
    Град
    някъде там

Абитуриентка загива пред хотел България-Никой не съобщава!

това което се е случило,наистина е ужасно и потресаващо!
    а една от 12клас в моето даскало недочака и бала си
    почина от левкимия!жалко за нея,жалко и за всичkи загинали покраи тея балове

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от TupBush
    Била ли си е обръснала путкатА ?
    Lele ti si mno0o zle we!!! po-dobre ni spestqvai glupavite si izkazvaniq i komantari!!!prosto izlaga6 sebe si!!!!!
    Да се опиташ да забравиш някой,който обичаш е същото като да опиташ да запомниш някой,който никога не си виждал!!! {}

Никой не е перфектен, докато не се влюбиш в него

Повече от фен
    Град
    Sofia
    a tova koeto se e slu4ilo e naistina mn mn t7jno
    Да се опиташ да забравиш някой,който обичаш е същото като да опиташ да запомниш някой,който никога не си виждал!!! {}

Никой не е перфектен, докато не се влюбиш в него

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ем кофти тръпка. Аз мн се притеснявах, защото доста приятелки завършиха тая година (за щастие без инциденти)

Голям фен
    Град
    sofia
    taka i ne mi stana iasno v kakwo sustoianie si 4e da padnesh ot prozoreca na kolata

Винаги съм твърдял че абитурентите са мноу глупави за възрастта си ...завърщили 12 клас... голям праз...трябва ли заради тфа да се правят на клоуни през прозорците на колите....тфа е некфа снобарска традиция която ми се струва адски тъпа.....кфо толко се радват баси..имам чувството че се радват щото занят че така трябва....че живота им тепърва започва....тепърва почват трудностите...и кфо даи по случая да се метнеме през някой прозорец в движение....глупаци....скорос та и начина на шофиране го оставям без коментар...големи гъзари нема що...кат са толко интересни нека се пребиват

Cyberdyne_101
    Guest
    E, и ?

Повече от фен
    Град
    sOmEwErE iN mY dReAmS
    Цитирай Първоначално написано от Cyberdyne_101
    E, и ?
    ами...явно не си разбрал тази тема за какво е...та да ти поясня-очаква се малко съчувствие или поне да споделиш нещо-преживяно,чуто..и т.н....а като нямаш намерение да напишеш нещо смислено по-добре не го пиши (нищо лично-изказвам мнение само)
    Брат ми тази година беше абитуриент...има шофьорска книжка,но баща ми реши да го заведе до Слънчев Бряг(където му беше бала)...защото просто пътищата са пълна лудница по тва време...и могат да станат какви ли не инциденти...и за какво ?! За нещо толкова краткотрайно...една вечер имат само...нужно ли е чак толкова да се радват...че направо да прекаляват..като последиците могат да се окажат непоправими

Cyberdyne_101
    Guest
    Още не съм изкуфял достатъчно, за да почна с неразбирането.
    Пък и на нея вече й е все едно кой ще й съчувства. Освен това никой не й е виновен.
    Но нека и аз да споделя. Автобус бал напиване малко дискотека после запиване по стаите простотии лягане в 6.

Guest

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Цитирай Първоначално написано от Ashley
    Вярно , че това с излизането на прозорците е неразумно или поне на нас така ни се струва, но всеки си мисли,че такова нещо на него не може да му се случи и е достатъчно внимателен.Повече нямам какво да кажа...знам само, че е ужасно тъжно и гадно.
    Taka e

Голям фен
    Град
    In a perfect world... In my world
    Тея балове... сигурно не са един и два такивата случаи само че на никой не му пука. А и все пак всеки има нужда да се позабавлява, този ден е веднъж в живота
    No more pain... no more love... no more tears... no more me...

Супер фен
    Град
    The city of Shadows...
    горката... но лудото си е лудо... трябва да сде внимава повече... е аз сега ги говоря но какво ще правя аз незнам...
    The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
    Чао, Алекс!

Повече от фен
    Град
    sOmEwErE iN mY dReAmS
    Цитирай Първоначално написано от Breakaway``
    А и все пак всеки има нужда да се позабавлява, този ден е веднъж в живота
    .....е като този ден е веднъж в живота ...дай тогава да го направим и последен......

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Гадно... Да почива в мир !
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си