.
Затворена тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 138

Hybrid View

Супер фен
    Град
    The city of Shadows...
    Цитирай Първоначално написано от DiVaChkA
    Просто искам да прочетете ето това което ще ви дам.Искам да поясня само, че линка е от нашия форум, където Blind^Boy се пише Scary^Movie.

http://forum.gorna.net:1213/forum/viewtopic.php?t=35518
    е тва беше брутално... но по интересното е не дали е така или не е така а защо един сравнително приличен флуудър не пише в теме в която казват че е момиче защо отказва да се защити интересно интересно тази сериика ще е дъ бест който я пропусне... ще съжалява цял живот....
    The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
    Чао, Алекс!

Цитирай Първоначално написано от devil4e
    Просто искам да прочетете ето това което ще ви дам.Искам да поясня само, че линка е от нашия форум, където Blind^Boy се пише Scary^Movie.

http://forum.gorna.net:1213/forum/viewtopic.php?t=35518
    е тва беше брутално... но по интересното е не дали е така или не е така а защо един сравнително приличен флуудър не пише в теме в която казват че е момиче защо отказва да се защити интересно интересно тази сериика ще е дъ бест който я пропусне... ще съжалява цял живот....
    девилче, права си
    аве аз ли само си мисля така или тука нещо не е наред(съвсем по вкуса ми)?

Любовта е най-висшата степен на омразата

Град
    home sweet home
    За да ви стане още по-ясно и да не ме мислите за някъква пикла която си няма работа и ви занимава с глупости, вижте и това:

http://forum.gorna.net:1213/forum/viewtopic.php?t=31645

Да уточня, че от тук се почна и самото разследване.Моля четете внимателно всяко едно мнение и пост написано в този линк, който ви давам да видите.Работите са доста сериозни, надявам се да се отнесете и вие по същия начин.Ако това момиче, което се представя за Blind^Boy е психично болно, то трябва да му се помогне възможно най-скоро!!!

Cyberdyne_101
    Guest
    В Райха "лекуваме" с разстрел Може и 200 тояги на голо.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от Cyberdyne_101
    В Райха "лекуваме" с разстрел Може и 200 тояги на голо.
    Аз предлагам газовата камера. Прочетох сички 7 страници тук и вече съм скапан. Не мига сички в другия форум. Само не мога да разбера защо Блиндчо не пише тука !? Знае за темата, а се скатава. Писах му ЛС и питах...виках да каже нещо за себе си. Нищо не каза..незнам закво...дали наистина има нещо ?!

Лейди, споко...ще се разбере истината

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    хахаха тва мве разби напрао..тя/той правилно се е писал/а в профила че е актъор/ка
    не мога да го понеса направо...край!-зехме хляба на "дързост и красота"
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Повече от фен
    Град
    Amityville
    АКО НЯКОЙ ИСТЪРКА ТАЯ ТЕМА, 5 ГОДИНИ СЕКС ДА НЕ ВИДИ ЕЙ
    Ебаси майката, заклеам се, такъф развой на нещата не см очакфал...Най-интересното което мислех че можи да стане е She_Devil & lady_bird да са разбият от бой, ама тфа надминава очакванията ми.

This is the point from which I will die and succeed
    Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.

Хах не мислех, че съм изпуснала подобна интрига...
    Всичко това просто ме уби Ако това наистина е вярно.........лелееле... Тази Михаела ли е ква е... май верно има нужда от лечение или нещо такова...

Diva4ka може да пуснеш още някой и друг интересен линк...
    How can you see into my eyes
    like open doors
    Leading you down into my core
    Where I`ve become so numb
    Without a soul
    My spirit`s sleeping somewhere cold
    Until you find it there and lead it back home...

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Аре измислете още няква простотия, че да има к'во да прай по цял ден. Все пак стана яко... ако имаше пуканки наистина щях да си взема,но бяха свършили. По едно време (на 4-5 страница) познах да забравям какво е било предното изречение. зато призовавам свички ГЛЕДАЙТЕ РЕДОВНО СЕРИАЛА !!!

Град
    home sweet home
    И така, милички надявам се вече да сте убедени в моите думи.Разгледахте, всичко видяхте сами с очите си.Нямам други лникове, но предполагам тези са достатъчни за да докажа колко слепи са били всички до сега и как са били манипулирани от.....едно същество.Главно го направих заради lady_bird, защото ми изглежда свястно момиче!!!Лейди, отвори си очите, знам че е трудно за теб сега, в момента ти е дошло като шок, но можеш да дадеш може би шанс на тедо_девис.По някои постове се личи че той много те харесва!Ще те направи щастлива, защото той съществува, а не е измислен герой който играеше Blind^Boy или как да го нарека, може би Blind^Girl.....

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    hummm... mn interesno
    az imam samo edin vypros ...
    ako Blind^Boy/Girl ne e mom4eto ot snimkite... togava

KOI E TOQ PI4 OT SNIMKITE ???....
    MISLQ, 4E V IMETO NA VSI4KI JENI- ZASLUJAVAME OTGOVOR
    we'll die alone like a stone ^^

Cyberdyne_101
    Guest
    Деа знам. Мяза ми педал

Град
    i live in dreamz

Кой е ?!?:)

AaAхахах.. Интересно,интерсно.. Я вярно някой ако знае кой е пича от снимките да вземе да каже..
    Nothing ventured, nothing gained.

Супер фен
    Град
    The city of Shadows...

Re: Кой е ?!?:)

Цитирай Първоначално написано от FluFy
    AaAхахах.. Интересно,интерсно.. Я вярно някой ако знае кой е пича от снимките да вземе да каже..
    бе поразително мяза на един приятел... даже много прилича но не съм сигурна... о, Ричччччччччччччччччч
    Чао, Алекс!

Цитирай Първоначално написано от lady_bird
    Цитирай Първоначално написано от amy lee
    Цитирай Първоначално написано от VirginPunk
    ("моля те хосе рикардо остави ме на мира
    не ми се меси в живота" )
    хахахах, това ме разби
    БДУ блайнд е момиче? МУХАХАХАХА Мииихиииииии, как сме бе, мишенце блайнд бой е момиче... ХАХАХАХАХА ооо, тука ще умра от смях
    дайте пуканки и на мене
    prestani ve4e!!!kraino vreme e da spre6 s podigravkite!!!
    извинявай, ама не се подигравам с теб.. а с НЕЯ

Супер фен
    Град
    The city of Shadows...
    хахахах, това ме разби
    БДУ блайнд е момиче? МУХАХАХАХА Мииихиииииии, как сме бе, мишенце блайнд бой е момиче... ХАХАХАХАХА ооо, тука ще умра от смях
    дайте пуканки и на мене
    чай малко да не земем да ГО/Я убидим... се пакй още не се знае какво е...
    Чао, Алекс!

лелеее от тая историйка книга може да се напише,но по темата blind_boy или който/която и да е има спешна нужда от намеса на психолози!чакам развръзката....епизод 1126.....

хахахах, това ме разби
    дайте пуканки и на мене
    чай малко да не земем да ГО/Я убидим... се пакй още не се знае какво е...
    да, наистина тряа да се разбере

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Има наистина нещо гнило тука. Значи, вижте снимките на Blind^Boy къде са сложени. От това следва, че Dageto би трябвало да го познава. Тъй че Блайнд ще бъде разконспириран по един или друг начин (вече като нищо и Dageto да е излъган от Блайнд). И ако беше този, за който се представя - момче от Велико Търново, Мартин мисля, до сега да е влязъл в тая тема и да е дал доказателство. Поне ако мене ме обсъждаха толкоз хора, нямаше да се прая на 2 и 1/2 и да ги търпя. На момента щях да спра всички инсинуации. Тъй че Blind^boy, ако имаш поне малко достойнство, влез и се защити!

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

@Bimper-ska, може би не иска да си признае

Супер фен
    Град
    The city of Shadows...
    хаххах сега въпроса е какво има да признае не дали иска или не иска
    Чао, Алекс!

хаххах сега въпроса е какво има да признае не дали иска или не иска
    логика... пак си права

буахахахахах еми както и да е аз съм
    бисексуална така че ако никой не иска
    блайнд^бой/гърл, аз го/я вземам
    п.п. и искам да се запозная с пича от
    снимките!!!!!!
    п.п.п. о боже за първи път в живота ми
    се случва да разбера че момчето с което се
    забивам в чата е всъщност момиче немога да
    опиша радостта си

Фен
    Град
    София
    Добре де спрете да пишете и почнете да му/и пишете лични съобщения с линк-а и да пише нещо. Та най-накрая да разберем кво е

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Обръщението ми е точно към Лейди_Бърд.Миличка, моля те чети внимателно, надявам се да не те шокирам с това което ще научиш ти и останалите от форума,но това е самата истина.Blind_Boy не се казва Мартин или там както го наричате.Снимките които ви дава не са негови.Това е човек който се представя за друг или да бъда по - точна това е МОМИЧЕ.Това момиче се казва Михаела.Тя се представя за момче от Велкико Търново, на когото баща му имал автосалони и т.н.Подвизава се в доста форуми и в чата, където зарибява момиченца.Доста момичета са станали негова/нейна жертва, като той ги омайва.Съжелявам че трябваше да го разбереш по този начин,но наистина ми стана жал за теб а и не е честно спрямо теб и останалите.Това е за сега, ако имате въпроси към мен питайте.
    Отново пиша на кирилица и със цветни букви ... значи е сериозно
    Дивачка знаех си че има нещо гнило в тоя Blind_Boy не мислех че ей така ще започне да зарибява Лейди-то като се има на предвид че влиза във форума супер рядко - знаех си че има гнила работа за това му/и казах че ще го/я следя е т'ва вече ме разби - дори си мислих да проследявам ИП адрес-а обаче нали има закон за защита на личните данни и ... не успях - това беше пречката.
    Значи момиче а?Чумо!!!Ихх как ме нерват ей такива дето ми провалят животеца.Не мисля че си влезнала ей така за да се избазикаш с Лейди-то ... знам че е сериозно и тая патица някой ден ще си изпати да го знае от мен

[color=blue]Разгледали ли сте сайта в който блинд-боя или блинд-гърл-а или квото нищожество е там че не пише МАРТИН?А някво друго име ?Хах първа издънка.
    2-ра та издънка е че на всяка снимка е поне малко различен в личицето - сигурно си набарва снимки в някой сайт 3-то Тия мацки с които се снима ... абре малко нереално мн се струва 4-то ... преди си беше направил за подпис себе си как показва среден пръст - аз да кажа неможе да направи такова кратко филм-че с толкова прецакана графика - все едно гледах робот... ауе БЛИНДЕР аз ти казах - ще те следя до дупка - ще съм ти като сянка Ще ме запомниш
    [/col
    or]
    И така, милички надявам се вече да сте убедени в моите думи.Разгледахте, всичко видяхте сами с очите си.Нямам други лникове, но предполагам тези са достатъчни за да докажа колко слепи са били всички до сега и как са били манипулирани от.....едно същество.Главно го направих заради lady_bird, защото ми изглежда свястно момиче!!!Лейди, отвори си очите, знам че е трудно за теб сега, в момента ти е дошло като шок, но можеш да дадеш може би шанс на тедо_девис.По някои постове се личи че той много те харесва!Ще те направи щастлива, защото той съществува, а не е измислен герой който играеше Blind^Boy или как да го нарека, може би Blind^Girl.....
    TI GO KAZA DIVA4KA!
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си