- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Vapros za lady_bird
Оставете лейди_бърд..просто иска да обича и да бъде обичана !![]()
mersi za podkrepta.tova e absolutno vqrno-sled kato ne se e polu4ilo s edno mom4e-tova ne e kraq na sveta!!!vse pak sega sum s martinko i smeq da tvurdq,4e sum mnogo 6tastliva,za6toto toi me kara da se 4uvstvam kato...printzesa!!!neprekusnato mi kazva,4e me obi4a,izslu6va me...vinagi moga da mu spodelq ako imam nqkakuv problem(kakto i pravq).kato tzqlo otnu6eniqta ni sa naistina strahotni,za6toto toi e mnogo mil i nejen kum men,puk i me razbira.kakvo pove4e moga da iskam?!Първоначално написано от foursquare
NE,ima ne6to,oeto iskam i za koeto mnogo vi molq!UMOLQVAM VI!OSTAVETE ME NAMIRA!!!
чак до молене не е нужно да стигашПървоначално написано от lady_bird
![]()
![]()
абе ти не разбирашПървоначално написано от ISSP
така звучи
по-латиноамериканско
("моля те хосе рикардо остави ме на мира
не ми се меси в живота"![]()
![]()
)
Интернет и ЛЮБОВ? ААХахАхАХАХАхаХАхАхахахАх Аха![]()
![]()
![]()
Я слез на земята скъпа![]()
Обръщението ми е точно към Лейди_Бърд.Миличка, моля те чети внимателно, надявам се да не те шокирам с това което ще научиш ти и останалите от форума,но това е самата истина.Blind_Boy не се казва Мартин или там както го наричате.Снимките които ви дава не са негови.Това е човек който се представя за друг или да бъда по - точна това е МОМИЧЕ.Това момиче се казва Михаела.Тя се представя за момче от Велкико Търново, на когото баща му имал автосалони и т.н.Подвизава се в доста форуми и в чата, където зарибява момиченца.Доста момичета са станали негова/нейна жертва, като той ги омайва.Съжелявам че трябваше да го разбереш по този начин,но наистина ми стана жал за теб а и не е честно спрямо теб и останалите.Това е за сега, ако имате въпроси към мен питайте.
Ти само прочети кво е написала Diva4ka!Първоначално написано от GeRyTo
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
хаха верно ли? тва вече е "дързост и красота " епизод 11436Първоначално написано от DiVaChkA
хахахаххахаа
адската мания![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За съжаление това което написах по - горе е истина.Може да се докаже по хиляди начини.Ние които решихме да разследваме случая относно Blind^Boy или така наречения още Scary^Movie вече сме твърдо убедени, че това е така.Наистина е адски гнусно това нещо което прави тази Михаела, която се представя за момче и зарибява момичетата във форумите и по чатовете.Така че това което ви закрих на вас и най- вече на Лейди_Бърд не е за да я обидя нея нещо или да се изгавря с нея, просто искам да я предпазя!
Това го написах аз, просто забравих да си вляза в акаунтаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Уха, стана интересно.![]()
Искам и аз пуканки. :P
"Hominem te esse memento"
хаха следва развръзката
каква позиция ще заеме блинд бой ще разберете в 1562-ри епизод
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
are da vi pusna malko meze i az... otnostno sledva6tiya epizod....
chachachachaaaaan !!!! (barabani biyat v dale4inata) ... Lady_bird re6ena na vsi4ko v imeto na neinata "bezsmyrtna lubov" obyavyava, 4e ne i puka, 4e Blind^Boy e momi4e i, 4e ve4e e lesbiika.
sledva prodyljenie ???
i sega, ako mi kajete, 4e Lady_Bird e kosmat motorist, fan na AC/DC i obujatel na birata, harley davidson i plakatite na pamela anderson... 6te se grymna![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
we'll die alone like a stone ^^
az bqh otgovorila na tazi tema sled tova,koeto e napidala diva4ka,no qvno moderqtorite sa precenili,4e trqbva da iztriqt mnenieto mi.molq ne triite tova mnenie!Първоначално написано от Immortality_
ne sum mom4e,no sum mnogo oburkana i do izvestna stepen 6okirana.ne sum o4akvala da pro4eta podobni ne6ta,za tova vo molq da me razberete i da prekratite podigravkite si
.nz nito kakvo da mislq,nito kakvo da kaja...
nadqvam se Martin ili koito/koqto e tam da mi dade podobava6to obqsnenie!
![]()
kaza,4e ima6 dokazatelstva,a az nz dali da ti vqrvam!vqrvam na martin,za tova te molq da dokaje6 tova,koeto tvurdi6,stiga da si izkrenna v namerenieto si da me predpazi6(ako ima ot kakvo).molq te!!!Първоначално написано от DiVaChkA
![]()
хахахах, това ме разбиПървоначално написано от VirginPunk
![]()
БДУ блайнд е момиче? МУХАХАХАХАМииихиииииии, как сме бе, мишенце
![]()
![]()
блайнд бой е момиче... ХАХАХАХАХА
ооо, тука ще умра от смях
![]()
дайте пуканки и на мене![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
леле най накрая стигнахме колуминацията на сериала "Лайди-бърд". DiVaChkA кажи истината...Първоначално написано от lady_bird
![]()
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
"не недей Каралайна... Може да съм момче, може да съм момиче... Но те обичам... Спаси ме принцесо на любовта..."Първоначално написано от VirginPunk
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
prestani ve4e!!!kraino vreme e da spre6 s podigravkite!!!Първоначално написано от amy lee
![]()
Стига си вкарвала филми и ти !!! К'во си се зарибила да ни обясняваш, че е момиче? Не ми е ясно какво целиш !? А от къде знаеш, че наистина е момиче? Много ми е интересно какво е било това "резследване", което си водела! И Какви са резултатите и как са постигнати?Първоначално написано от Анонимко
Може да кажеш и какво преви с момичетата след като ги "омайва". Много ми е интересно какво става после. Изнасилва ги? Убива ги? Среща ли се изобщо с тях? Къде живее това момиче за което говориш. До колкото разбрах според теб не е от Велико Търново. А от къде тогава?
Няма да го понеса...![]()
Просто искам да прочетете ето това което ще ви дам.Искам да поясня само, че линка е от нашия форум, където Blind^Boy се пише Scary^Movie.
http://forum.gorna.net:1213/forum/viewtopic.php?t=35518
Не ! Не... Това не може да е истина. Как можа да се случи такова нещо ???КРАЙ ! Режа си вените![]()