- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Vapros za lady_bird
da,geri,prava si!tva se prevurna v dolnoprobna sapunka!Първоначално написано от GeRyTo
Хахаха от доста отдавна не съм писала в този форум, но май ще ме накарате пак да го правя.Просто като вляза и прочета някоя тема(като тази например) даже и да съм в лошо настроение,да плача и каквото и друго да е,просто като прочета простите неандерталски теми и повечето мнения, ме напушва адски голям смях. Ето че за пореден път се убеждавам,че този форум е пълен с некфи недорасли идиотчета(визирам Госта който е написал темата, да не си помислите друго и някой случайно да се обиди), който се чудят как да запълнят вече достатъчно западналия форум с още по непрокопсани мнения. Но той не е единствения, който прави простотии - нека да видим lady_bird и BlinD^BoY - добре де, lady_bird е още на 13-14 години, за това малко я оправдавам, но не мисля, че е правилно да казва на някого с когото дори не се е виждала, че го ОБИЧА.Хайде добре,да кажем че е хлътнала по него,че го харесва, но да го ОБИЧА - това е невъзможно!Но все пак както тя каза, може да прави каквото си иска, но lady_bird знай че на никой не можеш да забраниш да говори каквото и да е при положение че и ти разправяш пълни bullshits.А относно BlinD^BoY ,пич, мислих те за по-умен - все пак вече си станал голям мъж, голям човек, а да ми въртиш интернет любов с некфи малки момичета(не казвам че аз съм голяма,но все пак.) аз съм сигурна че можеш да си хванеш някое момиче на твоите години и твоя акъл, която може да те разбира и да ти отговаря на чувствата.Общо взето наистина да се обичате. :P
а She-Devil ли е кфа е просто няма нужда да я коментирам, няма да кажа нещо което другите незнаят.. какво държание за 20 годишна ЖЕНА..просто нямам думи!
Айде това беше от мен.:P
Първоначално написано от aBnOrMaL_BaBy
Напълно те подрекпям ;0
ахахахахахха не не не не не как може такива глупости в този форум!?
Ама какво ли се учудвам тиин форум ахаха обичали са тенякви си деца тука са карат и са праят на много умни с някви си лапешки пострашки кометраи патка кобра само едно не мога да разбера леиди БърД ти пък каква се явяваш, че да оценяваш връзката на тедо и приятелката му? Аз да съм почнала да нареждам приятелчето ти въпреки, че и мене не ме кефи
Я не го обръщаите на цирк и си решете проблемите лично, защото ми писна от тъпи сериалчета като искам такива глупости ще си пусна БТВ от 11 чеса сутринта!
А и на вас пък кои ви каза, че има нет любовхохо на каде да привия от смях!
Смешна работа !
Кога ще пораснете?
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Докато свят светува...епизод 3678 .... Елсмералда влиза в хола на Алфонсо и му заявява че го обича със cълзи на очите....в същия момент влиза Мигел с маска на лицето и казва....Алфонсо не и вярвай...за Есмералда думите "обичам те" струват колкото едно кило арападжик....тогава Алфонсо разярен подозира ратя си Педро че е предател...очакваите продължението в следващия епизод на Докато сят светува тиин edit :P
ахахаххахаха...вие с абнормалното ще ме убиетеееПървоначално написано от Momchenceto
![]()
![]()
..както и останалите с тъпите си спорове,де..
ама..ако нямаше такъв като тебе, Муши да ги пресъздава(образно казано)....
![]()
Хаха като ви е тъпа темата що има 3 страници изписани![]()
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
stranno za men nqmashe komentarПървоначално написано от aBnOrMaL_BaBy
a ti kaza pyrvo za blind-a ... lady-to ... devil-4eto ... za men nqmaaaaaaaaa
![]()
uff vij sega ... kakvo dyrjanie ?neshto ne razbrah ... kakvo tolkova e napravila She-Devil ? prosto si zashtitava gadjeto - toest men :P
uff nqma zna4enie neka sprem tezi bezsmisleni sporove zashtoto mi e vtrysnalo da gledam temi v koito sym zamesen az !
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Ами tedo_davis аз не говоря специално за тази тема, говоря за държанието и по принцип.В това да те защитава няма нищо лошо и нямам нищо против.
А за теб не съм писала нищо просто защото си те знам, нямам нищо против теб, пич си и според мен няма нужда да го правя.Но ако толкова държиш да кажа нещо и за теб(но няма да е по темата) защо си писал тея мании за скинарството в Местожителството ти ? Поне да беше скинар.. :P
ae tedo , moi 4ovek si , ama da ne bi i da si advokat na she devil
6to ne q ostavi6 sama da otgovori i da se za6titi
6i q ... i surmata![]()
Що има 3 страници ли? Отговор:Първоначално написано от AvLee
Що аржентинските сериали се гледат по цял свят с огромен успех?
Що ти не пробваш да се гъбаркаш със сериозна тема?
Що няма Дядо Коледа?
:P
А ти за ЛС чувала ли си?Първоначално написано от Анонимко
Защо трябва да потъпкваш момичето тук пред всички, ако имате да решавате проблеми го направете като големи хора!!!
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
hah Linkin4e zlatno a primerno cql forum sreshtu teb kak bi ti se storilo ? i da nqma koi da te zashtiti ?! :PПървоначално написано от LiNkiN4eTo
e az shte si q zashtitavam pyk !!!
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
mersi,Reni,dobre,4e pone edin 4ovek se izkaza umno i zrqlo po vuprosa!Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
hmmmm Abnormal4e ...Първоначално написано от aBnOrMaL_BaBy
zashto pyk da ne gi pisha ? znaesh li ... kefisi me tazi kultura puk i znam nqkoi neshta - iskali sa da stavam SkinHead no vse oshte mi e rani4ko - imam da u4a doooosta mnogo neshta
ina4e shte stavam ei!
Admin-Coki:
еми щом целия форум е срещу нея ... замисли сеПървоначално написано от tedo_davis
![]()
аз като нареждам почти всички , пак целия форум е срещу мен , ама квоизобщо не ми пука , защото са олигофрени
![]()
e Ti sq kvo na men oligofren li shte mi kajesh ? az pyk shte si zashtitavam Jeni4kata are de? nqkoi kvo da ne mi kaje neshto a ? :}Първоначално написано от LiNkiN4eTo
Admin-Coki:
много тъпо наистина...стига интриги бе!Кой квото иска да казва и когото иска да обича!никой няма право да се меси в чуджия начин на живот!Няма ли да я затворите тая тема
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Верно интриги и всичките аз ги направих...та аз като кажа примерно ,че ще съм с един човек макар и в чата...си държа на думата не днес съм с тая утре с друга в други ден с четвърта...!!!И наистина имах някви планове да се задомя в София...,но...виждате всичко отиде по дяволитеПървоначално написано от sherry
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
ne,az otivam po dqvolite!!!za6toto nikoga ne uspqh da sbudna me4tite sii stanah jalka!!!mrazq se!!!mrazq i jivota si!!!mrazq vsi4ko!!!ne uspqh da napravq nikoi 6tastliv!!!izplakah si o4ite!!!i nakraq ni6to ne ostana!!!Първоначално написано от BlinD^BoY
![]()
Е нали сега си жена на тедо давис той ще се грижи за тебПървоначално написано от lady_bird
![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
VIj Blind ne si razbral nishto - tq ne mi e jena - prestani s tezi detski izkazvaniq.Prosto tq mi e supe simpati4na - dori da ne q poznavam mnogo mi haresva - ne mi puka 4e sam skasal s gadjeto si v4era nishto nemoje da me spre da kaja tova koeto si iskam i koeto 4uvstvam ot super mn. vreme. .. no molq vi stiga st me zamesvali vuv vsqkaa tema - mrazq da me komentirat.Az prosto q haresvam i nikoga nqma da si promena mneieto - budi siguren.Първоначално написано от BlinD^BoY
Admin-Coki:
хора стига сте се карали.тава е като някакъв любовен четириъгълник от сапунена опера.факт е че всички страдате.факт е че всички от форума разбраха за това,но имам предложение:разберете се по човешки,без обиди,самосъжаления и т.н.тук е мястото да кажа че всички сме преживели любовни разочарования и ви съчувстваме
Изчакайте малко да взема пуканките...