- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кажете коя е любимата ви марка телефони , и защо?
Хайде вие сте !![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Сони Ериксон, защоот в момента имам такъв и съм много доволна, а и каквито други модели да съм разглеждала съм била очарована![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
нокийката е върха
Sony ericsson za6toto doskoro bqh s nego predi da si go opusna v WC-toi ostanah adski dovolna sy6to i nokia-ta mi haresva
NOКIA \m/ финладците са извратени и правят най-уникалните телефони. но в момента съм със Samsung и не се оплаквам.
Нокиа рулзкво ли не му се
е случвало на горкия ми телефон-падане от 2я
етаж, лежене около 1 час в снега отвън(през
зимата де), падане в басейн(заедно
с мен..после се избуших 30 кинта за ремонт
ама сега си върви)...хвърчене по стъпалата от
4я етаж на даскалото ми..и още си работи ебати![]()
Nokia i Sony ericsson rulZ![]()
mnogo dobri telefoni,imat mnogo qki modeli,a i me kefi,4e naprimer ne de derat super lesno,6toto
az sega sam sus Samsung,koito e padal SAMO 3 puti(po princip moite GSM-i padat nad 30 puti) a e tolkova odran vse edno sum go ritala 300 metra...
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Samsung.Imala sum 2 i sam mnoo dovolna
My heart topur-lopur for you, baby!
Aaa Sony Ericsson не си вземаите беаз имах Сони Ериксон з600 яко яко ама половин година и издаде багажа и сега не става за нищо
пък дадох 700лв за него!
Нокиите са много готени много здрави!
Ама сега имам LG и долу-горе много съм доволна от него има много яка камера![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
NOKIA! Много са здрави и вършат добра работа. Екстрите им съща са на 6.
"Hominem te esse memento"
NOKIA, zashto mi haresva li!?
Ami zaradi DIZAINA, MENIUTO i zashtoto drug telefon ne priznavam!
http://www.bluejackq.com/images/nokia.gif
Не е важно откъде идваш и накъде отиваш, важното е по пътя си да бъдеш щастлив!!!
нокия-еи тва е наи-железния телефон просто...един френд ми го премаза яко и с неговия скейт и само панела му смених и си бачка още
az pak napuk na vsi4ki 6te kaja : MOTOROLA RULLZZZZ !!!!!celila sam biv6i, avtobusi, padala e vav voda, ot 4 etaj...i o6te e s men... tuk i me slu6ka
![]()
we'll die alone like a stone ^^
iii na moita starata nokia i se slu4i da q izpera (bez da iskam!) i pak tei 30 lv i si rabote6e (: sq pak sam s nokia.. NOKIA RULZZZ!!Първоначално написано от VirginPunk
I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
I may not be perfect, but I'm always me!
se i nokia![]()
Аз съм с Nokia..най-яките телефони.А и са доста издрЪжливи :P
Мноо ясно че с Sony Ericsson. Просто няма място за сравнение.
За мене е Sony Ericsson ...![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Sony Ericsson за мене рулират досега съм минал всиктие марки телефони без нокия това е поселдната марка която устана недокосната.А sony ericsson ми харесват,защото sony правят технологията а реиксон равят комуникациите.По добър телефон с камера от сони не с ъм видял.Все пак сони бяха първи на пазара с телефон с полифонии не го забравяйте.Ериксон от удавна са утвардени във сферата на радио връзките.А и дизайнат им е озклучителен.Новите модели на никоя са напълно окровенно отватителни.
miii
az sega sam sas samsund D500 ,prddi sam bila i s nokia i sas siemens...no opredeleno ot samsunga sam nai dovolna- perfekten zvuk,perfektna kartina...perfketni funkicii
Get S C A N D A L O US ! ! !
Сони Ериксон, макар и никога да не съм си купувал такъв, но те просто за мен са най-добрите - имат си екстри и добри батерии, може да се звънка на някое гадже от тях, да се пращат смси, да се снима, да се записват звуци, абе сякви идиотщини, дет няма кой знае колко да ми трябват![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
Motorola, neznam zashto ne e vleznal v tazi anketa...
Novite modeli na motorola nqmat raven na sebe si :P
Аз в момента имам Алкател 512. Адски здрав телефон! Понеже панела му е железен, а не пластмасов, толкоз падания, а една драскотина няма. Иначе гласувах за Самсунг, понеже една приятелка има и дизайна му повече ми харесва. Аз на тоя принцип си избирам телефон, понеже нищо не разбирам - който най-много ми хареса на външен вид, него ще си купя.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.