Първоначално написано от
Анонимко
Във връзка с темата искам да споделя с вас нещото, които ми се случи преди ндва дена.
С моята приятелка ходим вече от около месец и седмица и онзи ден (петък) решихме да пробваме нещо като взаимна мастурбация. Не подозирах, че такова преживяване може да бъде толкова приятно за мен и предполагам (от това, което тя ми каза) за нея. До тогава за мен всичко се опираше само на секса (не ебане). Получи се доста добре пък и мисля, че това ни сближи повече.
След като си тръгнахме от нас реших да я питам (май беше грешка, че го направих) какво мисли за члена ми. Тя май малко се сконфузи (девствена е) и нищо не можа да каже в първия момент. Аз я подканих закачливо с думите: патето достатъчно голямо ли е? и й се сумихнах...пак закачливо. Тя, също толкова объркана, ми каза: да, достатъчно голямо е. Аз обаче не останах доволен от отговора й (ами предполагам и вие няма да сте, ако ви кажат "бива") и поисках да ми обясни какво има предвид и че искам хубав отговор, защото това е важно за мен - добре ли е, голям ли е, мизерен ли е. А тя, като че ли се обърка още повече и ми каза добре е. Тогава не знам какво почувствах... странна смесица от чувства, из между които найчсилно беше разочарованието и яда. Тогава тя ме погледна и сигурно е вдияла изражението ми и каза: нормално е. Почувствах се още по-гадно, по-разочарован и по-комплексиран. Попитах я тогава на базата на какво сравнява, нали не е била с друг? Тя ми отвърна троснато да не я нервирам. Попитах я за какво ми се спока, а тя ми отговори, че просто се притеснява да говори за това и я е срам. От тогава не сме гововорили, все пак и тя има право на мнение.
От петък насам все си мисля за момнтите на недостатъчна възбуда, когато пенисът не може да еректира в цялостните си размери и може би нещо такога ми се е случило и на мен. Опитвам се да не мисля за това, но все пак се чувствам ужасно. Реших да си го измеря. Взех шивашкия метър и установих, че в не особена възбуда се намирам по-средата на размера (13-16). Предполагам, че ако съм по възбуден ще доближа пък мога и да надхвърля границата (ами в това състояние ме дели млако по-малко от см.
Мисля отново да го обсъдя с нея, след кратък предразполагащ разговор, но за сега не знам какво да мисля. Опитвам се да се успокоя, та да не взема да си навлека сега и някой комплекс. Най-вече ме измъчва мисълта, че явно прави сравнение с някой друг, а се вижда, че не е била с други мъже преди мен.
Иначе според нея всичко друго е перфектно: аз за нея съм перфектния мъж, както ми казва тя, а и както аз го усещам. Просто дори и да не го казва, и личи. И приятелките й са ми казвали, че не са я виждали така щастлива до сега. Но това, което ми каза в петъка ме мъчи много. Бих бил благодарен ако и вие споделите някакво мнение относно проблема ми. Аз лично смятам, че пенисът ми си е нормално голям и всичко е в границите на нормалното.