.
Затворена тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 138
    Повече от фен
    Град
    София, Борисова градина, стадион "Българска Армия", сектор "Г
    Оставете лейди_бърд..просто иска да обича и да бъде обичана !

Голям фен
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от foursquare
    mersi za podkrepta.tova e absolutno vqrno-sled kato ne se e polu4ilo s edno mom4e-tova ne e kraq na sveta!!!vse pak sega sum s martinko i smeq da tvurdq,4e sum mnogo 6tastliva,za6toto toi me kara da se 4uvstvam kato...printzesa!!!neprekusnato mi kazva,4e me obi4a,izslu6va me...vinagi moga da mu spodelq ako imam nqkakuv problem(kakto i pravq).kato tzqlo otnu6eniqta ni sa naistina strahotni,za6toto toi e mnogo mil i nejen kum men,puk i me razbira.kakvo pove4e moga da iskam?!

NE,ima ne6to,oeto iskam i za koeto mnogo vi molq!UMOLQVAM VI!OSTAVETE ME NAMIRA!!!

Цитирай Първоначално написано от lady_bird
    Цитирай Първоначално написано от foursquare
    mersi za podkrepta.tova e absolutno vqrno-sled kato ne se e polu4ilo s edno mom4e-tova ne e kraq na sveta!!!vse pak sega sum s martinko i smeq da tvurdq,4e sum mnogo 6tastliva,za6toto toi me kara da se 4uvstvam kato...printzesa!!!neprekusnato mi kazva,4e me obi4a,izslu6va me...vinagi moga da mu spodelq ako imam nqkakuv problem(kakto i pravq).kato tzqlo otnu6eniqta ni sa naistina strahotni,za6toto toi e mnogo mil i nejen kum men,puk i me razbira.kakvo pove4e moga da iskam?!

NE,ima ne6to,oeto iskam i za koeto mnogo vi molq!UMOLQVAM VI!OSTAVETE ME NAMIRA!!!
    чак до молене не е нужно да стигаш

Цитирай Първоначално написано от ISSP
    абе ти не разбираш така звучи
    по-латиноамериканско
    ("моля те хосе рикардо остави ме на мира
    не ми се меси в живота" )

Цитирай Първоначално написано от VirginPunk
    по-латиноамериканско
    Ясноо!!!

Guest
    Интернет и ЛЮБОВ? ААХахАхАХАХАхаХАхАхахахАх Аха
    Я слез на земята скъпа

Град
    home sweet home
    Обръщението ми е точно към Лейди_Бърд.Миличка, моля те чети внимателно, надявам се да не те шокирам с това което ще научиш ти и останалите от форума,но това е самата истина.Blind_Boy не се казва Мартин или там както го наричате.Снимките които ви дава не са негови.Това е човек който се представя за друг или да бъда по - точна това е МОМИЧЕ.Това момиче се казва Михаела.Тя се представя за момче от Велкико Търново, на когото баща му имал автосалони и т.н.Подвизава се в доста форуми и в чата, където зарибява момиченца.Доста момичета са станали негова/нейна жертва, като той ги омайва.Съжелявам че трябваше да го разбереш по този начин,но наистина ми стана жал за теб а и не е честно спрямо теб и останалите.Това е за сега, ако имате въпроси към мен питайте.

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Цитирай Първоначално написано от GeRyTo
    Ъъъ..май съм пропуснала първите епизоди, ама бързо навлизам във развитието на сериала :P
    Хахахахаххаха!
    Ти само прочети кво е написала Diva4ka!

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Цитирай Първоначално написано от DiVaChkA
    Обръщението ми е точно към Лейди_Бърд.Миличка, моля те чети внимателно, надявам се да не те шокирам с това което ще научиш ти и останалите от форума,но това е самата истина.Blind_Boy не се казва Мартин или там както го наричате.Снимките които ви дава не са негови.Това е човек който се представя за друг или да бъда по - точна това е МОМИЧЕ.Това момиче се казва Михаела.Тя се представя за момче от Велкико Търново, на когото баща му имал автосалони и т.н.Подвизава се в доста форуми и в чата, където зарибява момиченца.Доста момичета са станали негова/нейна жертва, като той ги омайва.Съжелявам че трябваше да го разбереш по този начин,но наистина ми стана жал за теб а и не е честно спрямо теб и останалите.Това е за сега, ако имате въпроси към мен питайте.
    хаха верно ли? тва вече е "дързост и красота " епизод 11436

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    хахахаххахаа
    адската мания

Guest
    За съжаление това което написах по - горе е истина.Може да се докаже по хиляди начини.Ние които решихме да разследваме случая относно Blind^Boy или така наречения още Scary^Movie вече сме твърдо убедени, че това е така.Наистина е адски гнусно това нещо което прави тази Михаела, която се представя за момче и зарибява момичетата във форумите и по чатовете.Така че това което ви закрих на вас и най- вече на Лейди_Бърд не е за да я обидя нея нещо или да се изгавря с нея, просто искам да я предпазя!

Град
    home sweet home
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    За съжаление това което написах по - горе е истина.Може да се докаже по хиляди начини.Ние които решихме да разследваме случая относно Blind^Boy или така наречения още Scary^Movie вече сме твърдо убедени, че това е така.Наистина е адски гнусно това нещо което прави тази Михаела, която се представя за момче и зарибява момичетата във форумите и по чатовете.Така че това което ви закрих на вас и най- вече на Лейди_Бърд не е за да я обидя нея нещо или да се изгавря с нея, просто искам да я предпазя!
    Това го написах аз, просто забравих да си вляза в акаунта

Уха, стана интересно.
    Искам и аз пуканки. :P

"Hominem te esse memento"

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    хаха следва развръзката
    каква позиция ще заеме блинд бой ще разберете в 1562-ри епизод
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    are da vi pusna malko meze i az... otnostno sledva6tiya epizod....

chachachachaaaaan !!!! (barabani biyat v dale4inata) ... Lady_bird re6ena na vsi4ko v imeto na neinata "bezsmyrtna lubov" obyavyava, 4e ne i puka, 4e Blind^Boy e momi4e i, 4e ve4e e lesbiika .

sledva prodyljenie ???

i sega, ako mi kajete, 4e Lady_Bird e kosmat motorist, fan na AC/DC i obujatel na birata, harley davidson i plakatite na pamela anderson... 6te se grymna
    we'll die alone like a stone ^^

Голям фен
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от Immortality_
    are da vi pusna malko meze i az... otnostno sledva6tiya epizod....

chachachachaaaaan !!!! (barabani biyat v dale4inata) ... Lady_bird re6ena na vsi4ko v imeto na neinata "bezsmyrtna lubov" obyavyava, 4e ne i puka, 4e Blind^Boy e momi4e i, 4e ve4e e lesbiika .

sledva prodyljenie ???

i sega, ako mi kajete, 4e Lady_Bird e kosmat motorist, fan na AC/DC i obujatel na birata, harley davidson i plakatite na pamela anderson... 6te se grymna
    az bqh otgovorila na tazi tema sled tova,koeto e napidala diva4ka,no qvno moderqtorite sa precenili,4e trqbva da iztriqt mnenieto mi.molq ne triite tova mnenie! ne sum mom4e,no sum mnogo oburkana i do izvestna stepen 6okirana.ne sum o4akvala da pro4eta podobni ne6ta,za tova vo molq da me razberete i da prekratite podigravkite si .nz nito kakvo da mislq,nito kakvo da kaja... nadqvam se Martin ili koito/koqto e tam da mi dade podobava6to obqsnenie!

Голям фен
    Град
    sf
    kaza,4e ima6 dokazatelstva,a az nz dali da ti vqrvam!vqrvam na martin,za tova te molq da dokaje6 tova,koeto tvurdi6,stiga da si izkrenna v namerenieto si da me predpazi6(ako ima ot kakvo).molq te!!!

хахахах, това ме разби
    БДУ блайнд е момиче? МУХАХАХАХА Мииихиииииии, как сме бе, мишенце блайнд бой е момиче... ХАХАХАХАХА ооо, тука ще умра от смях
    дайте пуканки и на мене

Любовта е най-висшата степен на омразата

Супер фен
    Град
    The city of Shadows...
    Цитирай Първоначално написано от lady_bird
    kaza,4e ima6 dokazatelstva,a az nz dali da ti vqrvam!vqrvam na martin,za tova te molq da dokaje6 tova,koeto tvurdi6,stiga da si izkrenna v namerenieto si da me predpazi6(ako ima ot kakvo).molq te!!!
    леле най накрая стигнахме колуминацията на сериала "Лайди-бърд". DiVaChkA кажи истината...
    The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
    Чао, Алекс!

Супер фен
    Град
    The city of Shadows...
    по-латиноамериканско
    "не недей Каралайна... Може да съм момче, може да съм момиче... Но те обичам... Спаси ме принцесо на любовта..."
    The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
    Чао, Алекс!

Голям фен
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от amy lee
    хахахах, това ме разби
    БДУ блайнд е момиче? МУХАХАХАХА Мииихиииииии, как сме бе, мишенце блайнд бой е момиче... ХАХАХАХАХА ооо, тука ще умра от смях
    дайте пуканки и на мене
    prestani ve4e!!!kraino vreme e da spre6 s podigravkite!!!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Стига си вкарвала филми и ти !!! К'во си се зарибила да ни обясняваш, че е момиче? Не ми е ясно какво целиш !? А от къде знаеш, че наистина е момиче? Много ми е интересно какво е било това "резследване", което си водела! И Какви са резултатите и как са постигнати?

Може да кажеш и какво преви с момичетата след като ги "омайва". Много ми е интересно какво става после. Изнасилва ги? Убива ги? Среща ли се изобщо с тях? Къде живее това момиче за което говориш. До колкото разбрах според теб не е от Велико Търново. А от къде тогава?

Cyberdyne_101
    Guest
    Няма да го понеса...

Град
    home sweet home
    Просто искам да прочетете ето това което ще ви дам.Искам да поясня само, че линка е от нашия форум, където Blind^Boy се пише Scary^Movie.

http://forum.gorna.net:1213/forum/viewtopic.php?t=35518

Cyberdyne_101
    Guest
    Не ! Не... Това не може да е истина. Как можа да се случи такова нещо ???КРАЙ ! Режа си вените

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си